rasva % vähendamine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » rasva % vähendamine
- This topic has 29 replies, 16 voices, and was last updated 18 years, 3 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
oktoober 12, 2007 at 7:17 p.l. #127751
rainisk
MemberJooksmine pidi effektiivsem olema!15 min jooksu võrdub 1 tunni rattasõiduga. ( kuskilt lugesin )

See sõltub ikka jooksu ja rattasõidu intensiivsusest
.oktoober 12, 2007 at 7:24 p.l. #127753Capricorn
MemberSel juhul 15 min jooksu võrdub 1 tunni rattasõiduga võrdub u. 100 g söömata jäänud šokolaadi vms-ga.
oktoober 13, 2007 at 1:28 e.l. #127775AlanBStard
ModeratorIntensiivne anaeroobne trenn on palju efektiivsem kui aeroobika. Eriti veel vähese intensiivsusega aeroobika.
Aja puhkepausid miinimumi, kogu maksimaalselt piimhapet.
HIIT on ka kõva sõna.
oktoober 13, 2007 at 3:19 p.l. #127843hehee
MemberSee siis aitab ka naiste puhul? Kuigi kui ainult juurikaid süüa, on ka tulemus näha.Loomulikult aitab. Üksnes juurikaid närides võtad ka kindlasti kaalus alla, ent milleks selline piinamine? Toitumine peab olema vaheldusrikas ning kaalulangetus tervislik.
oktoober 13, 2007 at 5:19 p.l. #127850LB
MemberLoomulikult aitab. Üksnes juurikaid närides võtad ka kindlasti kaalus alla, ent milleks selline piinamine? Toitumine peab olema vaheldusrikas ning kaalulangetus tervislik.ma eriti ei soovita seda juurika närimist ta aitab ka lihastest lahti saada. Suvel proovisin nö kiiresti pekist lahti saada sõin mingi kuu aega umbes ainult yhe korra p2evas tomatikurgi salatit ja käisin jooksmas iga õhtu ja veel yhes aeroobses trennis ja tööl ka ja siis tulemus oli selline et koguaeg pea käis ringi ja väga pahane olin koguaeg ja noh 15 kilo läks a kui uuesti sööma hakkasin tuli umbes 7 kuni 8 kilo juurde …
oktoober 13, 2007 at 6:37 p.l. #127857hehee
Memberma eriti ei soovita seda juurika närimist ta aitab ka lihastest lahti saada. Suvel proovisin nö kiiresti pekist lahti saada sõin mingi kuu aega umbes ainult yhe korra p2evas tomatikurgi salatit ja käisin jooksmas iga õhtu ja veel yhes aeroobses trennis ja tööl ka ja siis tulemus oli selline et koguaeg pea käis ringi ja väga pahane olin koguaeg ja noh 15 kilo läks a kui uuesti sööma hakkasin tuli umbes 7 kuni 8 kilo juurde …Ma ju ütlesingi, et toitumine peab olema mitmekesine ja kaalulangetus tervislik.
oktoober 13, 2007 at 9:21 p.l. #127870AlanBStard
Moderatorma eriti ei soovita seda juurika närimist ta aitab ka lihastest lahti saada. Suvel proovisin nö kiiresti pekist lahti saada sõin mingi kuu aega umbes ainult yhe korra p2evas tomatikurgi salatit ja käisin jooksmas iga õhtu ja veel yhes aeroobses trennis ja tööl ka ja siis tulemus oli selline et koguaeg pea käis ringi ja väga pahane olin koguaeg ja noh 15 kilo läks a kui uuesti sööma hakkasin tuli umbes 7 kuni 8 kilo juurde …Eks juurikaid ole ka igasuguseid ja nende mõju organismile erinev. Igasugu kapsaderivaadid (tavaline, lill- ja spargelkapsas) on head nii rasva minekuks kui lihase tulekuks.
