Rasvapõletus ja kaalu alla.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Rasvapõletus ja kaalu alla.
- This topic has 42 replies, 21 voices, and was last updated 15 years, 12 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
juuli 22, 2009 at 7:27 p.l. #17700
Liina90
MemberTere.
Mis te arvate minu toitumisest.
hommik: 2 tervet keedumuna ja paar porgandit
Lõuna.tuunikalasalat(Tuunikala vees, tomatit, kurki, oliiviõli, petersell)
Õhtu:isetehtud kohupiim koos hapukoorega ja 1 spl kaneeli.
Vahepala on mul kas õun või mingi muu juurvili või puuvili.
Trenn oleks kolm korda nädalas jooksmine 30 min.
juuli 22, 2009 at 7:59 p.l. #208646PumaZ
MemberMis su BAV on?
juuli 22, 2009 at 8:46 p.l. #208655daemonium
MemberTere.Mis te arvate minu toitumisest.
Kui oled voodihaige ja kaalud ~40kg,siis pole hullu …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2009 at 10:13 p.l. #208662Tarvi123
Kuidas sa ise ennast tunned? Energia puudujääki või väsimust ei ole? Kas oled kaua niimoodi toitunud? Miks sa niimoodi toituma hakkasid (ära pahanda palun, kas mõni naisteajakiri – mitte õelalt küsides onju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )? Esmapilgu tundub ikka kuidagi energia vaene, kuigi koguseid tuunikalal ja kohupiimal ei ole öeldud. Kas kaal on kõvasti kõikunud? Eks teadjamad (eriti kui Fred vastab – pole ammu ta postitusi näinud enam kahjuks) oskavad sulle täpsemalt öelda. Aga püüa nendele küsimustele vastata, saab üldpildi natukenegi selgemaks ja spetsialistidel hõlpsam aidata.juuli 27, 2009 at 5:40 p.l. #209599Fred Antson
MemberMunade eest plusspunktid, kuid lisa veel pähkleid ja võid. sest vähese rasvaga kahjustad tervist!
Ei mingit näkitsemist, söö toidukordadel rohkem!
Selline menüü sobib üheks päevaks kindlasti.
Rohkem on eelneva põhjal võimatu öelda.
juuli 27, 2009 at 5:45 p.l. #209604Anonüümne
GuestMa viskaks kohe sellise toitumisega sussid pysti! Sul on tugev tervis kui treenida ka suudad.
V6i on tegemist lyhiajalisema dieediga?
juuli 27, 2009 at 6:02 p.l. #209618ingrid81
midagi on puudu …kaloreid liian vähe …liha , kana …
juuli 27, 2009 at 6:08 p.l. #209620ROtter
Membermidagi on puudu …kaloreid liian vähe …liha , kana …Kus te teate, et kaloreid vähe – võib-olla ta sööb nt. mitu tuunikala konservi korraga ja õhtul veel klaasitäie 30% -list hapukoort.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 27, 2009 at 6:23 p.l. #209632Mcken
MemberKui sa tahad kaalust alla võtta siis soovitav oleks teha rohkem söögi kordi päevas (5-

See kiirendab aine vahetust ja sellega väldid ühel söögikorral ülesöömist
jaota kalorid enamvähem võrdselt toidukoradele ära ja jälgi, et sa sööksid vähem kaloreid kui keha põletada jõuab.
juuli 27, 2009 at 6:26 p.l. #209634maxcar
Memberplaanid igapäev süüa sama toitu? ja mckenil on õigus mida rohkemate toidu kordade peale söömise jagad seda kergem organismile.
juuli 27, 2009 at 6:39 p.l. #209639ROtter
Memberplaanid igapäev süüa sama toitu? ja mckenil on õigus mida rohkemate toidu kordade peale söömise jagad seda kergem organismile.Vale. Seedeorganitel on ka õigus puhkusele – nad ei pea 24h töös olema.
juuli 27, 2009 at 7:02 p.l. #209659Kristjan-Johannes Konsap
MemberKui sa tahad kaalust alla võtta siis soovitav oleks teha rohkem söögi kordi päevas (5-
See kiirendab aine vahetust ja sellega väldid ühel söögikorral ülesöömist
jaota kalorid enamvähem võrdselt toidukoradele ära ja jälgi, et sa sööksid vähem kaloreid kui keha põletada jõuab.
Fred Antsoni foorumis sellist juttu küll mõtet rääkida pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fred soovitab inimesel, kes ei ole tippsportlane, süüa 3 korralikku toidukorda päevas ja tal on selleks head argumendid, millele tavakasutajad ilmselt vastu vaielda ei suuda.
Ma loodan, et teemaalgataja suudab terad sõkaldest eraldada, kui juba Fedilt nõu küsis.
juuli 27, 2009 at 7:28 p.l. #209677ingrid81
MemberKus te teate, et kaloreid vähe – võib-olla ta sööb nt. mitu tuunikala konservi korraga ja õhtul veel klaasitäie 30% -list hapukoort.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>egas ma tea jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma suurt tea neist asjadest isegi midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>önneks siin on targemaid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 6, 2009 at 9:21 e.l. #211515Liina90
Membersuured tänud vastamise eest.
Sain targemaks:D:D:D
Nii et kolm korda päevas on normaalne ja pean siis rohkem tervislike rasvu lisama:D
august 6, 2009 at 9:39 e.l. #211517taliindrek
MemberPäris tihti on siin selliseid asju, et kes tahab kaalust juurde või alla ning postitavad siia oma toidukorrad. Tekib tunne, et kõik kardavad süüa, et nii väikesed kogused või liiga väike valik vms…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.