raskusi kehamassi suurendamisega
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » raskusi kehamassi suurendamisega
- This topic has 25 replies, 11 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
xajez.
-
AutorPostitused
-
mai 30, 2013 at 6:28 p.l. #344402
renku
Membermul vastupidi
juurde võtta on mul ülilihtne, alla võtmisega raskusi. 10k + kcal päevas ei kujune eriliseks probleemiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris ausalt tahaks seda 10 000 kcal päevas näha, kui tegemist oleks veel tasakaalustatud menüüga. Ma enda 8 200ga olin ikka päris hädas mitu kuud järjest
mai 30, 2013 at 6:29 p.l. #344403Low Protein Forever
MemberGeenid hoiavad inimest kergena/tervena noorus-aastatel ehk sigimis-aastatel, seejärel aga inimese arhitektuuris geenid programmeeruvad ümber ja vanaduses minnakse paksuks ja jäädakse haigeks kuna oluline sigimisperiood on läbi ja pole vitaalsust enam vaja:)
Seega olge rõõmsad kui kõhnad olete ja saate kohukesi süüa nooruses palju soovite
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2013 at 6:51 p.l. #344405Tragl
MemberKui mul oleks vaja kaalus juurde võtta siis esimese asjana läheksin kohukeste riiuli juurde ja laoks korvi täis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõike muud söön ma niigi juba, aga kohukesi väga tihti ei julge võtta. Viimati oli mingi 10+1 pakk 50% off, kehtivus hakkas läbi saama. Keerasin kõik ühe jutiga sisse. Kõigest mingi nii 1800kcal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – ohtlik, ohtlik, aga kohukesed on nämmad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kunagi nii 10a tagasi kui olin ca. 75kg siis sai umbes ühe aastaga ca. 25-35kg juurde võetud. Lõpuks olin 110kg igastähes. Vbl läks nõks üle aasta. Polnud midagi rasket. Iga päev selveri grill-letist rasvane sealiha + hapukoor + kartulipudru ja olemas. Lisaks kõigele muule muidugi, aga see oli põhiline ma pakun.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Probleem on selles, et nendel, kellel on raskusi juurdevõtmisega, on tavaliselt ka väikesem isu. Ehk siis see, mida sina naudid, on tema jaoks jõhkramat sorti pingutus.
mai 30, 2013 at 6:56 p.l. #344408xajez
MemberSoovitan süüa erinevaid leibasid, puuvilja leiba näiteks, rosina leiba, jm leibasid. Tarbitav leiva kogus on enamasti juba niiväike, et see ei määra midagi ja erinevate leibade koostis on üldiselt samuti samasugune. Tüüpiline ajuviiruslik arvamus on, et leiva turunimi peaks sisaldama sub-fraasi “-seemne-“. Ei ole mingeid seemneid vaja, valige millist soovite, ja saavutate paremini oma tulemused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti ka ei maksa rukkileiba pidada millegiks eriliseks. Öelge lihtsalt LEIB.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nojaa, ma söön isegi seemneleibu, peenleib meeldib eriti.. neid ainult söökski vist.
mai 30, 2013 at 7:03 p.l. #344409Low Protein Forever
Membernojaa, ma söön isegi seemneleibu, peenleib meeldib eriti.. neid ainult söökski vist.
Enamikele inimestele meeldib toitu ja asju varieerida. Peenleib on jah hea. Kui raha üle on, siis Stockmann ja mõned poed veel küpsetavad ise mitmesuguseid pätse, mulle meeldivad need. Aga need on muidugi suured pätsid, ei pruugi sulle sobida. Näiteks kui su kõige vanem esivanem asub Paleo ajastust, siis vist saia tema geenid ei talu ja sinu geenid ka seetõttu saia sel juhul ei talu. Minu geenide esivanem tundub olema ajastust, kus saia juba osati seedida, seetõttu minu jaoks esmahinnangul praktiline kogemus näitab, et sai sobib hästi. Seedib hästi ja ajukeemiat ei lõhu ja ka paksuks ei tee. Söön seetõttu lausa terve pätsi teinekord
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja muidugi natuke eesti riigis on valikut erinevate pätside üle. Aga siiski vähe valikut.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2013 at 7:10 p.l. #344411Rain 6 kanget
MemberLeiba/saia võib ka ise küpsetada. just tegin omale imemaitsva seemneleiva ning naudin seda homsetes toidukordades
mai 30, 2013 at 7:13 p.l. #344413Low Protein Forever
MemberJah, tuleks süüa mida on ja tunda rõõmu selle üle, mis on.
