Skip to main content

Rasva vähendamine lihasmassi suurendamata

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Rasva vähendamine lihasmassi suurendamata

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    kristin
    Member

Kui soovin vähendada rasva, ilma et lihas suureneks ning ümbermõõdud kasvaks, siis milline oleks õige toitumine ja treening? Hetkel BodyPump 3 korda nädalas.

shreku
    Member

Lisaks bodypumpile võiks ujuda, joosta või ratast sõita. Toitumise peaks ka üle vaatama. Kuluta rohkem kui tarbid ja siis ei ole suurt hirmu, et lihas hakkaks kasvama. Üleüldse on naistel suhteliselt raske lihasmass koguda.

Seega vaata hoolikalt üle toitumine ja tee 4-6 aeroobset trenni nädalas(iga trenn umbes 40min. kanti)

kristin
    Member

Tänud vastuse eest, shreku. Jooksmist ma ei salli aga rullitamine ja ujumine sobivad küll. 4-6 x nädalas pole just vähe, aga üritan. Millest iganes, aga ca kuu ajaga on mul õlavarre ümbermõõt kindlalt suurenenud (julgen arvata, et mitte rasva arvelt aga mine sa tea ka. Vähemalt ei paista sedamoodi:) ) Toitumine pärineb mul shapingu ajast (ei sööda enne ja peale trenni), mis suht vastupidine siinsetele soovitustele. Aga süües peale trenni kohe tunnen kuidas paisun (või kujutan lihtsalt ette). Enne kui kindlaid soovitusi pole, ei hakkaks muudatusega ka riskima.

Rambo vend
    Member

Ära siis riski, ma olen aru saanud, et neid shapingu toitumissoovitusi on väga raske ümber lükata.

Hummer
    Member

Kurat ma tahaks ka paisuda…. peaks ka minema shapingusse ja hakkama sööma peale trenni…

Kas ma siis paisun ka selliseks nagu coleman.???

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.