Rasva põletamine
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 7 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
juuni 27, 2007 at 9:02 p.l. #11083
Anonüümne
GuestNimelt on jama selline, et jalgadele (reitele), on hakanud veits rasva tulema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Asi on tõenäoliselt selles, et istun enamus ajast arvuti taga ning rasvad ladestuvad just sinna. Mujal ei ole absoluutselt rasva, niiet dieedid ja asjad jäävad 100% ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.juuni 27, 2007 at 9:19 p.l. #118579asdfghjkl
MemberNimelt on jama selline, et jalgadele (reitele), on hakanud suht palju rasva tulema. Asi on tõenäoliselt selles, et istun enamus ajast arvuti taga ning rasvad ladestuvad just sinna. Mujal ei ole absoluutselt rasva, niiet dieedid ja asjad jäävad 100% ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
Mis harjutuste tegemine soodustab sealt rasvade põletamist, tean jah, et ei ole olemas lokaalset rasvapõletust, aga toolil istudes vajuvad ikka päris jämedaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suht kahtlane jutt.ma käin stroomi metsas ja kalevi staadionil jooksmas, esimene on tasuta. Ma jooksen seni mööda tundmatutest jooksjatest mõlemas kohas, aga kas sa ei soovi ühineda, jookseksin mööda tuttavast sel juhul. Pärast jooksu on ni ireitelt kui mujalt nii lihas kui rasv kadunud.
juuni 28, 2007 at 5:14 e.l. #118583hehee
Memberma käin stroomi metsas ja kalevi staadionil jooksmas, esimene on tasuta.Mis Sa seal Kalevi staadionil siis maksad ja kelle kätte? Ma olen seni küll tasuta käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2007 at 5:44 e.l. #118585asdfghjkl
MemberMis Sa seal Kalevi staadionil siis maksad ja kelle kätte? Ma olen seni küll tasuta käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas see sul on õnnestunud, või, et millal see sul viimati õnnestus? Kasutad vblla mingit toidulisandit, mis nähtamatuks teeb ja hiilid märkamatult sisse peavarävatest ja hiljem riietusruumide maja uksest? 10kr on riietusruumita külastuskord, 25kr on riietusruumiga külastuskorra hind, 150 kr 20 korra külastuskord, hinnad peavärava valvuri aknal täpsemalt muidu.
juuni 28, 2007 at 5:49 e.l. #118587hehee
MemberKuidas see sul on õnnestunud, või, et millal see sul viimati õnnestus? Kasutad vblla mingit toidulisandit, mis nähtamatuks teeb ja hiilid märkamatult sisse peavarävatest ja hiljem riietusruumide maja uksest? 10kr on riietusruumita külastuskord, 25kr on riietusruumiga külastuskorra hind, 150 kr 20 korra külastuskord, hinnad peavärava valvuri aknal täpsemalt muidu.Aa, siis asi võibolla selles, et ma elan staadioni kõrval ja riietusruume ei kasuta. Jooksen kodust staadionile, teen oma trenni ja siis jooksen koju tagasi. Valvurit näen ka alati, naeratab kenasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S. Viimati õnnestus see mul esmaspäeval, siis hakkasid tantsupeo proovid. Seni jooksen pargis, uuest esmaspäevast pidi staadionile tagasi saama.
juuni 28, 2007 at 5:57 e.l. #118593asdfghjkl
MemberAa, siis asi võibolla selles, et ma elan staadioni kõrval ja riietusruume ei kasuta. Jooksen kodust staadionile, teen oma trenni ja siis jooksen koju tagasi. Valvurit näen ka alati, naeratab kenasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
P.S. Viimati õnnestus see mul esmaspäeval, siis hakkasid tantsupeo proovid. Seni jooksen pargis, uuest esmaspäevast pidi staadionile tagasi saama.
Vblla pigem asi selles, et mõnikord valvur küsib raha, mõnikord mitte, ja vblla siis sa näed nii VIP välja, et lihtsalt naeratab sulle. Ok, kaldusime teemast kõrvale. Aga jah soovitaks josota, ja hea oleks kui teha seda mitmekesi.
juuni 28, 2007 at 7:31 e.l. #118595tann15
Memberkui oled tartus siis käi jooksmas Raadi mõisa juures või tee aeroobset
juuni 28, 2007 at 12:42 p.l. #118619Wire
Memberkui oled tartus siis käi jooksmas Raadi mõisa juures või tee aeroobsetjooksmine siis pole aeroobne?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2007 at 1:39 p.l. #118627jrx
Memberjooksmine siis pole aeroobne?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt on küll, aga Raadi mõisa juures ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.