rasvapõletaja nimega HERC (1100g) – Koelbel
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » rasvapõletaja nimega HERC (1100g) – Koelbel
- This topic has 10 replies, 7 voices, and was last updated 21 years, 2 months tagasi by
hugo boss.
-
AutorPostitused
-
november 14, 2004 at 8:17 p.l. #3170
Oleg109
MemberOn siis sihuke asi et ma olen võtnud proteiini no1 umbes 2kuud ja 1 kuu kreatiini. Mul on nii jõudu kui ka lihast kuid mul on sihuke probleem et need lihased tahavad peitu pugeda väikese rasvakihi alla(atleetidel nagu olete tähele pannud on nahk väga õhuke:rasva pole;kuid mul on nahk paks ja see lihas ei taha eriti hästi välja paista). Kas see aini nagu HERC (1100g) – Koelbel aitaks mind selles vallas et mu lihas hakkaks rohkem välja paistma??Kui kaua ma pean seda võtma kuu kaks või..?Ja oletame et olen kuu aega seda võtnud olen saanud oma tahetud tulemuse kätte ja nyyd tahan hakkata jälle võtma ainult proteiini ja kreatiini kas see muudab jälle mu keha/naha paksemaks??kui muudab siis mida ma peaks edaspidi võtma taolistest ainetest et kasvatada oma lihasmassi ja jõudu!?
Paluks arukaid ja kogemusrikkaid vastuseid..
november 14, 2004 at 8:23 p.l. #42028hatebreed
MemberTee aeroobset ja vähenda süsivesikute hulks toidus jne
november 14, 2004 at 8:30 p.l. #42031Oleg109
MemberKysimus ei olnud aeroopse trenni kohta vaid HERC (1100g) – Koelbel aine mõjust,et kas ta mõjub hästi või mitte või on midagi paremat ja taolist!!!
november 17, 2004 at 5:42 e.l. #42142Oleg109
MemberKas tõesti pole kellelgi kogemusi selle aine võtmisega või on äkki neid inimesi kes on kasut midagi taolist??Äkki keegi räägiks midagi sellest, loomulikult kes teab midagi!?
november 17, 2004 at 6:47 e.l. #42144Svander
MemberTegelikult on hatebreed´i poolt arukas vastus juba olemas -“Tee aeroobset ja vähenda süsivesikute hulka toidus”.
Kui nüüd süveneda nimetatud toote koostisse siis saab väita, et selle toote klassifitseerimine rasvapõletajaks on väga tinglik. Sisuliselt saab olla tegemist tüüpilise dieettootega, nn toiduasendajaga. Sellelaadseid on turul väga palju ja kõik need toimivad ainult tõhusa aeroobse koormuse juures.
Kui treeningmetoodikat (pikaajalisemalt) ei muuda on selle lisandi tarbimine kasutu.
Võta ühendust asjatundjaga, kes viib sind kurssi toitumise põhitõdedega,koostab ka üldjoontes toitumiskava ja annab vajalikud soovitused treeninguks.
november 17, 2004 at 12:27 p.l. #42152mesikäpp
MemberEga ei ole mõtet eriti neid rasva põletajaid süüa ja kui sa proteiini söömisest lähed paksuks siis sa sööd valesti ja enamus rasvapõletajaid on selliseid mis ka lihase massi vähendavad. Tee trenni küll need lihasted ka välja tulevad ja ega atleedi nahk on siis õhuke kui ta võistlustele lähevad.
november 17, 2004 at 4:28 p.l. #42161Oleg109
Memberarusaadav..aitähh!!
november 17, 2004 at 4:40 p.l. #42164compu
Memberjoo palju vett , sellega põletad palju kaloreid ja puhastad organismi
november 17, 2004 at 4:48 p.l. #42165Oleg109
Memberma lugesin et siin mõned teevad mingi 1 päeva seda organismi puhastamist nädalas.On see hea??
november 25, 2004 at 7:03 e.l. #42352Ott Kiivikas
MemberKui sa ei taha oma lihastega hüvasti jätta siis unusta veepäevad, rasv on vaja ära põletada füüsilise aktiivse tegevusega, tagades samal ajal piisav valgu koguse toiduratsioonis et säilitada lihased. Herc on üks paljudest toidulisanditest, ei ole ta imevahend nagu ka teised toidulisandid, vaid üks võimalus asendada tavatoidukord toidulisaga. Võid proovida ka uut toodet DR – 7 (selle koostise dieettoiduna panime kokku Olev Annusega).
november 25, 2004 at 7:29 e.l. #42360hugo boss
Membervot ongi. inimesed on nii naiivsed. mõtlevad et kui aga on lisandi nimes ”rasvapõletaja” siis on kohe nii et kütad aga kapsli sisse ja mugid teleka ees shokolaadi ja järgmine päev on ideaalviguur. pole nagu kuulnud et sellised imevahendid üldse olemas oleksid. rasvapõletajad on jah toidulisandid mis lihtsalt kiirendavad progressi kui trenn ja toitumine õige on.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.