Rasvaprotsent naisel
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Rasvaprotsent naisel
- This topic has 43 replies, 24 voices, and was last updated 17 years tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
juuni 5, 2008 at 4:13 p.l. #156634
AlanBStard
Moderatorühesõnaga, kui organism on pidevalt suhteliselt suure stressi küüsis ja stress järsku lõpeb, siis see pole ka mitte hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On küll hea.
juuni 5, 2008 at 6:07 p.l. #156653krrrr
MemberNo asi võib ikka tõsiseks minna küll. Probleem nimelt selles, et võib tekkida sekundaarne amenorröa ehk teisisõnu “päevad” lihtsalt kaovad ära. Tekib siis, kui kehakaalust on kaotatud üle 15%. Lisaks nõrgestab organismi kõva trenn dieedi ajal. Ravi toimub hormoontablettidega ja asi enamasti taastub keha rasva% tõusmisel. Võib tekkida hilisemaid komplikatsioone, kuid kui asi toimus lühiajaliselt, siis enamasti suuri kahjusid ei ole, paari-kolme kuu probleemid taastuvad isegi ilma ravita ja vaid rasva%tõusmisel ja treeningkoormuse vähendamise abil. Raskematel juhtudel ja pikaajalisel põdemisel võib tagajärjeks olla lastetus ja “päevad” ei hakkagi nö ise käima enam. Nii et katsetada ei maksa…Endal läbielatud kogemus ja enam sellist “nalja” tegema ei hakka, tahaks ikka varsti lapsi kah saada…
kas kellegil on midagi sarnast juhtunud ja oskab rääkida,kaua paranemine sellest aega võttis(e.päevad tulid tagasi) `?
ning kas siis ei tohi trenni üldse teha või tohib,aga eelnevat vähendada?
paluks veel soovitusi.
juuni 7, 2008 at 2:23 p.l. #156817krrrr
MemberPalun vastake,kes vähegi teab midagi. Kõik artiklid jms on ka teretulnud.
Kõige parem oleks muidugi , kui keegi räägiks , kuidas ise sellest paranes!
Abi !
august 26, 2008 at 10:21 e.l. #164208cosmonaut
MemberMina olen 173 cm ja 58 kg kuskil. Rasvaprotsent shapingu mõõtmise järgi 20 ringis (ehk siis selle mehaanilise asjaga, millega volte mõõdetakse jne, pärast kuidagi treener arvutab). Aga kaubanduskeskuses elektrooniline masin näitas mulle 38
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu trennis käin 2 korda nädalas ja 3 korda nädalas jooksmas. Ilmselt see kaubanduskeskuse oma ajas iba või mis te arvate?august 26, 2008 at 12:56 p.l. #164224AlanBStard
ModeratorProff mõõdab täpsemalt, see julla mõõdab väga ligikaudselt
august 26, 2008 at 2:06 p.l. #164227daemonium
MemberM Aga kaubanduskeskuses elektrooniline masin näitas mulle 38
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu trennis käin 2 korda nädalas ja 3 korda nädalas jooksmas. Ilmselt see kaubanduskeskuse oma ajas iba või mis te arvate?Ära usu.
Taoliste jubinatega võid sõpru-sõbrannasid kiusata.Oma ~45kg kaaluv(~160cm pikkuse juures) elukaaslane pidi ära minestama,kui analoogiline julla tal rasvaprotsendiks 35 näitas …,
“>august 26, 2008 at 4:05 p.l. #164239Stackhouse
Membersinu mõõdud juba vihjavad ju, et see kaubanduskeskuse asi valetas.. ju seal andmete sisestamisega midagi puusse pandi
august 26, 2008 at 4:16 p.l. #164241daemonium
Membersinu mõõdud juba vihjavad ju, et see kaubanduskeskuse asi valetas.. ju seal andmete sisestamisega midagi puusse pandiMida rohlkem andmete sisestamist jubin nõuab,seda ebausaldusväärsem ta on.
august 26, 2008 at 4:51 p.l. #164245Annika Pärtel
Memberkas kellegil on midagi sarnast juhtunud ja oskab rääkida,kaua paranemine sellest aega võttis(e.päevad tulid tagasi) `?ning kas siis ei tohi trenni üldse teha või tohib,aga eelnevat vähendada?
paluks veel soovitusi.
Kõige pikemalt olid ära pea 2,5 aastat ja ega ise ei tulnudki tagasi, määrati hormoone. Ei tea ka, kas praegu nö ise käiks, kuna tarbin pille- nendeta käiks mingil määral ka siis, kui rasva% veidi liiga madal. Kui võrrelda enne ja pärast, siis asi on muutunud poole lühemaks ja poole kergemaks. Kas trennist, pillidest või millestki muust, kes seda teab. Trenni tegin kõvasti, praegu veel kõvemini, aga toitumises on tehtud suuri korrektuure.
oktoober 10, 2008 at 11:49 e.l. #168519Heddi
MemberTere!
