Skip to main content

Raskused

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Raskused

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    Alberd
    Member

Oleks selline küsimus, millised oleksid ligikaudsed raskused millega teatud harjutusi teha (baasharjutused). Muidugi on see igal ühel erinevad, võibolla saaks mingid suhtarvud näiteks lamades surumisse. Point on selles, et olen rassinud rauaga vahelduva eduga aasta, mõned lihased arenevad, teised mitte.

Kohalama
    Member

…trenni õieti, tähtsal kohal on seeriate arv ning kordused.

Näiteks kui sa suudad rinnalt 100kg x 1 suruda, siis trennis ei ole soovitav max võtta.

Proovi näiteks püramiidi ,alustades näiteks

50kg x 12 ;

55kg x 10 ;

60kg x 8 ;

65kg x 6 ;

70kg x 4 ;

75kg x 2 ;

80kg x 1 ;

80kg x 1 ;

75kg x 2 ;

70kg x 3 ;

65kg x 4

;60kg x 5 ;

55kg x max ;

50kg x max.

Mind see aitas !

Surusin 01.10.02 100kg x 1

Kuid nüüd 01.01.03 155kg x 1

Nero
    Member

to Kohalama – 3 kuuga lisasid 55 kg !!!

Mida veel peale trenni teed-tarvitad ???

max
    Member

Hr.Kohalamal tuli vist jõudu sellepärast juurde, et kutt teeb trenni kodus,sest 01.01.03 olid kõik saalid kinni,aga tema teab,et just siis surus 155kg.

b12
    Member

Kui sm Kohalama sõtt räägib, siis peab ta küll ilge keemik olema. Rõhutan sõna ilge, sest harilike kuuridega sellist jõu juurdekasvu ei saavuta.

Rainer B
    Member

heal juhul lisad selle ajaga 10kg, vähemalt minu puhul oli see nii

ok..
    Member

mul tuli 3 nädalaga 20kg…..80@100…..alustasin just kreatiini kuuriga(ennem pole tarvitanud)….ilmselt tänu sellele.

RIX
    Member

Nii Kohalama kui Ok ärge ajage siin bullshiti! Nii lolli loba võib ajada ainult inimene, kes paneb metaani või on kaks korda jõusaalis käinud. Treenin ise kolmandat aastat, väga hea saavutus on juba 5kg kuus lamadessurumisele juurde panna, tavaliselt pannakse 2,5kg. Sa Ok oled varsti(täpsemalt 10kuu pärast) juba kolmesaja mees!!! Sa kas pidid suruma kolm nädalat enne vähemalt 95kg, või sa ei oska kettaid lugeda, või kolmas variant sa oled ennekuumatult andekas, like a new Kalevipoeg! Tahaks sellist meest näha. Vabandage minu ironiseerivat teksti, aga asjaga kursis oleva inimesena julgen selliseid asju väita. RIX

Paul Sarapuu
    Member

Tahaks näha su 155kg surumist:) Esiteks nii absurdset kava(koos soojendusega kuni 18-19 seeriat) pole ma eales näinud,ainuüksi rinnalt surumisele kuluks pea kaks tundi! Teiseks on võimatu lisada niipalju kaalu juurde nii lühikese ajaga. võibolla sa natuke pingutasid oma teadmiste jagamisega üle ja tegelikult pole saalis käinudki. Seda ma usun, et oma ABTRONICUT jõuad sa päevas 155 korda värisema panna.

Alberd
    Member

Kuidas oleks nende ligikaudsete raskustega. Muideks ma ei häbene tunnistada, et lamades ma veel sadat kilo ei surugi. Tegelikult pole tõsiselt veel proovinudki. Trenni teen umbes 60-70 kg-ga. Siin foorumis tundub see väga mannetu olema…. OK, ehk keegi aitaks tõsise nõuga.

Alberd
    Member

Äitähh ürituse eest, kuid kas tõesti seal Saarepeedi põhikoolis on nii kõvad mehed!!!

Rainer B
    Member

Asi pole üldsegi mitte raskustes millega sa teha jõuad vaid enamjaolt puhtuses ja kordade arvus. Nagu siin ennemgi mainitud peaksid massi kasvatamisel su korduste arvud jääma vahemikku 6-10 ja siis olenevalt mitu erinevat harjutust sa yhele lihasgrupile teed valid seeriate arvu. Mina teen näiteks kolm erinevat harjutus rinnale, seega esimese rinnalt surumise teen 4 seeriat ja kuni 8 kordust. Raskuste kohapealt on aga raske öelda kuidas teha, kui aga sa ütlesid et jõuad 60-70ga teha mis on suur vahemik muidugi siis püramiidi võiksid proovida järgmiselt:

Rinnalt surumine horisontaalil

12*50kg

10*55kg

8*60

6*65kg

ja

12*55kg

siin on muidugi 5 seeriat mis on võibolla natuke palju algaja jaoks. Parem oleks sul proovida teha 4 seeriat 65kg ja kui jõuad kõik neli seeriat 8 kordust teha siis tõsta 2,5kg kaupa raskust. See on vähemalt minu teooria.

Alberd
    Member

Ma tegelikult olen raskustes rohkem sellise probleemiga nagu raskuse valikul pulloveri puhul või käsikute tõstmine kõrvale, ja mõned harjutused veel. Mõnel päeval jõuaks teha suurema raskusega kui teisel päeval. Tekib tunne, et mõne harjutuse puhul pingutan raskusega üle, teisel puhul jälle jääb raskust väheks. Seepärast soovikski mingit võrdlust. Väga tore oleks kui keegi viitsiks saata oma treeningkava koos raskustega.

Anonüümne
    Guest

Tundub, et olen Alberdiga enam-vähem samal tasemel. Teen rinnalt surumist 62.5 kg 4×8. Pulloverit praeugu kavas ei ole, kuid viimati tegin seda 20-21 kilose hantliga(sirgete kätega)

ok..
    Member

ma tõin enda parima näite ,kui ma alustasin KREATIINI võtmist…..see oli minu enda jaoks ka üllatus….hiljem tõepoolest kuus 2.5-5kg….kreatiini esmase kuuri puhul võib olla see võimalik.sorry et ennem ei täpsustanud.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.