Raskusteta vs. Raskusteta treening
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Raskusteta vs. Raskusteta treening
- This topic has 24 replies, 13 voices, and was last updated 19 years, 4 months tagasi by
Creek.
-
AutorPostitused
-
august 30, 2006 at 11:33 e.l. #89938
aries
MemberLoll jutt,et ainult oma keha raskuse treeninguga ei saa proportsionaalse keha.Vaadake siis võimlejaid
“>Või neid,kes tegelevad breigiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina pooldan rohkem oma keha raskuse treeningut.
Tean tüüpe,kes jõusaalis on kõvad mehed sangpommi viskama aga kui oma keha tõstmiseks läheb,siis ei tee nad midagi seal ära…
Näiteks neid harjutusi,mida võimlejad teevad on ikka ülirasked
Ma võin ka öelda..Davai jõusaali vennad,tehke see järgi http://www.drillsandskills.com/video/displ…ath=rie006b.mpg
http://www.drillsandskills.com/video/display?path=bfb007.mpg
Võimlejad ikka on neid harjutusi harjutanud kah ja seal mängib rolle ka tasakaal.
Ja muideks seda teist harjutust ma oskan teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, kuigi ma mingi eriline lihastes vend pole.august 30, 2006 at 2:32 p.l. #89960Mart Muru
MemberAsi ei ole oskamises vaid suutmises.Selline harjutus nõuab kohutavat jõudu,et oma keha niimoodi tasakaalus hoida.
Kui see vastab tõele,et suudad planche teha,siis lase ennast filmida.Ma tahaks seda teistele ka näidata
august 30, 2006 at 5:31 p.l. #89968Creek
MemberAsi ei ole oskamises vaid suutmises.Selline harjutus nõuab kohutavat jõudu,et oma keha niimoodi tasakaalus hoida.Kui see vastab tõele,et suudad planche teha,siis lase ennast filmida.Ma tahaks seda teistele ka näidata

Vaidleks vastu, see, et keha tasakaalus hoida nõuab just oskust, see, et keha üleval hoida vajab jõudu ja mitte üldse kohutaval määral (kui sa just ei plaani selles asendis pikemat aega püsida , mis aga muutub üldse vastupidavuseks ja pole sama mis “kohutav jõud”).
august 31, 2006 at 6:17 e.l. #89983greenu
Membervõmlemise enamus harjutusi ei sooritata jõuga vaid oskusega ( keha õigel ajal vibutamise ja liigutamisega õige ajastus on kõige tähtsam….) …. üksikud elemendid võimlemises on need mis vajavad palju jõudu ja see on ka viimase aja trend …. vanasti ei olnud võimelemises selliseid elemente nagu siin välja toodi
http://www.drillsandskills.com/video/displ…ath=rie006b.mpg
http://www.drillsandskills.com/video/display?path=bfb007.mpg
need inimesed kes arvavad et jõust piisab siis palun väga proovida võimelmist …. enamus ei tee tireltõusugi ära … rääkimata saltoga maha hüppest ….
et sõna võtan sellepärast et olen noorte võimlemisvõistlustelt hõbemedaliga ära tulnud ….
september 18, 2006 at 12:31 p.l. #90359Mart Muru
Membervõmlemise enamus harjutusi ei sooritata jõuga vaid oskusega ( keha õigel ajal vibutamise ja liigutamisega õige ajastus on kõige tähtsam….) …. üksikud elemendid võimlemises on need mis vajavad palju jõudu ja see on ka viimase aja trendneed inimesed kes arvavad et jõust piisab siis palun väga proovida võimelmist …. enamus ei tee tireltõusugi ära … rääkimata saltoga maha hüppest ….
Olen nõus,et enamus harjutusi on pigem oskuse,kui jõu taga aga mina mõtlesin just neid,kus ON jõudu vaja.
Enamus ei tee tireltõusu ära pigem selle pärast,et nende kõhulihased on nõrgad ja nad ei jaksa ennast tõsta,mitte et oskusest jääb puudu.
Samamoodi on näiteks jõutõusuga…inimesel,kellel ikka ei ole jõudu,ei suuda seda teha.
september 18, 2006 at 4:40 p.l. #90414Creek
MemberOlen nõus,et enamus harjutusi on pigem oskuse,kui jõu taga aga mina mõtlesin just neid,kus ON jõudu vaja.Enamus ei tee tireltõusu ära pigem selle pärast,et nende kõhulihased on nõrgad ja nad ei jaksa ennast tõsta,mitte et oskusest jääb puudu.
Samamoodi on näiteks jõutõusuga…inimesel,kellel ikka ei ole jõudu,ei suuda seda teha.
No, kui ma õigesti mäletan, et see tireltõus oli peapeal seismine (käed muidugi abiks) siis mina kommenteeriks nii:
Ma pole näinud inimest, kes ei suuda tireltõusu teha selle pärast, et on nõrk. Pigem selle pärast, et ei olda võimeline hoidma end taskaalus (eriti tihti lükatakse jalad liiga kaugele ja lennatakse sellili).
september 18, 2006 at 4:50 p.l. #90417Mr.Y
MemberTireltõus on see kui võtad rippkangist kinni, viskad jalad õhku ja teed ringi peale torule.
september 18, 2006 at 6:58 p.l. #90711Creek
MemberTireltõus on see kui võtad rippkangist kinni, viskad jalad õhku ja teed ringi peale torule.Ah see… no siis mu viimast kommentaari mitte lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .A selle teen ma ära küll. Kuid ka sellel on kõik kinni tehnikas. Muidugi kui sa kaalu ikka… noh ma ei teagi mingi 90 kg… ja jõudu absoluutselt pole ei saa vist tõesti seda teha, kuid mingi 80%(vähemalt) peitub tehnikas.
september 19, 2006 at 5:13 e.l. #90931ROtter
MemberNo, kui ma õigesti mäletan, et see tireltõus oli peapeal seismine (käed muidugi abiks) siis mina kommenteeriks nii:Ma pole näinud inimest, kes ei suuda tireltõusu teha selle pärast, et on nõrk. Pigem selle pärast, et ei olda võimeline hoidma end taskaalus (eriti tihti lükatakse jalad liiga kaugele ja lennatakse sellili).
Seda nim. tiritamm`eks.
september 19, 2006 at 12:59 p.l. #90946