TUndub,et need masinad valetavad ikka korralikult vist.. Igatahes ma mõõtsin laup. Ilumessil ja 11.9 % oli ja olen just juurde võtnud ning täiesti normaalne..
veebruar 4, 2009 at 2:59 p.l. #182668Panda
MemberKõige pikemalt olid ära pea 2,5 aastat ja ega ise ei tulnudki tagasi, määrati hormoone. Ei tea ka, kas praegu nö ise käiks, kuna tarbin pille- nendeta käiks mingil määral ka siis, kui rasva% veidi liiga madal. Kui võrrelda enne ja pärast, siis asi on muutunud poole lühemaks ja poole kergemaks. Kas trennist, pillidest või millestki muust, kes seda teab. Trenni tegin kõvasti, praegu veel kõvemini, aga toitumises on tehtud suuri korrektuure.Aktivist, kas Sul alguses (päris alguses) toimus korralikult? Kas tarvitad ikka hormoone või oled asja korda saanud? Võib-olla on kellelgi veel kogemusi? Endal mul ka eelpoolnimetatud probleem, aga samas väike rasvapolster peal ja trenniga pole enda teada üle pingutanud. Kõige vähem olen 175cm juures kaalunud 62kg. Küsimus selline, et kas valkude ja heade rasvade piisav tarvitamine võiks hormonaalsüsteemi seisu parandada (kuna on hormoonide ehitusmaterjalid, koostisosad)? Ehk saab kuidagi toitumisega süsteemi nii käima, et võib hormoonravimitest vabaneda?
veebruar 5, 2009 at 6:31 e.l. #182763Aile
MemberPalun vastake,kes vähegi teab midagi. Kõik artiklid jms on ka teretulnud.Kõige parem oleks muidugi , kui keegi räägiks , kuidas ise sellest paranes!
Abi !
Minul taastus ise. V6tsin kaalus juurde ja taastus…
Eks ma suhtu endasse nagu laborisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …k6ige mugavam on asju katsetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel on pooleli yks j2rjekordne “projekt”, mida tahaks kunagi ka “kaante vahele” saada. J2rsk kaalut6us ja kunstlikult tekitatud tsykkel (hormoonpreparaadid) ei tundu mulle kyll head lahendid vaevuste k6rvaldamisel.
veebruar 5, 2009 at 8:59 e.l. #182773Panda
MemberMinul taastus ise. V6tsin kaalus juurde ja taastus…Eks ma suhtu endasse nagu laborisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …k6ige mugavam on asju katsetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel on pooleli yks j2rjekordne “projekt”, mida tahaks kunagi ka “kaante vahele” saada. J2rsk kaalut6us ja kunstlikult tekitatud tsykkel (hormoonpreparaadid) ei tundu mulle kyll head lahendid vaevuste k6rvaldamisel.
Pigem on järsk kaalutõus hormoonpreparaatide kasutamisest tingitud, kuigi see ei pruugi ka tõusta. Oleneb konkreetsest inimesest ja tema organismi eripärast. Tean kahte minu ema põlvkonna inimest, kes mõlemad võtsid mõned aastad tagasi hormoonravimeid tarvitama hakates 7kg juurde, kuid neist loobudes taastus endine kehakaal üsna ruttu iseenesest (kumbki neist teineteist ei tunne, seega ei saa ühe jutt ka teise omast mõjutatud olla).
Minule väitsid nii günekoloog kui ka endokrinoloog, et kuigi hormoonpreparaatidel on kõrvalmõjud, on nende tarvitamine siiski vajalik, kuna vastasel juhul tekib organismi enneaegne vananemine. Kui tahan kunagi last, siis ei jää muud üle, kui kasutada. Piltlikult öeldes, seisev mootor läheb ju ka rooste
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mis projektiga tegu on, Aile, kui tohib küsida?
veebruar 5, 2009 at 1:06 p.l. #182796Aile
MemberPigem on järsk kaalutõus hormoonpreparaatide kasutamisest tingitud, kuigi see ei pruugi ka tõusta. Oleneb konkreetsest inimesest ja tema organismi eripärast. Tean kahte minu ema põlvkonna inimest, kes mõlemad võtsid mõned aastad tagasi hormoonravimeid tarvitama hakates 7kg juurde, kuid neist loobudes taastus endine kehakaal üsna ruttu iseenesest (kumbki neist teineteist ei tunne, seega ei saa ühe jutt ka teise omast mõjutatud olla).Minule väitsid nii günekoloog kui ka endokrinoloog, et kuigi hormoonpreparaatidel on kõrvalmõjud, on nende tarvitamine siiski vajalik, kuna vastasel juhul tekib organismi enneaegne vananemine. Kui tahan kunagi last, siis ei jää muud üle, kui kasutada. Piltlikult öeldes, seisev mootor läheb ju ka rooste
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mis projektiga tegu on, Aile, kui tohib küsida?
Mul on piinlik tunnistada, kuid ma ei ole ikka veel oma bakalaureuse t88d 2ra teinud. Teema, millega ma tegelesin… alates 9 klassist (fysioloogia kateedris) ei huvita mind juba ammu ning lihtsalt midagi teha…ka ei tahaks.
Ma ei tahaks hetkel eriti t2psustada… Luban, et k2in Tartus jutuajamisel (legendi j2rgi peaksin endale juhendaja leidma…) siis panen vajaliku kontingendi leidmiseks kysimustiku yles. Ma loodan, et meil saab huvitav olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.