Skip to main content

Rasvapõletus ja lihase kasvatamine

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Müüdimurdjad » Rasvapõletus ja lihase kasvatamine

Viewing 7 posts - 46 through 52 (of 52 total)
  • Autor
    Postitused
    Apolloon
    Member

Tänud

Lev
    Member

Kellel siis on õnnestunud neid kahte samal ajal korraga teha või mis te sellest arvate.

Ise suutsin 10kg rasva põletada, niiet lihast ei kadunud ja jõunäitajad ei muutunud..

Raskused tuleb üleval hoida. Ja dieet peaks sisaldama palju valku. ülejäänud oleneb juba dieedi tüübist.

Rando112
    Member

Kas niisama Kalaõli Omega 3 või mis too oli, on ka soovituslik süüa?

maxcar
    Member

Palju sa trenni tegid et lihasmass ei kaoks?

mati112
    Member

oota ma ei laksa piiti ,et mis se kalaõli on sama suhteliselt ,et on puhas rasv tegelt või ni ja kui ni siis mis mingi kalaõli (rasv) Suurendab rasvapõletust siis w?

et nagu neelan iga õhtu rasva ja siis päeval trennis ja toitun ikka nagu toitun valgurikkalt ja värki siis se rasva neelamine õhtuti suurendab rasvapõletamist w <_<“>

Kask
    Member

oota ma ei laksa piiti ,et mis se kalaõli on sama suhteliselt ,et on puhas rasv tegelt või ni ja kui ni siis mis mingi kalaõli (rasv) Suurendab rasvapõletust siis w?

et nagu neelan iga õhtu rasva ja siis päeval trennis ja toitun ikka nagu toitun valgurikkalt ja värki siis se rasva neelamine õhtuti suurendab rasvapõletamist w <_<“>

Laksa seda:

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4631

ja seda

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105

edit: need on samad, aga 1 on paremini loetavamaks muudetud.

gmaster
    Member

Kas niisama Kalaõli Omega 3 või mis too oli, on ka soovituslik süüa?

Jah. Soovitan kõigile. Minu jaoks elementaarsem kui multivitamiinid.

@mati112: jah nii on. Rasval ja rasval on vahe.

Viewing 7 posts - 46 through 52 (of 52 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.