Laisk aeroobika ei tee midagi, intensiivne aeroobika ja intervalltreening juba teeb.
oktoober 14, 2007 at 6:15 p.l. #127945kennely
MemberKui kaua siis soovitate rattaga sõita ma ikka ei taha et lihased väiksemaks läheksid
oktoober 14, 2007 at 8:10 p.l. #127957jrx
Memberma eriti ei soovita seda juurika närimist ta aitab ka lihastest lahti saada. Suvel proovisin nö kiiresti pekist lahti saada sõin mingi kuu aega umbes ainult yhe korra p2evas tomatikurgi salatit ja käisin jooksmas iga õhtu ja veel yhes aeroobses trennis ja tööl ka ja siis tulemus oli selline et koguaeg pea käis ringi ja väga pahane olin koguaeg ja noh 15 kilo läks a kui uuesti sööma hakkasin tuli umbes 7 kuni 8 kilo juurde …Tõesti hämmastav KUI halba, kahjulikku, mõttetut ja valet teksti siin foorumis viimasel ajal soovitatakse…
oktoober 14, 2007 at 8:15 p.l. #127962PaKaalu
Membermine jookse natuke
oktoober 14, 2007 at 8:24 p.l. #127963mees20
MemberTekkis küsimus seoses rasvaprotsendi langetamisega,palju peaks sööma süsivesikuid dieedi ajal?
Ning kui suur peaks olema kalorite hulk päevas,hektel kaal 84kg,pikkus 181,vanus 19.
Ette tänades
oktoober 14, 2007 at 8:29 p.l. #127964rainisk
Memberma eriti ei soovita seda juurika närimist ta aitab ka lihastest lahti saada. Suvel proovisin nö kiiresti pekist lahti saada sõin mingi kuu aega umbes ainult yhe korra p2evas tomatikurgi salatit ja käisin jooksmas iga õhtu ja veel yhes aeroobses trennis ja tööl ka ja siis tulemus oli selline et koguaeg pea käis ringi ja väga pahane olin koguaeg ja noh 15 kilo läks a kui uuesti sööma hakkasin tuli umbes 7 kuni 8 kilo juurde …Nii, et ainult korra päevas sõid ? Ja siis ka mingit lahjat salatit ? Enda tervise peale väga vihane, et seda nii intensiivselt rikud ja hävitad ?
Kui keegi siin foorumis soovitab köögiviljade söömist, siis ei mõtle küll mitte keegi midagi nii äärmuslikku ! Köögiviljad peaks olema ikka muu toidu kõrvale mitte ainuke toit.
oktoober 14, 2007 at 8:35 p.l. #127965rainisk
MemberTekkis küsimus seoses rasvaprotsendi langetamisega,palju peaks sööma süsivesikuid dieedi ajal?Ning kui suur peaks olema kalorite hulk päevas,hektel kaal 84kg,pikkus 181,vanus 19.
Ette tänades
Sinu BAV (baasainevahetuseks e ellujäämiseks vaja minev energia) on ~ 2000 Kcal, liida siia juurde füüsilise tegevuse peale kuluv energia ja lahuta u 500 Kcal (optimaalne alakaloraaz, alla selle ei maksa langeda). Siis saad oma kaloraazi kätte.
oktoober 14, 2007 at 9:26 p.l. #127968AlanBStard
ModeratorKui kaua siis soovitate rattaga sõita ma ikka ei taha et lihased väiksemaks läheksid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Peale jõusaali käin 3 korda nädalas boxi trennis peale trenni on särk ikka läbimärg see peaks ka aitama !
Poks võtab ideaalselt rasva maha.
Rattal pole ka viga, aga suht palju ja tugevalt peab sõitma.
Lihased väiksemaks küll kuidagi ei lähe kui just vee ja leiva peale ei panda.
oktoober 14, 2007 at 10:43 p.l. #127973gmaster
MemberPoks võtab ideaalselt rasva maha.Rattal pole ka viga, aga suht palju ja tugevalt peab sõitma.
Lihased väiksemaks küll kuidagi ei lähe kui just vee ja leiva peale ei panda.
Mina ütleks, et kõige paremini võtab rasva maha võimalikult erinev treening, alates jooksmisest, ujumisest, lõpetades kasvõi funktionaalse treeningu või bodypumpiga ja erinevate võitluskunstidega, kasvõi tantsimisega.
Mida rohkemate asjadega keha korraga kohanema peab, seda suurem on kalorikulutus, kuna lihased teadupärast harjuvad ühesuguse koormuse ja funktsiooniga ja muutuvad ökonoomsemaks ehk vähem kütust tarvitavaks.
Aga muidugi, 3 T-d: toitumine, trenn ja toitumine
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.