Skip to main content

Rasvast lahti õige toidu abil??

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Rasvast lahti õige toidu abil??

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
    lehter
    Member

Millist toitu tuleks süüa hommikul, lõunal ja õhtul.. Mis koguses?? Ja kas vee joomine aitab rasva kadumisele kaasa.?? Kaua peab saunas istuma et rasv kaduma hakkaks??

kaalun 108kg ja olen 195 pikk, ja eesmärk oleks jouda pikkusega samale pulgale e. kaaluda 95kg vajan head nõu toidu kava valmistamisel…

tänud:…

kentaur
    Member

otsi siin natuke ringi, siin on täpselt selliseid teemasid olnud sadu! leiad kindlasti vastused igale oma küsimusele! näe natukene vaeva, see on seda väärt!!!

lehter
    Member

Ma enam vähem leitsn.. kas on umbes nii et hommikul panen putru ja võileibu. lõunal makaroni,riisi, kartulit voi midagi ja õhtul rasvavaba kohupiima ja kodujuustu. nende vahele õuna pirni.. aga aidake ikka koik ei ole päris selge

kentaur
    Member

“panna” pole vaja!!! unusta igasugune rämpstoit:burgerid, friikartulid, krõpsud jne!

theONE1
    Member

http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…w=1&textID=1255

http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=7306

http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=6769

JNE JNE.

Loe ikka asjad läbi ka, keegi ei viitsi sulle ümber kirjutada, seda, mis on juba tehtud puust ja punaseks! :o

jrx
    Member

Kui sa niiviisi “paned” siis lähed küll ainult paksemaks. Loe läbi mis ma selle 80% teema all kirjutasin :o

painkiller
    Member

Võileivad unust küll ära, vähemalt ilma võita. Ja saun ei aita alla võtta!

lehter
    Member

aga palju rahvast räägib et saunas istudes rasv kaob… aga kui ma kasutan või leibade peal rama lighti:D

aga palju rahvast räägib et saunas istudes rasv kaob… aga kui ma kasutan või leibade peal rama lighti:D

Palju rahvast ja palju lolli juttu. No eks söö oma võileibu ja istu saunalaval, vaata mis juhtub.

Saunas sul kaal langeb kuna vesi eritub naha kaudu.

painkiller
    Member

Oleneb eesmärgist. Parem kui enam ei sööks võileibu, hommikul ikka putru jne. Ja see sauna jutt on küll loll jutt. Eelmine vastaja (bohemianrhapsody) ütles juba et higistades eritad vett mitte rasva. Et kaalust alla võtta sea toitumine paika ja trenn kh ikka. Ja üle 0,5 kg nädalas ei soovitaks alla võtta!

meesi
    Member

Kui tahad saunas alla võtta kuni 0,5-1,5 kilo(üle 1 kilo on “kergelt surmav”).

Pese keha puhtaks, siis mine sauna lavale ja määri ennast 76% piiritusega üle,vaata et teed seda määrimist soojal sauna laval ,muidu võid ennast ära põletada.Istu siis max 10 minutit ja pese puhtaks .Nii saad ennast kergemaks teha vee arvel(mõttetu).

painkiller
    Member

@meesi kas sa tead kedagi kes seda on teinud. Olen veel võhik kulturismi teemadel ja võib-olla käib see siia, aga päris eriline asi. Ise küll ei teeks. Jh ja mõttetu on kh see.

lehter
    Member

k.. aga kui ma hommikul panen müslit ja klaas piima müsli keskmine toiteväärtus 100g kohta:

energia 1330kj/314kcal

rasvad 3,4g

valgud 9g

süsivesikud 61,7g

päeval kalakotlette ja rosoljet ja klaas piima

õhtul pakk rasvata kohupiima + piima

toidukordade vahel puuvilju..

mlle sitaks maitsevad kakaoga teraviljahelbed keskmine toiteväärtus 100g kohta:valku 9,6g

süsivesikuid 76g

rasv 6g

energia väärtus 396kcal/1660 +1,5% piim

kuhu mahutada voi millega asendada… ja kas selline toitumis kava tasub ara

painkiller
    Member

Aga söö hommikuks putru. Kokku tuleb palju süsiveikuid ja rohkem eineid kindlasti(4-8)!

lehter
    Member

kas nagu müsli asemel putru w.. soovitage putrusi voi mida ommikul järada

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.