rasv
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » rasv
- This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
november 10, 2006 at 8:32 p.l. #8386
anja
Memberhakkasin kuu aega tagasi jõusaalis käima. umbes 3 korda nädalas, teen korra ka nädalas saalihokit 1,5 ja ujumist umbes 1h. et siis kokku 5 päeva trenni. Varem tegin ujumist 2-3 korda nädalas. Aga mulle on tekkinud kõhu peale kerge rasva kiht, mis on nüüd selle jõusaali ajaga tulnud. Enne jõusaali ei jälginud oma toitumist eriti, praegu aga niisama midagi ei söö, enne vaatan mida söön. Samas olen hakanud ka rohkem sööma.
Kas see võib suuremast toidukogusest olla tekkinud?
Kas peaks rohkem tegema aeroobset?
vabandust et küsin, sest teemat on palju ja kõik tahavad küsida et mis viga oma õllekaga, kuid arvan ise et äkki on minu pekk tulnud suuremast söömisest.
??:”>november 10, 2006 at 9:43 p.l. #94750anja
Membersest ma ei leidnud sellist kus räägitakse sellest et
rasv on tekkinud jõusaalis käimisega, muidugi eesmärk on mul sama(saada pekist lahti),
kuid ma tahaks teada et miks jõusaaliga juurde tulnud, sest pm aeroobne mul enam vähem sama.
november 10, 2006 at 9:54 p.l. #94751Alexander Andrusenko
ModeratorTulnud on see selle pärast, et oled hakkanud rohkem sööma. Selleks, et rasva enam juurde ei tuleks ja pigem tuleks alla, siis tuleb kas piirata sööki või suurendada aeroobse töö mahtu.
november 11, 2006 at 7:46 e.l. #94758ROtter
Memberhakkasin kuu aega tagasi jõusaalis käima. umbes 3 korda nädalas, teen korra ka nädalas saalihokit 1,5 ja ujumist umbes 1h. et siis kokku 5 päeva trenni. Varem tegin ujumist 2-3 korda nädalas. Aga mulle on tekkinud kõhu peale kerge rasva kiht, mis on nüüd selle jõusaali ajaga tulnud. Enne jõusaali ei jälginud oma toitumist eriti, praegu aga niisama midagi ei söö, enne vaatan mida söön. Samas olen hakanud ka rohkem sööma.Kas see võib suuremast toidukogusest olla tekkinud?
Kas peaks rohkem tegema aeroobset?
vabandust et küsin, sest teemat on palju ja kõik tahavad küsida et mis viga oma õllekaga, kuid arvan ise et äkki on minu pekk tulnud suuremast söömisest.
??:”>Põhjuseks on ikkagi vale toitumine. Sööd ilmselt palju süsivesikuterikkaid toiduaineid ja üleliigsed sv-d, mida ei kulutata ära, muutuvad rasvadeks ja ladestuvad.
november 11, 2006 at 7:58 p.l. #94807anja
Memberma olen oma toidust enam jaolt eemaldanud krõpsud ja muud sellist jama, samas söön iga päev kodujuustu, kohupiima ja muud valguallikat lisaks tavatoidule mida kodus tehakse. Toidulisandeid ei kasuta.
Kas sealt võib minu liigne “polster” tekkinud olla?
november 12, 2006 at 6:46 e.l. #94830ROtter
Memberma olen oma toidust enam jaolt eemaldanud krõpsud ja muud sellist jama, samas söön iga päev kodujuustu, kohupiima ja muud valguallikat lisaks tavatoidule mida kodus tehakse. Toidulisandeid ei kasuta.Kas sealt võib minu liigne “polster” tekkinud olla?
” enam jaolt eemaldanud krõpsud ja muu sellise jama ” ? Äkki loobuks nendest täielikult?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.