Rasvapõletaja “Thermonex” BSN
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Rasvapõletaja “Thermonex” BSN
- This topic has 30 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Lev.
-
AutorPostitused
-
märts 9, 2009 at 6:19 p.l. #185765
zx11
MemberSee kõik on iseenesest loogiline..muidugi sellele,et päris tühja kõhuga trenni teha vaidlen vastu.Midagi kerget enne trenni või tavaline söögikord ~ paar tundi enne trenni on vast efektiivsem energia mõttes,muidugi tühja kõhuga võib rasva rohkem põletada kuid ilma energiata ja ikka pool päeva söömata olles suurt ei jõua..Ja kui nii pikka aega peale trenni ja enne ka söömata olla siis ma kuulen vaid kõhukorinat ning jõudu ei ole isegi magamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi pead sa oma kehaga sõber olema ja teadma oma piire. Kui enne aeroobset süsikaid sööd siis su organism ka neid trenni ajal tarvitab. Kui süsikate defitsiit, siis need pahad rasvad just põlevadki.
märts 9, 2009 at 6:22 p.l. #185767Heddi
MemberSee artikkel pani küll asja üle järgi mõtlema..Kuid antud toote puhul on kapslite arv päevas ka ikka suhteliselt suur,kui äkki paar kapslit kokku päevas võtta ei oleks efekt selline..kuid mine sa muidugi tea..organismid ju erinevad siiski. Ja see muidugi ka,et seda kogust arvestades peaks olema see kuidagi kaalu järgi arvestatud,mitte üldiselt 2-3 kapslit korraga pandud..sest on ikka suur vahe kui sama koguse võtab 100 kg mees või 60 kg naine..
märts 9, 2009 at 6:32 p.l. #185768ROtter
MemberMine aja oma jama kuskil taimetoitlaste foorumis!Ise sa pole proovinudki neid lisandeid.
Müügiäriga sinu kahjuks ei tegele.Ja googeldada oskab tänapäeval juba imik ka.
Milles probleem, ei saa aru?
Olen kasutanud ja tean, kuidas ja millele mõjuvad. Ja kui toitumine tasakaalustatud ei ole, tuleb kõik kaotatud tagasi.
märts 9, 2009 at 7:04 p.l. #185773Heddi
MemberMilles probleem, ei saa aru?Olen kasutanud ja tean, kuidas ja millele mõjuvad. Ja kui toitumine tasakaalustatud ei ole, tuleb kõik kaotatud tagasi.
Tuleb tagasi ka siis kui jätkatakse täpselt sama toitumist/liikumist kui preparaadi võtmisel? ( loll küsimus vb aga..)
märts 9, 2009 at 7:05 p.l. #185774ROtter
MemberNo ütleme nii,et vahepeal natukene käest asi läinud.. nüüd üritan kõigest väest enda tahet ja kõike muud ilusti tagasi saada.Muidugi langeb kaal treeningu ja õige toitumisega. Aga tahaks,et energiat rohkem oleks ning rasva põletus efektiivne oleks.
Aga kuhu sul kiiret selle kaalulangetamisega?
Kui su toitumiskava on valgu-rasvaderikas, siis rasva põletusega ei ole mingit probleemi. Kui ise ei oska kava koostada, siis telli.
märts 9, 2009 at 7:22 p.l. #185779Blackdom
MemberMine aja oma jama kuskil taimetoitlaste foorumis!Ise sa pole proovinudki neid lisandeid.
Müügiäriga sinu kahjuks ei tegele.Ja googeldada oskab tänapäeval juba imik ka.
Kle võta vähe vaiksemalt! Tänu eelnevale teemale Thermonex kapslite kõrvalnähtude kohta seda toodet siin poes enam pole. Mis statistikat peaks andma ühe inimese katsetus iseenda peal, kui on olemas paikapidav info toote ohtlikkusest tervisele ja elule? “Mõttehiiglane” tuli siin välja krt!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2009 at 7:04 p.l. #185999protekas12345
MemberKle võta vähe vaiksemalt! Tänu eelnevale teemale Thermonex kapslite kõrvalnähtude kohta seda toodet siin poes enam pole. Mis statistikat peaks andma ühe inimese katsetus iseenda peal, kui on olemas paikapidav info toote ohtlikkusest tervisele ja elule? “Mõttehiiglane” tuli siin välja krt!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=525
Täitsa olemas
märts 10, 2009 at 7:17 p.l. #186004Lev
MemberKas see siit või kuskilt mujalt aadressilt? Kas ise tarbinud? Millised tulemused?(milline arv,kui pikalt trenn)Olen kasutanud ja võin öelda, et minu puhul ei toiminud apsoluudselt. Ja kuskilt kunagi lugesin ka, et on tõestatud, et see l karnitiin inimeste peal ei toimi.
