Rasva % …
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Rasva % …
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
vares3636.
-
AutorPostitused
-
mai 12, 2008 at 5:57 p.l. #13587
Anonüümne
Guestpalju on keskmisel inimesel umbes tavaline rasva% või palju on normaalne tavainimese rasva% mehel ja naisel?
kui kõht ette hakkab tekkima palju siis on umbes rasva% arvatavasti?
kui madal peab olema rasva% umbes, et kõhulihas välja hakkaks paistma?
kas osad rasva% mõõtjad(näiteks veloelgomeetril jm siuke arvutiga-pikkus-kaal-vanus…) on täis jama?olen lugend, et nad arvestavad suurema lihasmassiga treenitud sportlastel lihasmassi ka rasva protsendiks.
mida rasva % näitab, kas keha üldisest massist rasva sisaldus? näiteks kui rasva % 30 on kas siis on 30% rasva ja siis ülejäänd on 70% lihas +luud?
palju umbes on rammumeestel keskmiselt tavaline arvatav rasva%? (muidugi tean et on väga erinevaid nende hulgas: mariuz puzianovski väga kuiv ja glenn ross vääga pekine)kuid seal rasva all on ka suur lihas, pekiga ei tõsta.
mai 12, 2008 at 7:00 p.l. #153802vares3636
Memberpalju on keskmisel inimesel umbes tavaline rasva% või palju on normaalne tavainimese rasva% mehel ja naisel?kui kõht ette hakkab tekkima palju siis on umbes rasva% arvatavasti?
kui madal peab olema rasva% umbes, et kõhulihas välja hakkaks paistma?
kas osad rasva% mõõtjad(näiteks veloelgomeetril jm siuke arvutiga-pikkus-kaal-vanus…) on täis jama?olen lugend, et nad arvestavad suurema lihasmassiga treenitud sportlastel lihasmassi ka rasva protsendiks.
mida rasva % näitab, kas keha üldisest massist rasva sisaldus? näiteks kui rasva % 30 on kas siis on 30% rasva ja siis ülejäänd on 70% lihas +luud?
palju umbes on rammumeestel keskmiselt tavaline arvatav rasva%? (muidugi tean et on väga erinevaid nende hulgas: mariuz puzianovski väga kuiv ja glenn ross vääga pekine)kuid seal rasva all on ka suur lihas, pekiga ei tõsta.
Meestel pidavat 8-12% norm olema ja naistel kõvasti suurem mingi 20 kanti ja üle selle.
Endal on 5% ja vahepeal alla selle, natuke vähe a polegi vaja mingit rasva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2008 at 7:07 p.l. #153807Marcola
MemberMeestel pidavat 8-12% norm olema ja naistel kõvasti suurem mingi 20 kanti ja üle selle.Endal on 5% ja vahepeal alla selle, natuke vähe a polegi vaja mingit rasva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5% ringis või alla selle on kulturistidel minuteada rasvaprotsent võistluste ajal…
Pidevalt sellist konditsiooni tervislikel põhjustel aga ei hoita ja kuigi ma sügavalt kahtlen et sul rasvaprotsent päris nii madal on, tee siit ka omad järeldused.mai 12, 2008 at 7:11 p.l. #153810trennineiu
MemberMis puutub erinevatesse mõõtmisviisidesse, siis lisaksin ka omalt poolt kommentaari. Nimelt selle jubinaga, mis ettetõstetud kätega hoitakse, näitab mul rasva % 14, aga tangidega mõõdetuna u. 24. Päris suur vahe või mis. Ise kaldun tange uskuma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nende erinevate mõõtmisviiside “normiskaalad” on ka erinevad.
mai 12, 2008 at 7:14 p.l. #153811vares3636
Member5% ringis või alla selle on kulturistidel minuteada rasvaprotsent võistluste ajal…
Pidevalt sellist konditsiooni tervislikel põhjustel aga ei hoita ja kuigi ma sügavalt kahtlen et sul rasvaprotsent päris nii madal on, tee siit ka omad järeldused.käin spordikoolis ja siin mõõdetakse seda 2 korda aastas, poolteist aastat tagasi oli mul 2,6%
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, küsisin arstilt ka et kas se liiga vähe pole ja ta ei öelnud küll et midagi juhtuma peaks või et see halb on.Mis riskid sis sellega olema peaks?
mai 13, 2008 at 5:28 e.l. #153844Marcola
Memberkäin spordikoolis ja siin mõõdetakse seda 2 korda aastas, poolteist aastat tagasi oli mul 2,6%
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, küsisin arstilt ka et kas se liiga vähe pole ja ta ei öelnud küll et midagi juhtuma peaks või et see halb on.
Mis riskid sis sellega olema peaks?
Tegelikult olin ise ehk natukene ennatlik. Kui oled ektomorfne võib see sinu jaoks normaalne olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi 2.6% käib juba minu arust isegi selle loogika vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2008 at 5:42 e.l. #153845matti
Memberkäin spordikoolis ja siin mõõdetakse seda 2 korda aastas, poolteist aastat tagasi oli mul 2,6%
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, küsisin arstilt ka et kas se liiga vähe pole ja ta ei öelnud küll et midagi juhtuma peaks või et see halb on.
Mis riskid sis sellega olema peaks?
2.6
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellise rasvaprotsendiga meenutab inimene enamasti Buchenwaldi koonduslaagrist vabastatut
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2008 at 5:51 e.l. #153846MEE
Member2.6
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellise rasvaprotsendiga meenutab inimene enamasti Buchenwaldi koonduslaagrist vabastatut
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma võin küll eksida aga minu arust asi nii hull ei ole. St mulle on jäänud kõrvu, et tipp-kulturistid teisel pool lompi võistlevad sinna 2-4% bodyfatiga.
Eks asjapulgad teavad rohkem.
OT: Samas seda infot kinnitab ka film John Q
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2008 at 8:17 e.l. #153863vares3636
MemberLisan siia teemasse küsimuse, et kus rasvaprotsenti mõõta saab? Imelikul kombel ma ei tea sedamul mõõdeti kaaluga, kuhu astud peale ja näitab palju rasva jne, see pidavat elekstriliseltmõõtma, rohkemat ma ei tiakuidas see käib.
veel olevat olemas mingite tangideganaha paksuse mõõtmine ja vee all kaalumine(kuidas see küll võimalik on?)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.