Eelkõige hea tuju, seejärel hea pingutus trennis, kolmandaks normaalne toitumine.
mai 30, 2013 at 7:38 p.l. #344417xajez
MemberJah, tuleks süüa mida on ja tunda rõõmu selle üle, mis on.
Eelkõige hea tuju, seejärel hea pingutus trennis, kolmandaks normaalne toitumine.
Mul on tegelikult võimalik toituda nii nagu peaks aga see mis muret tekitab on vererõhk, ehk sellepärast, et sai kaua oldud eemal trennidest..
Praegu mõjub väga hästi aeroobne- jooksmine pulsil 145-155, rattatrenn jne.. varasemad kogemused olemas
mai 30, 2013 at 7:44 p.l. #344419kristofeles1
MemberPäris ausalt tahaks seda 10 000 kcal päevas näha, kui tegemist oleks veel tasakaalustatud menüüga. Ma enda 8 200ga olin ikka päris hädas mitu kuud järjest

tasakaalustatud menüüga sealt vaevalt et 10000 kokku tuleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rämpstoiduga jms. pidasin ma silmas. tasakaalustatud toitumisega oleks kindlasti keerulisem.mai 31, 2013 at 4:15 e.l. #344430Rain 6 kanget
MemberMul on tegelikult võimalik toituda nii nagu peaks aga see mis muret tekitab on vererõhk, ehk sellepärast, et sai kaua oldud eemal trennidest..
Praegu mõjub väga hästi aeroobne- jooksmine pulsil 145-155, rattatrenn jne.. varasemad kogemused olemas
and what are your other excuses?
kui kusagil on välja toodud, et “nagu vaja” toitumine (tasakaalustatud toitumine) kergitab vererõhku, siis palun näidake mulle mõned lingid.
get Your d**n b**t off the couch ja alusta kohe korralikult toitumist. aeroobne trenn sealjuures on tõesti väga kasulik vererõhu normi poole saamiseks, tean omast kogemusest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 31, 2013 at 5:21 e.l. #344434xajez
Memberand what are your other excuses?
kui kusagil on välja toodud, et “nagu vaja” toitumine (tasakaalustatud toitumine) kergitab vererõhku, siis palun näidake mulle mõned lingid.
get Your d**n b**t off the couch ja alusta kohe korralikult toitumist. aeroobne trenn sealjuures on tõesti väga kasulik vererõhu normi poole saamiseks, tean omast kogemusest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk said valesti aru, toitungi korralikult, vahetpole et vanematega elan kuid enda taskust läheb kuus kuni 100€ . Ma ei väida ,et tasakaalustatud toitumine kergitaks vererõhku, pigem on millegis muus asi. Ma pigem kaldun arvama, kuna olin kaua trennist eemal ca 8kuud ja alustasin kohe jõusaaliga, raskused tõusid iga nädalaga aga selle tulemusel tekkis ülekoormus.
Varem sai rattaga sõidetud igapäev paarkymmend kilti ja jookstud, polnud mingit muret käia ka samal päeval jõusaalis.
Kokkuvõtteks vererõhk tõusnud sellepärast, et liiga järsud muutused – varem ei käinud tööl 9’st-5ni, trennist olin eemal ca 8 kuud, liiga kiiresti tõstsin raskusi, polnud enam aeroobsetpõhja all
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.