raskusteta õla treening?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » raskusteta õla treening?
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 19 years, 4 months tagasi by
eintsius.
-
AutorPostitused
-
september 25, 2006 at 11:47 e.l. #8332
mehakarp
MemberTegelen natuke parkouriga, lõuatõmbeid teen jõutõuse teen, selga saan teha, aga kuidagi ei tule pähe kuidas saaks õlgu teha. Mõtlesin ise mingi sellise süsteemi, et panin jalad umbes 70cm kõrgusele käed naba lähedale ja tegin väikeste tõmmetega kätekõverdusi, et õlga tunneks. See polnud nii hea sest rinda treenis peaagu sama palju kui õlga. Vahest käin kosel palke tõstmas see treenib hästi aga kuidas saaks turnikatel õlgu teha? Kätepeal kätekõverdusi olen proovinud aga mul jookseb kohe veri pähe seda eriti kaua ei jaksa. Kõige parem oleks kui keegi kirjutaks või annaks lingi mingile raskusteta treening kava mida saab turnikatel teha.
september 25, 2006 at 11:57 e.l. #91282theONE1
Membermuid variante peale turnikate pole w? Õlgu saad lisaraskustega teha erinevalt!
september 25, 2006 at 12:04 p.l. #91284greenu
Memberosta kasvõi hantlid endale koju … saad suht hästi õlgu treenida … parim oleks muidugi jõukas käiia …
september 25, 2006 at 12:23 p.l. #91285Hummer
Memberdeltalihas koosneb kolmest peast… seega ei täpsustanud mis on eesmärk…
kui ümarad õlad siis polegi surumine niivõrd oluline kui just lendamine…
võta mingid väiksed raskused kätte ja tee lendamist…
september 25, 2006 at 12:35 p.l. #91286Savage
Membermillist Koset sa mõtled, ma tean 3?
september 25, 2006 at 12:43 p.l. #91289greenu
Membermillist Koset sa mõtled, ma tean 3?kuidas see trenni mõjutab millisel kosel ta palke liigutab ????
september 25, 2006 at 2:06 p.l. #91294Hoyt
Memberdeltalihas koosneb kolmest peast… seega ei täpsustanud mis on eesmärk…Ma arvan, et ta peab silmas koiki 3 pead. Miks peaks eelisarendama mingit osa? Et treening uhekulgseks ei kisuks, tuleks voimalusel jousaalis kaia voi hantlid ja kang muretseda. Surumise ja katekoverdamisega treenid sa ainult deltalihase eesmist pead.
september 25, 2006 at 4:24 p.l. #91318Savage
Memberkuidas see trenni mõjutab millisel kosel ta palke liigutab ????
seda, et trennikaaslast oleks vaja, mõnedel harjutustel läheb lihtsalt abi vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 25, 2006 at 6:55 p.l. #91336eintsius
MemberTegelen natuke parkouriga, lõuatõmbeid teen jõutõuse teen, selga saan teha, aga kuidagi ei tule pähe kuidas saaks õlgu teha. Mõtlesin ise mingi sellise süsteemi, et panin jalad umbes 70cm kõrgusele käed naba lähedale ja tegin väikeste tõmmetega kätekõverdusi, et õlga tunneks. See polnud nii hea sest rinda treenis peaagu sama palju kui õlga. Vahest käin kosel palke tõstmas see treenib hästi aga kuidas saaks turnikatel õlgu teha? Kätepeal kätekõverdusi olen proovinud aga mul jookseb kohe veri pähe seda eriti kaua ei jaksa. Kõige parem oleks kui keegi kirjutaks või annaks lingi mingile raskusteta treening kava mida saab turnikatel teha.Raske nuputada neid harjutusi. Seda 70cm kõrguste jalgadega kätekõverdusi ei tule teha mitte käed nabaga joonel vaid käed näoga joonel, siis alles rakendub eesmine õlalihas talutavalt. Mida sina tegid oli negatiivse kaldega rinnaltsurumise (inglise k “decline benchpress”)sarnane liikumine, mida mina soovitan on kaldpinnal surumise analoog(incline benchpress).
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.