Rasvade põletamine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Rasvade põletamine
- This topic has 27 replies, 12 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
juuli 30, 2008 at 3:59 p.l. #161877
ROtter
Memberno sa tõesti 150 kilosena teed mängu jooksul 10 spurti ja siis ohkad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , korralik jalgpall ikka vehid edasi tagasi, ründes-kaitses koguaeg viimse pingutuseni.
minuarust ka hea rasvapõletus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jutt käib ju väravavahtidest.
juuli 30, 2008 at 4:38 p.l. #161879daemonium
Memberno sa tõesti 150 kilosena teed mängu jooksul 10 spurti ja siis ohkad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , korralik jalgpall ikka vehid edasi tagasi, ründes-kaitses koguaeg viimse pingutuseni.
minuarust ka hea rasvapõletus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1.Ma ei kaalu juba ammu 150kg.
2.Ja ma ei ole näinud jalgpallurit,kes koguaeg vehib eda-tagasi ründes-kaitses viimse pingutuseni.
HIITiga täiesti võrreldamatu.
juuli 30, 2008 at 4:43 p.l. #161880Toivo295
MemberPõlvede-areng ongi problemaatiliseim, aga mõneti abiks on mitmed rutiinid (rutiin “sile-tee” ja rutiin “kuts-läks-karja”):Hahaa, see on küll nüüd päeva joke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olin 15st ,kui hakkasin kergelt trenni tegema ja 17selt hakkasin täie rauaga jõusaalis käima. Mul on hulgi sõpru kes juba 14st aasta vanuselt hakkasid rauda sikutama ja keegi poleks kurtnud ,et liigesed on välja arenemata. Korraliku tehnika puhul ja trennijärgsete venitustega tuleb jõusaal ainult kasuks, palju tervislikum ,kui lõhkuda oma põlvi korvpalliga jms.
juuli 30, 2008 at 4:48 p.l. #161881Amarillo
MemberJutt käib ju väravavahtidest.kust sa seda välja loed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 30, 2008 at 4:51 p.l. #161882Amarillo
MemberHahaa, see on küll nüüd päeva joke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma olin 15st ,kui hakkasin kergelt trenni tegema ja 17selt hakkasin täie rauaga jõusaalis käima. Mul on hulgi sõpru kes juba 14st aasta vanuselt hakkasid rauda sikutama ja keegi poleks kurtnud ,et liigesed on välja arenemata. Korraliku tehnika puhul ja trennijärgsete venitustega tuleb jõusaal ainult kasuks, palju tervislikum ,kui lõhkuda oma põlvi korvpalliga jms.
paljajalu mängides ja 150 kilo kaaludes lõhub jah, aga on olemas kossutussod, mis minimaliseerivad igasuguse põlvevigastuse ohud ? ma olen 2-3a peland , pole kordagi põlvedel survet tundnud vms, siis oli 12-14a . pigem ikkagi jõusaal ja korralikud raskused kükiga vms ?
juuli 30, 2008 at 4:58 p.l. #161885Toivo295
Memberpaljajalu mängides ja 150 kilo kaaludes lõhub jah, aga on olemas kossutussod, mis minimaliseerivad igasuguse põlvevigastuse ohud ? ma olen 2-3a peland , pole kordagi põlvedel survet tundnud vms, siis oli 12-14a . pigem ikkagi jõusaal ja korralikud raskused kükiga vms ?Jahh, need tossud on tõesti imeasjad, peaks ka sellistega siis jõusaalis käima hakkama. Kui ei usu loe ise:
juuli 30, 2008 at 11:31 p.l. #161909control15
MemberJalgpall ja raske intervalltreening!?Üks spurt iga viie minuti tagant ja raske intervalltreening,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahaks siukest jalgpalli näha.
Mis kuradi jalgpalli sa kohanud oled ? : O
Millises meeskonnas nii mängida annab, et iga 5 minuti tagant pead jooksma?
Normaalne jalgpall nõuab ikka 90 minutilist pühendumust ja puhkamiseks mõned sekundid.
juuli 31, 2008 at 3:35 e.l. #161911MoloM
MemberMis kuradi jalgpalli sa kohanud oled ? : OMillises meeskonnas nii mängida annab, et iga 5 minuti tagant pead jooksma?
Normaalne jalgpall nõuab ikka 90 minutilist pühendumust ja puhkamiseks mõned sekundid.
Käin ka vahel harva jalgpalli mängimas, ei võta higigi välja! Aga no jah, ma istun väravas ka:P
juuli 31, 2008 at 4:24 e.l. #161915daemonium
MemberMis kuradi jalgpalli sa kohanud oled ? : OMillises meeskonnas nii mängida annab, et iga 5 minuti tagant pead jooksma?
Male nõuab kah täielikku pühendumist,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii e siist väidad.et jalgpall on sama intensiiivne kui HIIT;või vähemalt ligilähedane?
Oled proovinund teha HIITi 90 min järjest?
juuli 31, 2008 at 7:02 e.l. #161925dirty scorpion
MemberMale nõuab kah täielikku pühendumist,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nii e siist väidad.et jalgpall on sama intensiiivne kui HIIT;või vähemalt ligilähedane?
Oled proovinund teha HIITi 90 min järjest?
Jalgpall ei pruugi olla sama intensiivne kui HIIT aga see kõik oleneb sellest,kui aktiivne sa ise jalgpalli mängides oled.
juuli 31, 2008 at 8:24 e.l. #161930eintsius
Memberpaljajalu mängides ja 150 kilo kaaludes lõhub jah, aga on olemas kossutussod, mis minimaliseerivad igasuguse põlvevigastuse ohud ? ma olen 2-3a peland , pole kordagi põlvedel survet tundnud vms, siis oli 12-14a . pigem ikkagi jõusaal ja korralikud raskused kükiga vms ?Minu teada tagavad kossutossud hüppeliigese parema toestuse. Dünaamilised spordialad on oluliselt ohtlikumad liigestele, kui staatilise-lähedased alad.
juuli 31, 2008 at 8:28 e.l. #161931UmbIsik
MemberJalgpall ei pruugi olla sama intensiivne kui HIIT aga see kõik oleneb sellest,kui aktiivne sa ise jalgpalli mängides oled.No tegelikult ei olene. Kui sa oled jalgpalli mängides sama aktiivne kui HIITi tehes, siis 90 minutit vastu ei pea. Ka 10 minutiga läheks pehmelt öeldes raskeks.
juuli 31, 2008 at 9:06 e.l. #161937daemonium
MemberNo tegelikult ei olene. Kui sa oled jalgpalli mängides sama aktiivne kui HIITi tehes, siis 90 minutit vastu ei pea. Ka 10 minutiga läheks pehmelt öeldes raskeks.That’s just my point.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.