Rasvarakud ja tsellu ja muud maailma asjad
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Rasvarakud ja tsellu ja muud maailma asjad
- This topic has 45 replies, 10 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
detsember 13, 2010 at 4:26 p.l. #22353
liftup
MemberOlen 20 aastane kutt ja terve oma elu trenni teinud aga nüüd siis 8 kuud ei teinud ja elasin sellist joobari ja rämpsusööja elu.. nüüd siis kuu aega jälle selle õige elu peal (teen regulaarselt trenni ja harva joon) aga vahepeal on mu reitele ja kõhule tekkinud tselluliit(wtf??) Kui särk seljas ja nahk pinges pole aru saada et midagi valesti on ja niimoodi näen väga hea välja aga ilma särgita ja kui nahk nagu kokku suruda tekivad tselluliidi lohud( see ju rohkem naiste teema) Igatahes.. kuidas sellest kiiresti lahti saada? Kas see kaob ise ära kui ma teen regulaarselt trenni ja toitun enamvähem nii nagu siin artiklites ja värkides soovitatud on?
detsember 13, 2010 at 5:34 p.l. #283679Kask
MemberSee on ju rasv mis sulle peale on kogunenud selle joobari eluga. Põletad rasva ära ja pole ka tselluliiti
detsember 13, 2010 at 6:01 p.l. #283682liftup
MemberMa ei saanud nüüd täpselt aru et kas sa mõtled et mul pole tsellarit või et mu tsellar kaob koos rasvaga?
detsember 13, 2010 at 6:34 p.l. #283684eesti mees
MemberMa ei ole küll ekspert aga kas tselluliit ei ole mitte jääkainete kuhjumine naha kudedesse ja kas see pole mitte tingitud verevarustuse häirest naha kudedes. Naistel on olemas mingid kreemid mida nad määrivad oma naha sisse,et parandada verevarustust seal. Kas tselluliisi teke ei esine mitte naha vananemisega või siis on vanematelt selle soodustused kaasa saadud seda ei tea
. Rasva kude on igal inimesel olemas ja rasva rakke on igal inimesel ühe palju, loeb see kas su rasva rakkud on toitainetest,st. rasvast pungil või siis peaaegu olematuks näljutatud.detsember 13, 2010 at 7:18 p.l. #283694Kask
MemberMa ei saanud nüüd täpselt aru et kas sa mõtled et mul pole tsellarit või et mu tsellar kaob koos rasvaga?Su Tsellar kaob koos rasvaga.
detsember 13, 2010 at 8:04 p.l. #283703savi_
MemberMingi teooria järgi on tselluliit kui ilming tingitud ebaühtlasest nahastruktuuris… naha alla kogunenud rasv (sinu puhul lisarasv) on seega esile toonud need ebaühtlused (nahk mõnes kohas õhem .. teises kohas paksem ) ….
detsember 13, 2010 at 9:07 p.l. #283709liftup
MemberMingi teooria järgi on tselluliit kui ilming tingitud ebaühtlasest nahastruktuuris… naha alla kogunenud rasv (sinu puhul lisarasv) on seega esile toonud need ebaühtlused (nahk mõnes kohas õhem .. teises kohas paksem ) ….Loodan et see teooria peab paika
detsember 13, 2010 at 10:35 p.l. #283718AlanBStard
ModeratorMa ei ole küll ekspert aga kas tselluliit ei ole mitte jääkainete kuhjumine naha kudedesse ja kas see pole mitte tingitud verevarustuse häirest naha kudedes. Naistel on olemas mingid kreemid mida nad määrivad oma naha sisse,et parandada verevarustust seal. Kas tselluliisi teke ei esine mitte naha vananemisega või siis on vanematelt selle soodustused kaasa saadud seda ei tea
. Rasva kude on igal inimesel olemas ja rasva rakke on igal inimesel ühe palju, loeb see kas su rasva rakkud on toitainetest,st. rasvast pungil või siis peaaegu olematuks näljutatud.Ei, ei, ei, ei, ei ja viimasele ka veel ei.
detsember 13, 2010 at 11:39 p.l. #283719Nesatur
MemberEi, ei, ei, ei, ei ja viimasele ka veel ei.Tõsiselt hea ja informatiivne vastus teemaalgatajale.
detsember 14, 2010 at 6:07 e.l. #283722Aile
MemberMingi teooria järgi on tselluliit kui ilming tingitud ebaühtlasest nahastruktuuris… naha alla kogunenud rasv (sinu puhul lisarasv) on seega esile toonud need ebaühtlused (nahk mõnes kohas õhem .. teises kohas paksem ) ….Jah… See on lihtsalt rasv, mis pungitab läbi sidekoe.
Näide, kuidas selle abil raha tehakse…
detsember 14, 2010 at 6:44 e.l. #283723AlanBStard
ModeratorTõsiselt hea ja informatiivne vastus teemaalgatajale.Aga see polnud teemaalgatajale.
detsember 14, 2010 at 9:44 e.l. #282566liftup
MemberAga see polnud teemaalgatajale.Äkki jagaksid siis oma tarkust?
detsember 14, 2010 at 9:47 e.l. #283735AlanBStard
ModeratorKõik on räägitud juba, tavaline nahaalune rasv.
detsember 14, 2010 at 10:02 e.l. #283741jrx
Membereesti mehe postitus + alanbstrdi vastus = kõik peaks kõigile selge olema ju!
detsember 14, 2010 at 1:17 p.l. #283752liftup
MemberTänud kõigile!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.