Skip to main content

Rasvu põletav jook?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Rasvu põletav jook?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 66 total)
  • Autor
    Postitused
    AlanBStard
    Moderator

FatBurner on puhas reklaamitrikk ja seda soovitada antud kontekstis küll eriti arukas ei ole. Vähemasti pole ühtegi teaduslikku uuringut, mis seda tõestaks. Kui keegi subjektiivselt midagi tunneb, siis paraku sellega mind ümber ei veena.

Midagi siin on. Vähemalt rasvade oksüdatsiooni parandab, see seletab ka mõju vastupidavusele:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12404185

Treudenbauer
    Member

Jah, rottide puhul on tulemused ikka väga positiivsed.

Sellele viidatud artiklile võib kõrvale panna palju neid, kus on leitud, et siiski ei tõuse rasvhapete transport mitokondrisse. Antud uuring on tegelikult esimene, mida mulle lugeda on antud, kus on midagi seoses rasvhapete kasutamisega leitud, samas oli seal 5+5 katsealust, kes olid treenimata terved täiskasvanud. Lisaks ei suuda nad päris üks-ühele tõestada suurenenud rasvhapete transporti, vaid tõdevad, et CO2 väljahingatavas õhus tõuseb, mis viitab aeroobse töö tõusule. Aga miks see tõusis, seda nad antud artiklis välja ei too.

Aga kas teed on kasulik juua dieedi ajal? Kas Tee mingeid kasulikke aineid välja ei vii mis dieedi ajal organism väga vajab ? Organism nõrgeneb ? Lihastele mõjub kuidagi tee joomine?

asdfghjkl
    Member

FatBurner on puhas reklaamitrikk ja seda soovitada antud kontekstis küll eriti arukas ei ole.

Miks reklaamitrikk ja puhas?

AlanBStard
    Moderator

Lisaks ei suuda nad päris üks-ühele tõestada suurenenud rasvhapete transporti, vaid tõdevad, et CO2 väljahingatavas õhus tõuseb, mis viitab aeroobse töö tõusule. Aga miks see tõusis, seda nad antud artiklis välja ei too.

Suurenes palmitiinhappest pärineva märgistatud süsiniku väljahingamine CO2 kujul.

Madis232
    Member

võid juua mida tahad, aga rasvu sa ei põleta, kui toitumiskava paigas ei ole !

joo vett !

R.T
    Member

Roheline tee peaks tulema odavam kui fatburner

Eks ta tuleb nii jamh, peaks ka aitama paremini.

Treudenbauer
    Member

Suurenes palmitiinhappest pärineva märgistatud süsiniku väljahingamine CO2 kujul.

Katsealustele anti pidevalt sedasama palmitiinhapet.

Mingi iva nende uuringus on, kuna neid on 23 korda ISI web-i põhjal tsiteeritud.

Aga tuleme tagasi selle juurde, et katsealuste puhul oli tegemist kümne treenimata täiskasvanuga. Selle põhjal ei saa teha kuigi kaugeleulatuvaid järeldusi. Võimalik, et nad olid näiteks taimtoidulised ja nende organismis polnud piisavalt karnitiini.

Isegi kui kunagi selgub midagi täpsemalt, siis antud reklaam ei põhine hetkel kuidagi teaduslikul tööl. See rõhub faktile, et karnitiin teeb täpselt seda, mida nad lubavad, kuid seejuures jäetakse tegelikult ju ütlemata, et äkki lisatarbimine ei annagi efekti.

Sakurai
    Member

Max 1 kuu pikkuse kasutusega rasvapõletus koks:

1 tbl kofeiini 100mg, pool tbl aspiriini 250mg ja klaas vett, paremat ja tõhusamat rasvapõletajat pole olemas. /lubatud ainetest mis ei kuulu keelatud ainete nimekirja/ Kui kofeiini võid sellises koguses igapäev enne trenni võtta siis aspiriini ei soovitaks, kuna sama kogus mõjub verd vedeldavalt veel 3 päeva. Usun, et asi veelgi toimivam kui kofeiin ja aspiriin rohelise fat burneriga alla loputada. kuna selline “koks” ajab ka vett suhteliselt kõvasti kehast välja siis peaks kindlasti nende kasutamise perioodil igapäevaselt võtma mingit multivitamiini mineraali preparaati + magneesiumit pisut rohkem kui ettekirjutused soovitavad.

Vapsee igast teksti olen kokku lugenud siin foorumis aga no see oli küll üks esimestest kordadest kui midagi kasu oli ja mingit mulli suust välja ei aetud.

Suur tänu selle eest, olen muidu lugenud ka aspiriini ja kofeiini kohta, aga kunagi mitte midagi selget. Kasutasin ise ka kuu aega ja tõesti oli kasu.

Gympans
    Member

Vapsee igast teksti olen kokku lugenud siin foorumis aga no see oli küll üks esimestest kordadest kui midagi kasu oli ja mingit mulli suust välja ei aetud.

Suur tänu selle eest, olen muidu lugenud ka aspiriini ja kofeiini kohta, aga kunagi mitte midagi selget. Kasutasin ise ka kuu aega ja tõesti oli kasu.

Millal see koks endale sisse tõmmata?

Lexusl
    Member

Mul sama küsimus?

Et kui see kogus mõjub verd vedeldavalt veel 3 päeva, siis 5x nädalas trenni tegev inimene ei saagi seda kasutada või kuidas?

R.Tamm
    Member

Mul sama küsimus?

Et kui see kogus mõjub verd vedeldavalt veel 3 päeva, siis 5x nädalas trenni tegev inimene ei saagi seda kasutada või kuidas?

Saab küll.

Xero
    Member

Endale on meeldima hakanud Arctic Sport Slim Line. Lihtsalt maitse on hea. Kuid iga trenn ka ei joo Arcticut, vahelduseks on ka vesi hea.

Endale on meeldima hakanud Arctic Sport Slim Line. Lihtsalt maitse on hea. Kuid iga trenn ka ei joo Arcticut, vahelduseks on ka vesi hea.

Vanasti oli mainstay jõusaalis mul. Mäletan aga seda, et jubedalt ajas kusele. Siis veel enne seda jõin rohelist fatBurnerit. Hea oli, lõpuks maitses magusalt.

AlanBStard
    Moderator

Katsealustele anti pidevalt sedasama palmitiinhapet.

Ja see oli 13C-ga märgistatud.

Võimalik, et nad olid näiteks taimtoidulised ja nende organismis polnud piisavalt karnitiini.

“…in subjects without L-carnitine deficiency…”

Karnitiinireklaamid põhinevad jah ainult rotiuuringutel.

Aga töövõime tõus inimestel on kindel ja see peaks ka üldiselt paremat rasvapõletust tähendama.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 66 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.