Rasvaprotsent naisel
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Rasvaprotsent naisel
- This topic has 43 replies, 24 voices, and was last updated 17 years tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
aprill 11, 2006 at 9:22 e.l. #7352
Crissu
MemberTere!
Mis on normaalne rasvaprotsent naisel? Sellisel kes käib regulaarselt trennis ja toitub tervislikult?
See hakkas huvitama, kuna mu enda rasvaprotsent on 15 ja osad ütlevad, et liiga madal naise kohta ning teised, et on normaalne. Olen muidu 163 cm pikk ja kaalun 53 kg. Käin aktiivselt jõusaalis – teen päris suurt lihastreeningut u 2x nädalas (iga 3e päeva tagant) ja aeroobset u 3x nädalas u 25 min korraga.
Kui keegi naistest teab ka oma rasvaprotsenti, siis võiks selle ka siia võrdluseks panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2006 at 9:38 e.l. #79697Biceps – Rind
MemberSu rasvaprotsent ongi madal – naistel vanuses 15-25 oleks normaalne rasvaprotsent vahemikus 15-23, ehk siis keskmine oleks nii 19, Sul aga miinimumi lähedane, nii et palju õnne! Räägid, et käid korralikut jõusaalis – kas peale treeningut taastavaid-arendavaid valgujooke ka kasutad? Kui huvitab ja tahad paremini ja kaugemale edasi areneda, soovitan WW Passazi kaubanduskeskuses 2. korrusel olevat uut Robocopi poodi, kus Sulle soovitatakse vastavalt Sinu eesmärkidele väga kvaliteetseid ja kasulikke tooteid!
aprill 11, 2006 at 9:50 e.l. #79699jrx
MemberSinu vanust arvestades ja trennikoormust on kõik normaalne. Eeldusel, et toitud korralikult s.t. sööd normaalselt nii süsivesikuid kui valku kui rasva, siis võid enesega rahul olla – ilmselt näed hea välja, oled terve ja heas sportlikus vormis.
Edit = ja üleüldse on rasvaprotsendi mõõtmine paras hookuspookus. Tunnen tüdrukuid, kellel on rasvaprotsent olnud aparaadi järgi 12-13 suure sportliku koormuse juures ja on nendega kõik korras olnud.
aprill 11, 2006 at 11:31 e.l. #79703Crissu
MemberSinu vanust arvestades ja trennikoormust on kõik normaalne. Eeldusel, et toitud korralikult s.t. sööd normaalselt nii süsivesikuid kui valku kui rasva, siis võid enesega rahul olla – ilmselt näed hea välja, oled terve ja heas sportlikus vormis.Edit = ja üleüldse on rasvaprotsendi mõõtmine paras hookuspookus. Tunnen tüdrukuid, kellel on rasvaprotsent olnud aparaadi järgi 12-13 suure sportliku koormuse juures ja on nendega kõik korras olnud.
Ma toitun küll korralikult – tervislikult ja söön u 4x päevas pluss vahel väike snäkk ka vahele. Toon mõne näite.Hommikuti söön All Bran helbeid väherasvase piimaga või kaeraputru, juustu ja teraleiba. Siis lõunaks kindlasti liha (kala, kana või sealiha) ja juurilju (brokkoli, suvekõrvits, lillkapsas jne) koos extra vergin olive oiliga ja puuvilja. Siis vahepeal söön nt kodujuust, puuvilja, pähklit või kohupiima või sinki. Kui ei ole võimalik näksida vahepeal midagi sellist, siis olen söönud ka mingisuguseid energiabatoone (nt My Diet). Õhtusöögiks on ka mingi väherasvane proteiin pluss aedviljad(ka koos extra vergin olive oiliga) ja puuvili. Ja siis veel kui vahepeal isu on, siis söön juustu või sinki vms.
Söön aegajalt ka magusat – shoksi ja jäätist. Ja ka koogikesi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis kohe tunnen, et järgmine päev pean kindlasti hästi sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sest rasv kipub ennekõike tulema just kõhukesele….mitte palju, aga seda on kohe tunda……Nii on ju ok toituda või mis?
Ja oma välise ormi üle ma jah ka kurta ei saa…..lihased ikka paistavad ilusti välja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2006 at 12:02 p.l. #79711jrx
MemberJah kõik on hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd postita pilte, et saaksime anda lõpliku hinnangu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tegelikult alati hea meel kuulda, et inimesed viitsivad endaga vaeva näha, ilma minemata äärmustesse või meeletult otsimata mingeid “lihtsaid lahendusi”.
