Rasvapõletaja
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Rasvapõletaja
Tagged: alfa-johimbiin, CLA, fatburner, johimbiin, rasvapõletaja, rauwolscine, yohimbine
- This topic has 44 replies, 23 voices, and was last updated 11 years tagasi by
tom5555.
-
AutorPostitused
-
mai 2, 2012 at 9:04 e.l. #119599
JungaTroll
MemberSuureks probleemiks on siinkohal kindlasti ka väga kitsad raamid, mille piires uurijad suudavad või julgevad mõelda, ja ka kõrvalmõjude määratlemine ja prioritiseerimine. Meditsiiniinimesed ja -ametnikud prioritiseerivad kõrvalmõjusid, mis patsiendi seisukohast on mõttetud ja tühised, ning peavad ebaoluliseks neid, mis patsiendi jaoks on eluliselt olulised.
Pubmedi kokkuvõtet võib võtta ka nii: on olemas preparaadid, mida müüakse avalikes ja soliidsetes poodides toidulisandina. Aga neil puudub samas märkimisväärne või üldse igasugune mõju rasvapõletusele. Kuid puuduvad ka märgatavad kõrvalmõjud. Ja on preparaadid, mis tõepoolest annavad tulemusi, kuid mida ei saa jällegi kõrvalmõjude pärast tavalistest poodidest kätte või ei tohi seal müüa.
St. kokkuvõtvalt ei väideta, et rasvapõletus preparaatide abil on müüt. Öeldakse, et rasvapõletus laiatarbekaubana on müüt.
mai 4, 2012 at 10:26 p.l. #116129AlanBStard
ModeratorPubmedi kokkuvõtet võib võtta ka nii: on olemas preparaadid, mida müüakse avalikes ja soliidsetes poodides toidulisandina. Aga neil puudub samas märkimisväärne või üldse igasugune mõju rasvapõletusele. Kuid puuduvad ka märgatavad kõrvalmõjud. Ja on preparaadid, mis tõepoolest annavad tulemusi, kuid mida ei saa jällegi kõrvalmõjude pärast tavalistest poodidest kätte või ei tohi seal müüa.
St. kokkuvõtvalt ei väideta, et rasvapõletus preparaatide abil on müüt. Öeldakse, et rasvapõletus laiatarbekaubana on müüt.
EDIT: Ma ütleks et see kõrvalmõjude teema on müüte täis nagu mõni Tolkieni nõiutud mets
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2012 at 10:41 e.l. #102293Anonüümne
GuestOn keegi seda kasutanud ? Mis arvate ?
mai 21, 2012 at 3:20 p.l. #101918OldMan
MemberMiks kõik arvavad, et rasvapõletajad on lahendus rasvale ?
Kui toitumine korras on siis pole neil ju erilist mõtet. See on minu arvamus.
mai 22, 2012 at 6:08 e.l. #114200gmaster
MemberEks osadel toimeainetel t6esti justkui on mingid m6jud, aga need väljenduvad ainult siis kui toitumine ja treening on piinlikult korras.
Ja siis tuleb vaadata, kas need imepisikesed v6imalikud m6jud on väärt seda raha, mis selle peale kulub, v6i on parem osta uus pakk kylmutatud köögivilju v6i kohupiima.
Kui aga esimesed n6uded on täidetud, siis v6id ju proovida. Aga kui pole, siis.. osta kohupiima parem.
mai 22, 2012 at 11:16 e.l. #101274AlanBStard
ModeratorEks osadel toimeainetel t6esti justkui on mingid m6jud, aga need väljenduvad ainult siis kui toitumine ja treening on piinlikult korras.
CLA mõjus minu meelest mitmes katses just ainult laiskadele ja paksudele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 2, 2012 at 4:07 e.l. #319209lniinsalu
MemberMiks kõik arvavad, et rasvapõletajad on lahendus rasvale ?
Kui toitumine korras on siis pole neil ju erilist mõtet. See on minu arvamus.