märts 10, 2009 at 7:21 p.l. #186008protekas12345
MemberOlen kasutanud ja võin öelda, et minu puhul ei toiminud apsoluudselt. Ja kuskilt kunagi lugesin ka, et on tõestatud, et see l karnitiin inimeste peal ei toimi.Tegemist pole l carnitiiniga ja loe toote alt inimeste arvamusi!
märts 10, 2009 at 7:25 p.l. #186012Blackdom
Membertundub, et täna uuesti müüki pandud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2009 at 7:30 p.l. #186016ROtter
MemberTegemist pole l carnitiiniga ja loe toote alt inimeste arvamusi!Autor: Veronika Orgulas Lisamiskuupaev: esmaspäev 02 märts, 2009
tulemused on suht rahuldavad, kuid tootel on ka paar miinust. nimelt tõstab see toode päris tugevalt vererõhku. üldiselt olen väga madala vererõhuga ja nüüd toodet kasutades (2×2 kapslit päevas), on mu vererõhk täiesti laes. koos sellega aga pea käib ringi ja lisaks ka iiveldus (söön normaalselt ja vett tarbin 2l päevas)…nii et väga ebameeldivad kõrvaltoimed. kokkuvõttes….isegi kui toode toimib, siis sellise kõrvalmõjudega pole just parim abivahend.
märts 10, 2009 at 8:49 p.l. #186034protekas12345
MemberAutor: Veronika Orgulas Lisamiskuupaev: esmaspäev 02 märts, 2009tulemused on suht rahuldavad, kuid tootel on ka paar miinust. nimelt tõstab see toode päris tugevalt vererõhku. üldiselt olen väga madala vererõhuga ja nüüd toodet kasutades (2×2 kapslit päevas), on mu vererõhk täiesti laes. koos sellega aga pea käib ringi ja lisaks ka iiveldus (söön normaalselt ja vett tarbin 2l päevas)…nii et väga ebameeldivad kõrvaltoimed. kokkuvõttes….isegi kui toode toimib, siis sellise kõrvalmõjudega pole just parim abivahend.
Autor: Harri Mäepere Lisamiskuupaev: teisipäev 22 mai, 2007
Olen 2 purki tarbinud.. 2000kcal dieediga ja aeroobse trenniga…
tulemused olid v2ga head .. 1 kuuga peaaaegu 10kg alla
korvalefekte minul ei olnud….
super toode ,kui ainult hind oleks normaalsem ja tablete oleks rohkem :S
Hinnang: [4 võimalikust 5 tärnist!]
märts 10, 2009 at 9:59 p.l. #186049Karu
MemberTramaivõi. 2000kcal dieediga on ka ibumax hea rasvapõletaja.
Autor: Harri Mäepere Lisamiskuupaev: teisipäev 22 mai, 2007Olen 2 purki tarbinud.. 2000kcal dieediga ja aeroobse trenniga…
tulemused olid v2ga head .. 1 kuuga peaaaegu 10kg alla
korvalefekte minul ei olnud….
super toode ,kui ainult hind oleks normaalsem ja tablete oleks rohkem :S
Hinnang: [4 võimalikust 5 tärnist!]
märts 11, 2009 at 7:06 e.l. #186059Lev
MemberTegemist pole l carnitiiniga ja loe toote alt inimeste arvamusi!TSITAAT(elfjelinek @ 9 Mar 2009, 20:08) *
L-carnitine Powermanist 500ml kuskil 350 krooni.Oli vist 15ml 30min enne trenni wink.gif
Teema algataja: Kas see siit või kuskilt mujalt aadressilt? Kas ise tarbinud? Millised tulemused?(milline arv,kui pikalt trenn)
Millega siis tegu kui mitte l karnitiiniga? Sa paned ise teemast mööda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2009 at 11:04 e.l. #186079jorsik
MemberTSITAAT(elfjelinek @ 9 Mar 2009, 20:08) *L-carnitine Powermanist 500ml kuskil 350 krooni.Oli vist 15ml 30min enne trenni wink.gif
Teema algataja: Kas see siit või kuskilt mujalt aadressilt? Kas ise tarbinud? Millised tulemused?(milline arv,kui pikalt trenn)
Millega siis tegu kui mitte l karnitiiniga? Sa paned ise teemast mööda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teema pealkiri on “Rasvapõletaja “Thermonex” BSN, Arvamused”, l-karnitiini soovitas üks vastajatest.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.