Õige trenn ja toitumine ei ole ju nii raske ja pagana meeldiv on ka ju.
aprill 11, 2006 at 12:33 p.l. #79712miisukene
MemberKäin ka väh. 3korda nädalas trennis ja pyyan syya 5korda päevas ja minu rasvaprotsent 14,3. Ise olen kyll 160cm, kaal 49kg,aga ei tunne kyll,et tervis kannataks! Olen ka peale jõutrenni valgujooke joonud! Või on minu pikkuse juures rasva% norm?
aprill 11, 2006 at 12:44 p.l. #79714Andreaz
MemberKäin ka väh. 3korda nädalas trennis ja pyyan syya 5korda päevas ja minu rasvaprotsent 14,3. Ise olen kyll 160cm, kaal 49kg,aga ei tunne kyll,et tervis kannataks! Olen ka peale jõutrenni valgujooke joonud! Või on minu pikkuse juures rasva% norm?rasvaprotsent küll pikkusest ei olene
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oleneb kus rasv asub naisel. talje peaks võim peenike olema. pepul ja tissidel aind rasvkudet vaja
aprill 11, 2006 at 2:25 p.l. #79729jasmiini
MemberSu rasvaprotsent ongi madal – naistel vanuses 15-25 oleks normaalne rasvaprotsent vahemikus 15-23, ehk siis keskmine oleks nii 19, Sul aga miinimumi lähedane, nii et palju õnne! Räägid, et käid korralikut jõusaalis – kas peale treeningut taastavaid-arendavaid valgujooke ka kasutad? Kui huvitab ja tahad paremini ja kaugemale edasi areneda, soovitan WW Passazi kaubanduskeskuses 2. korrusel olevat uut Robocopi poodi, kus Sulle soovitatakse vastavalt Sinu eesmärkidele väga kvaliteetseid ja kasulikke tooteid!
Ei kujutaks ette ennast 25% rasvaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> täielik pirukas vist paistaks välja, mingid keskmised näitajad need ongi keskmiste inimeste jaoks – aga mitte nendele kes 6x trenni teevad. Mis need valgujoogid siia puutuvad?aprill 11, 2006 at 3:40 p.l. #79736Biceps – Rind
MemberValgujoogid puutuvad siia niipalju, et aitavad lihastel areneda ja taastuda – mis on väga tervitatav, kui inimene jõusaalis korralikult treenib!
aprill 12, 2006 at 4:35 e.l. #79790jasmiini
MemberValgujoogid puutuvad siia niipalju, et aitavad lihastel areneda ja taastuda – mis on väga tervitatav, kui inimene jõusaalis korralikult treenib!jah, täpselt nii, ja tarbin ka ise valgujooki 1-2X päevas, oleneb asjaoludest, ja minupuhul vähenes rasvaprotsent selle tulemusena veelgi (sellega olen muidugi väga rahul).
aprill 12, 2006 at 7:19 e.l. #79797miga87
MemberMul on nais tuttav, kes käis just oma rasva % mõõtmas ja tulemusex oli 41%
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ta ei näe üldse paks välja, vaid selline naiselik…aprill 12, 2006 at 7:26 e.l. #79798jrx
Membermiga87 – siis on küll midagi VÄGA valesti kas mõõtmise (tõenäolisem) või inimesega…
aprill 12, 2006 at 7:38 e.l. #79800jasmiini
MemberMul on nais tuttav, kes käis just oma rasva % mõõtmas ja tulemusex oli 41%
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ta ei näe üldse paks välja, vaid selline naiselik…minu onutütar ja minu lellepoeg, vot nendega oli ükskord nii jne…lähtusin pirukaks olemisega ainult endast, mul jumala suva milline keegi teine näeb väja 41% rasvaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – eelkõige on inimestel erinevad eesmärgid ja kui nad on õnnelikud siis on ju kõik ok!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2006 at 7:44 e.l. #79802maryjane
MemberMul rasvaprotsent 25-26, teen trenni 4-5 korda nädalas ja ausaltöeldes end väga pirukaks ei pea. Pikkus 170, kaal 60, vööümbermõõt 65. Sõltub vist sellest, kus see rasv asub. Ma pakun, et minu oma asub pigem siseorganite ümber, kui naha all.
aprill 12, 2006 at 7:56 e.l. #79804jrx
MemberNeed elektroonilised masinad valetavad ka. Ja siseorganite ümber olev rasv on max ca 3-5 % mitte rohkem.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.