Rasvapõletaja Twinlab Ripped Fuel
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Rasvapõletaja Twinlab Ripped Fuel
- This topic has 9 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
november 22, 2008 at 10:17 p.l. #12307
MõmmiLiis
MemberSõber tõi USAst paar purki Twinlab Ripped Fuel rasvapõletajat. Endal silmad peas põlemas, kui hea asjaga on tegu ja hakkas kasutama. Et varus mitu purki, siis pakkus mullegi üht neist. Olen kõhkleval seisukohal selliste asjade suhtes.
Kuidas spetsialistid kommenteerivad – kas on tegu väärt ja toimiva asjaga või võin endale pigem sellega miskit pöördumatut kahju teha?
Ise olen 28aastane naine, üleliigset pekki on ca 5kg. Trenni teen 2-3 korda nädalas (jõusaal, BodyPump, jooks).
Tänud ette
“>november 22, 2008 at 10:34 p.l. #171868Vägivaldur
MemberSisaldab efedriini. Jäta see sodi parem söömata.
november 22, 2008 at 10:46 p.l. #171869gmaster
MemberSellest on mitu versiooni, millest enamus on ohutud.
Efedriiniga tõesti ei soovita. Kontrolli sisaldusest.
november 23, 2008 at 12:03 e.l. #171879MõmmiLiis
MemberSellest on mitu versiooni, millest enamus on ohutud.Efedriiniga tõesti ei soovita. Kontrolli sisaldusest.
Sihuke totsik – http://www.twinlabfuel.com/wcm/mb/fuel/en/…_Fuel/index.jsp
Ilma efedriinita. Aga on sest tõesti abi ja mingit jama selle neelamisest ei tule?
november 23, 2008 at 12:36 e.l. #171882gmaster
MemberSihuke totsik – http://www.twinlabfuel.com/wcm/mb/fuel/en/…_Fuel/index.jspIlma efedriinita. Aga on sest tõesti abi ja mingit jama selle neelamisest ei tule?
Mõlemale küsimusele vastuseks nii ja naa. Abi on sellest siis, kui toitumine on korras, siis ta lihtsalt kiirendab rasvapõletust. Kui toitumine pole korras, siis on suht mõttetu seda süüa. Mida valem toitumine on, seda mõttetum on seda minu arust süüa.
Jama üldiselt ei tohiks tulla, aga inimesed on erinevad, mõni on mõnele ainele ülitundlik. Üldiselt kui enesetunne halveneb, siis katkesta kasutamine. Kui ei halvene, vaid paraneb, siis ilmselt sobib. Kuula oma keha:)
november 23, 2008 at 11:05 e.l. #171905MõmmiLiis
MemberMõlemale küsimusele vastuseks nii ja naa. Abi on sellest siis, kui toitumine on korras, siis ta lihtsalt kiirendab rasvapõletust. Kui toitumine pole korras, siis on suht mõttetu seda süüa. Mida valem toitumine on, seda mõttetum on seda minu arust süüa.Jama üldiselt ei tohiks tulla, aga inimesed on erinevad, mõni on mõnele ainele ülitundlik. Üldiselt kui enesetunne halveneb, siis katkesta kasutamine. Kui ei halvene, vaid paraneb, siis ilmselt sobib. Kuula oma keha:)
A teisalt, kui korras toitumine ja regulaarne trenn tagavad tulemuse, siis nagu väga poleks mingit tabla juurde neelata ju tarvis?
“>Või sel juhul see konkreetne toode aitab liigsel pekil rutemini taanduda?
november 23, 2008 at 11:08 e.l. #171906hehee
MemberA teisalt, kui korras toitumine ja regulaarne trenn tagavad tulemuse, siis nagu väga poleks mingit tabla juurde neelata ju tarvis?
“>Just nimelt!
Või sel juhul see konkreetne toode aitab liigsel pekil rutemini taanduda?Nii peaks olema jah, aga kuhu Sul nii kiiret?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2008 at 11:19 e.l. #171909T6nu69
MemberA teisalt, kui korras toitumine ja regulaarne trenn tagavad tulemuse, siis nagu väga poleks mingit tabla juurde neelata ju tarvis?
“>
Või sel juhul see konkreetne toode aitab liigsel pekil rutemini taanduda?
Eks ta annab juurde jah veidi, kui kõik muu paigas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2008 at 9:13 p.l. #171985MõmmiLiis
MemberJust nimelt!Nii peaks olema jah, aga kuhu Sul nii kiiret?
“>Nohjah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega otseselt ju kiiret väga polegi, kui senini olen oma pekikihiga elanud ja hakkama saanud. Eks lihtsalt inimene on ju nats laisk ja mugav – et kui saaks lihtsamalt ja kiiremini, siis ju ikka tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 24, 2008 at 8:23 e.l. #172001hehee
MemberNohjah
“> Ega otseselt ju kiiret väga polegi, kui senini olen oma pekikihiga elanud ja hakkama saanud. Eks lihtsalt inimene on ju nats laisk ja mugav – et kui saaks lihtsamalt ja kiiremini, siis ju ikka tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaua tehtud kaunikene; kiirelt tulnud, kiirelt läinud – mine tea, võib-olla peavad need rahvatarkused siingi paika
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.