Ka ca 10 aastat tagasi, pea iga päev trenni tehes ei suutnud ma vabaneda teatud rasva kihist, six-pack oli tol ajal minu jaoks ainult unistus
Sul ei saagi mingit sikspäkki välja tulla, kui lihast pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kogu natuke massi, söö rohkem. Vaimselt võib see raske olla, aga tasub end ära. Ütleksin enda kohta, et suve alguses 10 kg kergem olles nägin ma kordades mõttetum välja kui praegu, kui olen juba ca. kuu massi teinud. Tuleb natuke pekki, siis tuleb. Küll see hiljem ära kaob. Aga lihast vastasel juhul on väga raske tekitada…
Offtopic: Suhteliselt huvitav fenomen. Kui nõu küsib naisterahvas, siis on vastuseid nagu muda. Eriti tuleb neid muidugi peale piltide üleslaadimist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõni meesterahvas seda teeb, siis ehk 1-2 vastust tuleb.
Kui lihast pole – loomulikult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuid teine tingimus sikspäkki saamiseks on suht madal rasvaprotsent, seda ma tol ajal ei teadnud. Ei teadnud ka seda, kuidas seda teostada – arvasin, et igasugu dieedid on haige värk, söön mida tahan – käin rohkem trennis. Põhimõtteliselt toimis küll, ainult et padjakene kõhu peal ning teatud kiht reitel ja tuharatel ei tahtnud mitte kuidagigi ära kaduda 
Massile minekuks olen vaimselt ennast kohe algusest valmistanud, ma teadsin, et see hetk jõuab ükskord… sätin juba söögid ringi, eks siis näis mis sellest välja tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>