Rasva % alandamine
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Rasva % alandamine
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
ants16.
-
AutorPostitused
-
aprill 24, 2008 at 1:40 p.l. #13387
ants16
MemberNiisiis kuna suvi käes siis tahaks natuke oma rasvaprotsenti vähendada. Selleks võtsin menüüst 1/3 süsiveskuid ja 1/5 rasva ära.
Tahaks käia 3x nädalas jõusaalis edasi ningi lisada sellele 3x nädalas aeroobset (ratas,jooksmine). Või kas üldse on mõtet jõusaalis käia, siis kui rasva% alandada tahan, sest olen lugend et lihas siis ei kasva.
Kas on mõtet veel valgujooki juua pärast jõusaali? Ningi mida süüa pärast aeroobset trenni?
aprill 25, 2008 at 5:55 e.l. #151814Bulletproof
MemberNiisiis kuna suvi käes siis tahaks natuke oma rasvaprotsenti vähendada. Selleks võtsin menüüst 1/3 süsiveskuid ja 1/5 rasva ära.Tahaks käia 3x nädalas jõusaalis edasi ningi lisada sellele 3x nädalas aeroobset (ratas,jooksmine). Või kas üldse on mõtet jõusaalis käia, siis kui rasva% alandada tahan, sest olen lugend et lihas siis ei kasva.
Kas on mõtet veel valgujooki juua pärast jõusaali? Ningi mida süüa pärast aeroobset trenni?
Vot asi on täpselt nii, et jõusaali tee ikka. Ntx ühes seerias rohkem kordusi, see vormib su lihaseid. Mina isiklikult tegelen ka rasvapõletusega, kui 2x nädalas, mis ma jõusaalis käin, võtan peale trenni ikka valgujoogi. Midagi halba selles täheldanud ei ole.
aprill 25, 2008 at 8:07 e.l. #151833maximus89
MemberNiisiis kuna suvi käes siis tahaks natuke oma rasvaprotsenti vähendada. Selleks võtsin menüüst 1/3 süsiveskuid ja 1/5 rasva ära.Tahaks käia 3x nädalas jõusaalis edasi ningi lisada sellele 3x nädalas aeroobset (ratas,jooksmine). Või kas üldse on mõtet jõusaalis käia, siis kui rasva% alandada tahan, sest olen lugend et lihas siis ei kasva.
Lihas küll ei kasva, kuid sa säilitad vähemalt selle, mis sul on.
aprill 29, 2008 at 4:17 p.l. #152354ants16
MemberVot asi on täpselt nii, et jõusaali tee ikka. Ntx ühes seerias rohkem kordusi, see vormib su lihaseid. Mina isiklikult tegelen ka rasvapõletusega, kui 2x nädalas, mis ma jõusaalis käin, võtan peale trenni ikka valgujoogi. Midagi halba selles täheldanud ei ole.Aga kas teed ikka kõik lihased eraldi läbi? Või teed 1 päeva kava?
Ja kas teed 3kordust või 4 kordust?
aprill 29, 2008 at 4:43 p.l. #152356gmaster
MemberNtx ühes seerias rohkem kordusi, see vormib su lihaseid.rohkemate korduste tegemine ei tee lihaseid reljeefsemaks, lihtsalt ajutiselt pumpab verd täis
muidu on alguses mõtekas jah pigem suuremate kordustega alustada ja siis vähendada
aprill 30, 2008 at 9:49 e.l. #152408Bulletproof
MemberAga kas teed ikka kõik lihased eraldi läbi? Või teed 1 päeva kava?Ja kas teed 3kordust või 4 kordust?
olen enda jaoks ära jaotanud, mis lihaseid mis päeval teen. korduste arv on 8-12.
aprill 30, 2008 at 2:52 p.l. #152456ants16
Memberolen enda jaoks ära jaotanud, mis lihaseid mis päeval teen. korduste arv on 8-12.Vabandust tahtsin just seeriate arvu küsida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ehk siis 3×8-12 või 4×8-12.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.