Rasvast lahti õige toidu abil??
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Rasvast lahti õige toidu abil??
- This topic has 25 replies, 10 voices, and was last updated 19 years, 12 months tagasi by
meesi.
-
AutorPostitused
-
veebruar 10, 2006 at 4:59 p.l. #70378
painkiller
Memberkaerahelbe-, neljavilja-, manna-, tatra-, hirsi-, odrajahu-, riisi-, maisihelbed pudrud
veebruar 10, 2006 at 5:00 p.l. #70379PulseR
Memberkas nagu müsli asemel putru w.. soovitage putrusi voi mida ommikul järadaPüha issand..
Nagu mingi abitu käteta ja ajudettalammas siin..
Kasuta otsingut, loe artiklid läbi ja otsusta ise mis putru süüa..
Kõik oleneb, mis on su eesmärgid..
Tahad ainult rasvad lahti saada, või üritad kunagi ka lihast lisada?
Tee endale asi selgeks..
Lolle küsimusi on liiga palju!
veebruar 10, 2006 at 5:02 p.l. #70380lehter
Membermul ei ole aega siin sirvida ja otsida kui ei taha aidata siis ole ültse tasa… pole vaja kommenteerida… eesmärk on rasvast lahti saada
veebruar 10, 2006 at 5:04 p.l. #70381jrx
MemberLOL lehter, sellise suhtumisega sa lausa kutsud aitama ennast

Tahad rasvast lahti saada, aga aega ennast aidata ei ole? Kui sa isegi foorumis ja netis natuke kolada ei viitsi kuidas sul niipalju tahtejõudu ja viitsimist on, et sellest rasvast vabanemiseks ka midagi teha?
veebruar 10, 2006 at 5:38 p.l. #70385ROtter
Membermul ei ole aega siin sirvida ja otsida kui ei taha aidata siis ole ültse tasa… pole vaja kommenteerida… eesmärk on rasvast lahti saadaSellise suhtumisega oled sa küll endale vee peale tõmmanud. Miks peaks keegi sind tasuta aitama?
veebruar 10, 2006 at 6:44 p.l. #70392lehter
Memberei viicimust mul on, aga asi selles et ma saan netti iga tunni tagant umbes ja olen 10minna max.. muidu on kool trenn ja ohtul ka jooksma + niisama ões sõpradega….
keegi ei peagi tasuta aitama, ma pole käskinud.. kes tahab see aitab… kill ma ise ka sopran siin foorumis aga öösel alles:_D
veebruar 10, 2006 at 6:54 p.l. #70393jrx
MemberMis linnas sa oled:P Suur poiss, kahevõitlustrenn teeks head.
Sa pead sööma tihedamini. 4-5 korda päevas.
Iga kord sööma väherasvast valku.
Iga kord sööma juurvilju.
Hommikul võid süüa tärklisepõhiseid süsivesikuid (puder. pudrud võimalikult “täisterased” – s.t. väldi mannat jms, hea on täiskaerahelbe jms). Samuti võid neid (tärklisepõhised süsivesikud) süüa söögikorral, mis on peale trenni (pasta, kartul, riis).
veebruar 10, 2006 at 6:55 p.l. #70396shreku
MemberKas müsli jogurtiga ei olegi etem kui süüa hommikuks putru?
veebruar 10, 2006 at 7:13 p.l. #70399bohemianrhapsody
MemberKas müsli jogurtiga ei olegi etem kui süüa hommikuks putru?Mingit vahet ei ole tegelikult.
Ja lehtrile niipalju: kui ei leia aega info otsimiseks, siis ei saa ka sellest rasvast lahti. Enda pea tuleb ka ikka tööle panna.
veebruar 10, 2006 at 7:51 p.l. #70403ROtter
MemberKas müsli jogurtiga ei olegi etem kui süüa hommikuks putru?Mingit vahet ei ole tegelikult.
Ja lehtrile niipalju: kui ei leia aega info otsimiseks, siis ei saa ka sellest rasvast lahti. Enda pea tuleb ka ikka tööle panna.
Tegelikult ei ole, jah, mingit vahet, aga kui sooja pudruga hommikul ära harjud, siis hiljem muutud sellest sõltuvaks.
veebruar 12, 2006 at 8:44 e.l. #70544meesi
Member@meesi kas sa tead kedagi kes seda on teinud. Olen veel võhik kulturismi teemadel ja võib-olla käib see siia, aga päris eriline asi. Ise küll ei teeks. Jh ja mõttetu on kh see.Ei tea küll sellist inimest,kuid vanaisa rääkis ,et seda tehti vene ajal,kui sportlased tahtsid kergemasse katekoorjasse mahtuda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.