Skip to main content

Rasvapõletus

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere!

Olen 15 aastat vana poiss. Kaalu on mul pikkuse kohta üsnagi palju, tunnen ise ka seda.

Otsustasin end lõpuks käsile võtta, kuid mõtlesin, et võiks seda ikka korralikult teha. Eesmärk

oleks umbes 20kg alla saada. Olen lugenud siin nendest toidumiskavadest, kuid kahjuks

rahaline seis hetkel ei luba seda. Andke palun nõuandeid, mis on kõige tõhusaim treening ?

Jooksmine ? Ma ei ela linnas, seega siin on umbes 4km lõik, kus joosta saaks. Millal oleks

kõige kasulikum jooksmas käia ? Hommikul enne kooli ? Õhtul, enne/pärast õhtusööki ?

Kas oleks tark mingeid toidulisandeid kasutada ? Parem oleks muidugi, kui ma ilma

nendeta saaks.

Tänud ette teile!

daemonium
    Member

Tere!

Olen 15 aastat vana poiss. Kaalu on mul pikkuse kohta üsnagi palju, tunnen ise ka seda.

Otsustasin end lõpuks käsile võtta, kuid mõtlesin, et võiks seda ikka korralikult teha. Eesmärk

oleks umbes 20kg alla saada. Olen lugenud siin nendest toidumiskavadest, kuid kahjuks

rahaline seis hetkel ei luba seda. Andke palun nõuandeid, mis on kõige tõhusaim treening ?

Jooksmine ? Ma ei ela linnas, seega siin on umbes 4km lõik, kus joosta saaks. Millal oleks

kõige kasulikum jooksmas käia ? Hommikul enne kooli ? Õhtul, enne/pärast õhtusööki ?

Kas oleks tark mingeid toidulisandeid kasutada ? Parem oleks muidugi, kui ma ilma

nendeta saaks.

Tänud ette teile!

1.Kõige tõhusam treening on õige toitumine.Joosta võid,toitumise korda saama pead.

2.Sul ei ole raha toidukava jaoks,aga on raha lisandite jaoks?!

Ei aita sind mingi pulber,kui söömine korras ei ole,

Sarge
    Member

1.Kõige tõhusam treening on õige toitumine.Joosta võid,toitumise korda saama pead.

2.Sul ei ole raha toidukava jaoks,aga on raha lisandite jaoks?!

Ei aita sind mingi pulber,kui söömine korras ei ole, LINK!

Unusta ära snäkid ja muu rämpstoit. Toitu tervislikult. Vähenda süsivesikute kogust – kuluta rohkem kui sööd.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.