Rasvapõletus jättes toitumise ja jõusaalitreeningu samaks?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Rasvapõletus jättes toitumise ja jõusaalitreeningu samaks?
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 18 years tagasi by
Sammy7.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 13, 2008 at 12:57 p.l. #12128
linkin
MemberJõusaalis käin 4x nädalas. Kui ma nüüd 3 jõusaalist vabal päeval iga päev 1h aeroobset teen, samas aga toitun samamoodi ja jõusaalitreeningus samuti muutusi sisse ei too, kas on võimalik rasvu põletada? Ja milline peaks see aeroobne trenn välja nägema. Ma peaksin vist tühja kõhuga alustama, et mitte süsivesikutest energiat ammutada treeningu ajal. Ja kas peale aeroobset tohin ma kohe süüa valgurikast toitu(et mitte lihast kaotada) või kestab rasvapõletus lühiajaliselt ka peale treeningu lõpetamist?
jaanuar 13, 2008 at 1:24 p.l. #114777LB
Membermul põles kui mu toitumine ei olnud veel muutunud…ma tegin iga kord jõukas peale trenni 1h ratast aga mingi peale kuud aega lihtsalt eriti ei viitsi teha ikka niimoodi kui mingit asja ei ole millega vändates tegeleda vms
jaanuar 13, 2008 at 1:43 p.l. #114832Sammy7
MemberJõusaalis käin 4x nädalas. Kui ma nüüd 3 jõusaalist vabal päeval iga päev 1h aeroobset teen, samas aga toitun samamoodi ja jõusaalitreeningus samuti muutusi sisse ei too, kas on võimalik rasvu põletada? Ja milline peaks see aeroobne trenn välja nägema. Ma peaksin vist tühja kõhuga alustama, et mitte süsivesikutest energiat ammutada treeningu ajal. Ja kas peale aeroobset tohin ma kohe süüa valgurikast toitu(et mitte lihast kaotada) või kestab rasvapõletus lühiajaliselt ka peale treeningu lõpetamist?Aeroobse puhul(nt jooksmine):
Ennem mitte süüa või võtta 10-20grammi vadakuvalku.
Aeroobse ajal juua vett.
Kohe pärast aeroobset süüa munavalgeid või võtta näiteks whey valku.
Hiljem(umbes 90 min) süüa 40-80grammi aeglaselt imenduvaid süsivesinikke(nt: kaerahelbed,jogurt,rukkileib) ja valgurikkast toitu(nt: kodujuustu).
jaanuar 13, 2008 at 2:13 p.l. #114443gmaster
MemberÄra kohe kindlasti tee 7 trenni nädalas!
ja aeroobse asemel tee HIT trenni (otsi foorumist, seal selle toitumise kohta ka)
ära kuula LB juttu, tema keha on teistsugune.
Pane oma toitumine paika või telli toitumiskava
jaanuar 13, 2008 at 5:58 p.l. #113203pkwild618
MemberMiks mitte 7 päeva trenni nädalas? Ma teen kasvõi väiksemal koormusel mõne päeva, aga iga päev. Ja kui vahele jätta, siis maksimaalselt 1 päev. Kui kõik päevad nädalas teha, siis kindlasti mitte hoobilt tulevikus trenni maha jätta… Võivad olla kehvemad tagajärjed.
jaanuar 13, 2008 at 6:02 p.l. #113261mullaonu
MemberMiks mitte 7 päeva trenni nädalas? Ma teen kasvõi väiksemal koormusel mõne päeva, aga iga päev. Ja kui vahele jätta, siis maksimaalselt 1 päev. Kui kõik päevad nädalas teha, siis kindlasti mitte hoobilt tulevikus trenni maha jätta… Võivad olla kehvemad tagajärjed.Kust sa need targad teadmised ammutasid
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.