raskused ;)
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » raskused ;)
- This topic has 23 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
intsuke19.
-
AutorPostitused
-
oktoober 25, 2009 at 9:48 e.l. #230208
emmimees
MemberMitte võiks, vaid PEAB! Kui kasvada tahad siis jäta vähemalt 2 päeva vahet ühele lihasele. Üldiselt kui korralikult lihas läbi töötada, piisab ÜKS KORD nädalas treeningust sellele.
oktoober 25, 2009 at 10:01 e.l. #230213intsuke19
MemberMitte võiks, vaid PEAB! Kui kasvada tahad siis jäta vähemalt 2 päeva vahet ühele lihasele. Üldiselt kui korralikult lihas läbi töötada, piisab ÜKS KORD nädalas treeningust sellele.Et kui võimalik ei ole reedeti teha siis piisab T JA K jh ? kUI SAAN REEDETI TEHA SIIS TEEN JA SIIS NV LIHTSALT KOOKSEN ?
oktoober 25, 2009 at 10:02 e.l. #230214intsuke19
MemberEt kui võimalik ei ole reedeti teha siis piisab T JA K jh ? kUI SAAN REEDETI TEHA SIIS TEEN JA SIIS NV LIHTSALT KOOKSEN ?vABANDUST e ja k
oktoober 25, 2009 at 10:14 e.l. #230216emmimees
MemberPsühholoogilises mõttes muidugi võiks kahel raskel trennil 1 päev vahet olla, aga pole hullu vast kui kahel järjestikkusel päeval end kokku võtta j raske trenn teha. Jaga siis kogu keha nende kahe päeva peale ära ja jooksmas käi kunas tahad, trennipäeval ei soovita küll. Samuti jälgi kuidas sa kirjutad siia, ei maksa läbustada ..seda foorumit loevad ka viisakad ja haritud inimesed..
Edu!
oktoober 25, 2009 at 11:16 e.l. #230239intsuke19
MemberPsühholoogilises mõttes muidugi võiks kahel raskel trennil 1 päev vahet olla, aga pole hullu vast kui kahel järjestikkusel päeval end kokku võtta j raske trenn teha. Jaga siis kogu keha nende kahe päeva peale ära ja jooksmas käi kunas tahad, trennipäeval ei soovita küll. Samuti jälgi kuidas sa kirjutad siia, ei maksa läbustada ..seda foorumit loevad ka viisakad ja haritud inimesed..Edu!
Võtan ,siis teema kokku ;)teen algajakavaga trenni siis teen E JA K ;)kui saan ,siis teen reedeti ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nv jooksen
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et ei ole mõtet kaks päeva järiest teha nagu juba räägiti peab olema päev vahet ?ühesõnaga teen trenni 2 korda nädalas E JA K
teen algajakvaga 2 kuud trenni ,kas siis pean võtma fitness.eest uue kava algajate kava 2 teen sellega 2 kuud ja siis võtan juba edasijõudnute kava nagu ma aru saan ,kas nii on õige siis saan lõppude lõpuks aru ka
oktoober 25, 2009 at 11:20 e.l. #230242LaurL
MemberVõtan ,siis teema kokku ;)teen algajakavaga trenni siis teen E JA K ;)kui saan ,siis teen reedeti ka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nv jooksen
Et ei ole mõtet kaks päeva järiest teha nagu juba räägiti peab olema päev vahet ?ühesõnaga teen trenni 2 korda nädalas E JA K
teen algajakvaga 2 kuud trenni ,kas siis pean võtma fitness.eest uue kava algajate kava 2 teen sellega 2 kuud ja siis võtan juba edasijõudnute kava nagu ma aru saan ,kas nii on õige siis saan lõppude lõpuks aru ka 
Muidu kõik enam-vähem korrektne!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumine tee ka korda!
oktoober 25, 2009 at 11:26 e.l. #230246intsuke19
MemberKui kaks korda nädalas jõutrenne teed , siis võta ka kava jaotutna kaheks !Muidu kõik enam-vähem korrektne!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumine tee ka korda!
Aga siis ma ei alusta algajakvaga ? vaid Edasijõudnute kava jaotatuna kaheks ? siis teen E ülakeha K alakeha ? räägiti ennem et peaks ikka alustama algajakavaga ?mis kavaga peaksin siis tegama hakkama oskaksite aidata ?
oktoober 25, 2009 at 11:35 e.l. #230249LaurL
MemberAnna andeks minu viga, ma ajasin korra asjad sassi!
Kõik oli korrektne enne, ikka alusta algajate kavaga!
oktoober 25, 2009 at 11:42 e.l. #230252intsuke19
MemberAnna andeks minu viga, ma ajasin korra asjad sassi!Kõik oli korrektne enne, ikka alusta algajate kavaga!
Pole hullu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis teen algajakavaga ülepäeva trenni jh nt E JA K ja reede ka kui on võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui olen 2 kuud ära teinud siis külastan uuesti foormumit
praegu siis kõik arusaadav tänud teile
); -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.