Mind huvitab see, et kuidas raskusi mõõdetakse, kui ma näiteks surun rinnalt ja ma olen sinna peale pannud 2 15kg raskust, samal ajal kui ainult kang kaalub 12kg, kas ma siis ametlikult olen rinnalt surunud 30kg või 42kg? Ehk kas kangi standardraskust arvestatakse?
Mind huvitab see, et kuidas raskusi mõõdetakse, kui ma näiteks surun rinnalt ja ma olen sinna peale pannud 2 15kg raskust, samal ajal kui ainult kang kaalub 12kg, kas ma siis ametlikult olen rinnalt surunud 30kg või 42kg? Ehk kas kangi standardraskust arvestatakse?
Loomulikult. Kuhu need 12kg siis kaduma peaksid? ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
minuteada arvestatakse ikka kangi raskust ka – tundub küllaltki elementaarne ju.
mõtle.. oleks sul 80kg kang, ja seal otsas siis 2 5-st… siis jõuaksid rinnalt suruda 10kg? ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>