Skip to main content

Rasvarakud ja tsellu ja muud maailma asjad

Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Rasvarakud ja tsellu ja muud maailma asjad

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 46 total)
  • Autor
    Postitused
    liftup
    Member

Olen 20 aastane kutt ja terve oma elu trenni teinud aga nüüd siis 8 kuud ei teinud ja elasin sellist joobari ja rämpsusööja elu.. nüüd siis kuu aega jälle selle õige elu peal (teen regulaarselt trenni ja harva joon) aga vahepeal on mu reitele ja kõhule tekkinud tselluliit(wtf??) Kui särk seljas ja nahk pinges pole aru saada et midagi valesti on ja niimoodi näen väga hea välja aga ilma särgita ja kui nahk nagu kokku suruda tekivad tselluliidi lohud( see ju rohkem naiste teema) Igatahes.. kuidas sellest kiiresti lahti saada? Kas see kaob ise ära kui ma teen regulaarselt trenni ja toitun enamvähem nii nagu siin artiklites ja värkides soovitatud on?

Kask
    Member

See on ju rasv mis sulle peale on kogunenud selle joobari eluga. Põletad rasva ära ja pole ka tselluliiti :o

liftup
    Member

Ma ei saanud nüüd täpselt aru et kas sa mõtled et mul pole tsellarit või et mu tsellar kaob koos rasvaga?

eesti mees
    Member

Ma ei ole küll ekspert aga kas tselluliit ei ole mitte jääkainete kuhjumine naha kudedesse ja kas see pole mitte tingitud verevarustuse häirest naha kudedes. Naistel on olemas mingid kreemid mida nad määrivad oma naha sisse,et parandada verevarustust seal. Kas tselluliisi teke ei esine mitte naha vananemisega või siis on vanematelt selle soodustused kaasa saadud seda ei tea :o . Rasva kude on igal inimesel olemas ja rasva rakke on igal inimesel ühe palju, loeb see kas su rasva rakkud on toitainetest,st. rasvast pungil või siis peaaegu olematuks näljutatud.

Kask
    Member

Ma ei saanud nüüd täpselt aru et kas sa mõtled et mul pole tsellarit või et mu tsellar kaob koos rasvaga?

Su Tsellar kaob koos rasvaga.

savi_
    Member

Mingi teooria järgi on tselluliit kui ilming tingitud ebaühtlasest nahastruktuuris… naha alla kogunenud rasv (sinu puhul lisarasv) on seega esile toonud need ebaühtlused (nahk mõnes kohas õhem .. teises kohas paksem ) ….

liftup
    Member

Mingi teooria järgi on tselluliit kui ilming tingitud ebaühtlasest nahastruktuuris… naha alla kogunenud rasv (sinu puhul lisarasv) on seega esile toonud need ebaühtlused (nahk mõnes kohas õhem .. teises kohas paksem ) ….

Loodan et see teooria peab paika :o

AlanBStard
    Moderator

Ma ei ole küll ekspert aga kas tselluliit ei ole mitte jääkainete kuhjumine naha kudedesse ja kas see pole mitte tingitud verevarustuse häirest naha kudedes. Naistel on olemas mingid kreemid mida nad määrivad oma naha sisse,et parandada verevarustust seal. Kas tselluliisi teke ei esine mitte naha vananemisega või siis on vanematelt selle soodustused kaasa saadud seda ei tea :o . Rasva kude on igal inimesel olemas ja rasva rakke on igal inimesel ühe palju, loeb see kas su rasva rakkud on toitainetest,st. rasvast pungil või siis peaaegu olematuks näljutatud.

Ei, ei, ei, ei, ei ja viimasele ka veel ei.

Nesatur
    Member

Ei, ei, ei, ei, ei ja viimasele ka veel ei.

Tõsiselt hea ja informatiivne vastus teemaalgatajale.

Aile
    Member

Jah… See on lihtsalt rasv, mis pungitab läbi sidekoe.

Näide, kuidas selle abil raha tehakse…

AlanBStard
    Moderator

Tõsiselt hea ja informatiivne vastus teemaalgatajale.

Aga see polnud teemaalgatajale.

liftup
    Member

Aga see polnud teemaalgatajale.

Äkki jagaksid siis oma tarkust?

AlanBStard
    Moderator

Kõik on räägitud juba, tavaline nahaalune rasv.

jrx
    Member

eesti mehe postitus + alanbstrdi vastus = kõik peaks kõigile selge olema ju!

liftup
    Member

Tänud kõigile!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 46 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.