Skip to main content

rasvakiht puusadel

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » rasvakiht puusadel

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere.

Mul siis selline probleem, et kõhul ja puusadel on selline paksem rasvakiht. Olen 26 a mees, kaalun 78 kg ja pikkust 182 cm. Trenni teed u 4 – 5 korda nädalas – jõusaal, ujumine 1km, suvel ujumise asemel jooks 10 km. Seega ei saa öelda et ma sportlik poleks. muidu olen pigem peenike ja kõhn, ainult kõht ja puusad teevad muret. Igasugused nõuanded ja täpsustused on teretulnud.

martinkink
    Member

Sel juhul on asi ma arvan su toitumises. Hakka aga salaami vorsti asemel peeti sööma ja mahlajoogi asemel vett jooma. Rohkemat ei oskagi kohe ütelda. Kui treening on tugev siis enamasti on asi toitumise taga kinni. Lase endale korralik toitumiskava koostada.

Stenn
    Member

Magusad joogid on esimene, mis taljele rasva koguma hakkab! Muidugi on välistatud toidulisandipulbrid ning alkohol!

Martin Mägi
    Member

Magusad joogid on esimene, mis taljele rasva koguma hakkab! Muidugi on välistatud toidulisandipulbrid ning alkohol!

Mis toidulisanditel viga on?

Archangel
    Member

?

Teema-algataja on tavaline Skinny-fat juhtum, kus lihastreening ja toitumine pole paigas olnud ning lisandunud on liigset rasvamassi mis pm. kõigil koguneb puusade ja kõhu ümber. Traditsiooniline “Love-handles”. Lahenduseks on parandada jõutreeningu ja toitumise taset ning kasvatada lihasmassi ning mõne aja pärast keskenduda jällegi rasvamassi vähendamisele.

Magusad joogid, alkohol või toidulisandid ei saa olla mingi ainupõhjus ning veel vähem on neid vaja paaniliselt vältida.

Rambo vend
    Member

Võib olla ka mingi probleem hormoonidega, näit kortisool. Kes väga palju aeroobset teevad, neil on tihti kohe päästerõngas ümber, kui mingi periood vahele jääb.

Sarge
    Member

Teema-algataja on tavaline Skinny-fat juhtum, kus lihastreening ja toitumine pole paigas olnud ning lisandunud on liigset rasvamassi mis pm. kõigil koguneb puusade ja kõhu ümber. Traditsiooniline “Love-handles”. Lahenduseks on parandada jõutreeningu ja toitumise taset ning kasvatada lihasmassi ning mõne aja pärast keskenduda jällegi rasvamassi vähendamisele.

Magusad joogid, alkohol või toidulisandid ei saa olla mingi ainupõhjus ning veel vähem on neid vaja paaniliselt vältida.

Üks põhjusi võib ka see olla, et usutakse nutridatat vms toitumisprogrammi kus öeldakse, et tarbima peab 60% süsivesikuid, 15% valke ja 25% rasve. Et sellise vahekorraga süüa, peaks ikka see aeroobne treening kõvasti suurema osakaaluga olema.

Magusaid jooke ma ei soovita kui tahetakse kaalust alla saada. Isegi mitte trenni ajal.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.