Pean vastu vaidlema. Toitusin mitu kuud väga korralikult ja tegin kõvasti trenni, kuid rasvaprotsent ei tahtnud kuidagi langeda. 4 nädalat OxyElite Pro-ga ja olen tulemustega super rahul. See on vaieldamatult minu lemmik ja jätkan selle kasutamist. Rasvapõletajad ei ole kindlasti mingid imeasjad, mis maagiliselt rasva ära kaotavad, kuid õige toitumise ja trenniga kiirendab see lihtsalt protsessi.
juuli 2, 2012 at 8:26 e.l. #319217AlanBStard
ModeratorOxyelite Pro on üsna mõistliku (ehk Eestis keelatud) koostisega küll.
juuli 2, 2012 at 5:36 p.l. #319247lniinsalu
MemberKuna elan praegu Ameerikas, siis on mul hea võimalus väga häid toidulisandeid kasutada. Hakkasin internetist uurima, kas Eestis ka võimalik neid kuidagi saada, sest kui üks päev tagasi lähen, tahaks nii mõndagi toidulisandit edasi kasutada ja minu suureks üllatuseks/pettumuseks on enamus neist on Eestis keelatud. Ja posti teel saatmine ka vist läbi ei lähe, nagu aru saan, siis toll ei lase neid läbi.
juuli 2, 2012 at 7:08 p.l. #319255Archangel
MemberPean vastu vaidlema. Toitusin mitu kuud väga korralikult ja tegin kõvasti trenni, kuid rasvaprotsent ei tahtnud kuidagi langeda. 4 nädalat OxyElite Pro-ga ja olen tulemustega super rahul. See on vaieldamatult minu lemmik ja jätkan selle kasutamist. Rasvapõletajad ei ole kindlasti mingid imeasjad, mis maagiliselt rasva ära kaotavad, kuid õige toitumise ja trenniga kiirendab see lihtsalt protsessi.
Oxyelite Pro on üsna mõistliku (ehk Eestis keelatud) koostisega küll.
Kuna elan praegu Ameerikas, siis on mul hea võimalus väga häid toidulisandeid kasutada. Hakkasin internetist uurima, kas Eestis ka võimalik neid kuidagi saada, sest kui üks päev tagasi lähen, tahaks nii mõndagi toidulisandit edasi kasutada ja minu suureks üllatuseks/pettumuseks on enamus neist on Eestis keelatud. Ja posti teel saatmine ka vist läbi ei lähe, nagu aru saan, siis toll ei lase neid läbi.
Einoh, peamine koostis-osa ju vana hea 1,3-dimethylamylamine
. Aga minu teada peaks see Usas ka vist keelatud olema. FDA vähemalt võitleb selle vastu. Ning vist ükski lisandifirma seda enam toodetesse panna ei tohi. Ainult olemasolevad varud ära müüa.
juuli 2, 2012 at 8:43 p.l. #319261jorsik
MemberKuna elan praegu Ameerikas, siis on mul hea võimalus väga häid toidulisandeid kasutada. Hakkasin internetist uurima, kas Eestis ka võimalik neid kuidagi saada, sest kui üks päev tagasi lähen, tahaks nii mõndagi toidulisandit edasi kasutada ja minu suureks üllatuseks/pettumuseks on enamus neist on Eestis keelatud. Ja posti teel saatmine ka vist läbi ei lähe, nagu aru saan, siis toll ei lase neid läbi.
Saab posti teel saata küll, kui just pole narkootiline või psühhotroopne aine, aga tingimuseks on see, et eraisik saadab eraisikule. Niiet kui sul sinna mõni sõber jääb maha, kes viitsib pakke saata, lase aga käia.
juuli 2, 2012 at 9:53 p.l. #319263AlanBStard
ModeratorEinoh, peamine koostis-osa ju vana hea 1,3-dimethylamylamine
Maitseasi mida keegi “peamiseks” kutsub, seal on mitu head asja sees.
Bacopa näiteks DMAA ja kofeiini kortisooliralli kompenseerimiseks.
Ja alfa-johimbiin alakeharasva mobiliseerimiseks-
juuli 3, 2012 at 6:33 e.l. #319273Archangel
MemberMaitseasi mida keegi “peamiseks” kutsub, seal on mitu head asja sees.
Bacopa näiteks DMAA ja kofeiini kortisooliralli kompenseerimiseks.
Ja alfa-johimbiin alakeharasva mobiliseerimiseks-
Johimbiini tahaks ise küll proovida tõesti.
Hetkel tundub, et igasugu sellised lisandid tuleb ikka tuttavate kaudu soomest tuua. Ja sinna tellib enamasti ikka kuskilt Usa firmalt vms.
juuli 3, 2012 at 1:30 p.l. #319299AlanBStard
ModeratorRauwolscine on alfa-johimbiin. Tavaline on peale määrides parem, alfa sisse süües. Tavalist sisse võtta proovides oli mul 24h jälk närviline tunne, ei taha uuesti proovida
veebruar 5, 2015 at 5:38 p.l. #376743tom5555
MemberMillised on/võivad olla Iniinsalu poolt kirjeldatud OxyElite Pro kõrvalnähud?
Inernetist jäi silma, et USAs seostatakse seda hepatiidiga? On see reaalne? Või millega peaks üldse arvestama selle toote puhul?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.