Skip to main content

rasva ladestumine

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » rasva ladestumine

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    Gasp
    Member

kas on võimalik, et õhtul tarbitud liigsed süsivesikud on hommikuks juba rasvana nahavahel?

Kodune kaal on viimased kuud näidanud stabiilselt rasva 15% ringis, nüüd aga peale ühte suurt süsikatega ületõmbamist näitab sama kaal juba mõnda päeva rasva 20% ringis. Ka visuaalsel vaatlemisel on pilt muutnud.

matroxx
    Member

mitte võimalik vaid lausa nii ongi.hmm aga mis kell trenn on?

Gasp
    Member

mitte võimalik vaid lausa nii ongi.hmm aga mis kell trenn on?

trenn on ülepäeviti ja õhtul 6-7 ajal. Märgiks veel juurde ära, et olen dieeditanud nüüdseks 4 kuud ja selle ajaga kaalu langetanud 86kg pealt 73kg -le.

Hämmastav on see, et ühe õhtuga võib kõhult juba paistvad lihased ära nullida.

Eks edaspidi olen targem

samuil
    Member

trenn on ülepäeviti ja õhtul 6-7 ajal. Märgiks veel juurde ära, et olen dieeditanud nüüdseks 4 kuud ja selle ajaga kaalu langetanud 86kg pealt 73kg -le.

Hämmastav on see, et ühe õhtuga võib kõhult juba paistvad lihased ära nullida.

Eks edaspidi olen targem http://fitness.ee/main.php?main=artikkel&a…amp;textID=4039

Põleb hästi

Keha suudab ladustada märksa rohkem glükoosi kui fruktoosi, sest väga suure osa kehast moodustavad lihasrakud. Seetõttu võib inimene tarbida palju enam glükoosi kui fruktoosi, ilma et peaks muretsema kehakaalu kasvu pärast. Peale selle suudab keha lühiajalise liigse glükoositarbimise korral (nt jõuluõhtu söömaaeg) kiirendada glükoosi oksüdeerimisprotsessi, nii et suur osa liigsest glükoosist põletatakse ära ilma kehakaalu suurenemiseta. Samas on see toime ainult lühiajaline. Kui liiga palju glükoosi tarbitakse pikema aja jooksul, hakkab ka keharasvade hulk kasvama.

http://www.mees.eu/artikkel/fruktoos-voi-glukoos.html

ROtter
    Member

kas on võimalik, et õhtul tarbitud liigsed süsivesikud on hommikuks juba rasvana nahavahel?

Kodune kaal on viimased kuud näidanud stabiilselt rasva 15% ringis, nüüd aga peale ühte suurt süsikatega ületõmbamist näitab sama kaal juba mõnda päeva rasva 20% ringis. Ka visuaalsel vaatlemisel on pilt muutnud.

Seda nimetatakse süsivesikutega laadimiseks. Sinu glükogeenidepoo täitus maksimaalselt ja kuna 1 g glükogeeni seob 3 ml vett, siis kaalu tõus võib olla ca 1,6 kg. See ei ole jääv. Vähendades järgmistel päevadel toidus s/v või tõstes füüsilist koormust, kehakaal läheb kiiresti tagasi.

rinaldo
    Member

Seda nimetatakse süsivesikutega laadimiseks. Sinu glükogeenidepoo täitus maksimaalselt ja kuna 1 g glükogeeni seob 3 ml vett, siis kaalu tõus võib olla ca 1,6 kg. See ei ole jääv. Vähendades järgmistel päevadel toidus s/v või tõstes füüsilist koormust, kehakaal läheb kiiresti tagasi.

Kui suur on üldse inimese glükogeeni varu? Kui palju treenimata ja kui palju näiteks Imre Vähi suurusel mehel? Kui palju sellest on lihastes ja kui palju maksas? Aitäh!

Gasp
    Member

aga mis saab sellest gükogeenist mis enam depoosse ei mahu? Näiteks kui sai tarbitud 1000g süsivesikuid, kas need lähevad siis rasvaks või lihtsalt väljutatakse kehast?

rinaldo
    Member

aga mis saab sellest gükogeenist mis enam depoosse ei mahu? Näiteks kui sai tarbitud 1000g süsivesikuid, kas need lähevad siis rasvaks või lihtsalt väljutatakse kehast?

Ega energiat siis raisata saa, ikka salvestatakse ja seekord rasvana

Lev
    Member

Ega energiat siis raisata saa, ikka salvestatakse ja seekord rasvana
    rinaldo
    Member

Ma arvan , et organism nüüd kõike ka ära ei salvesta
    ROtter
    Member

Ma arvan , et organism nüüd kõike ka ära ei salvesta
    Autor
    Postitused
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.