Raskeimad harjutused…
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Raskeimad harjutused…
- This topic has 36 replies, 26 voices, and was last updated 17 years tagasi by
MurderDoll.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2009 at 10:21 p.l. #178255jaanuar 7, 2009 at 7:21 e.l. #178264
matti
MemberMilline see power snatch on?Rebimine?
Power snatch peaks olema ilma allisteta rebimine.
Enda lemmikuteks muidu jõutõmme,kükk ja klassikaline tõukamine, allistega ja puha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2009 at 9:52 e.l. #178283joey
MemberLisaks omalt poolt thrusteriTundub olevat päris hea harjutus. Peaks ka kunagi katsetama.
Lisaksin siia veel kangi tõmbed vastu kõhtu ja kangivarre tõmbed vastu kõhtu, minu meelest parimad seljakasvatajad. Üldiselt kasutan iga lihasrühma puhul võimalusel ainult kangi või hantlit, stimuleerivad lihast kõige paremini.
jaanuar 7, 2009 at 10:04 p.l. #178402kunnar
MemberCleanTäpsem oleks öelda Power Clean. Sest clean on otsetõlkes puhas ja paljude erinevate asjade kohta öeldakse clean. Raske leida otsingutest selle sõnaga midagi mõistlikku.
Muidu väga hea harjutus, võtab hirmsasti läbi. Just eile tegin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks link ka youtubest:
jaanuar 8, 2009 at 12:37 p.l. #178480maximus89
MemberIse eelistan samuti olümpiatõsteid, palju raskemad kui kükk, jõutõmme või surumine.Lisaks on hästi rasked veel mitmed keharaskusega harjutused, nagu ühe käega kätekõverdused, jõutõus, kükk ühel jalal, lõuatõmbed rinnani, lõuatõmbed ühe käega.Muidugi üsna sarnane, aga tunduvalt raskem alternatiiv tavalisele jõutõmbele oleks seda suure kiviga teha.
jaanuar 8, 2009 at 12:43 p.l. #178481matti
MemberIse eelistan samuti olümpiatõsteid, palju raskemad kui kükk, jõutõmme või surumine.Lisaks on hästi rasked veel mitmed keharaskusega harjutused, nagu ühe käega kätekõverdused, jõutõus, kükk ühel jalal, lõuatõmbed rinnani, lõuatõmbed ühe käega.Muidugi üsna sarnane, aga tunduvalt raskem alternatiiv tavalisele jõutõmbele oleks seda suure kiviga teha.Proovitud. Näppudele ja randmetele on koormus tunduvalt suurem, alaseljale väiksem mõnevõrra
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2009 at 11:54 e.l. #179968Blackdom
MemberLisaks omalt poolt thrusteriOlen seda nüüd kahes trennis teinud 3 x 12 ja pean tunnistama, et pole tükk aega nii kõvasti hingeldanud. Kopsud tahavad sees keerdu minna:D Tänud postitamast!
jaanuar 16, 2009 at 12:00 p.l. #179971Samakamees
MemberLisaks omalt poolt thrusteriSelle värgi proovin küll ükspäev ära
jaanuar 16, 2009 at 12:07 p.l. #179974Vägivaldur
MemberOlen seda nüüd kahes trennis teinud 3 x 12 ja pean tunnistama, et pole tükk aega nii kõvasti hingeldanud. Kopsud tahavad sees keerdu minna:D Tänud postitamast!Kui ma panin thrusteri oma treeningusse millalgi, siis ma ei saanud tükk aega aru, miks ma ei jõua trenni lõpuni teha. Tõesti pigistab sinust kõik välja.
jaanuar 16, 2009 at 2:38 p.l. #179990savi_
MemberKui ma panin thrusteri oma treeningusse millalgi, siis ma ei saanud tükk aega aru, miks ma ei jõua trenni lõpuni teha. Tõesti pigistab sinust kõik välja.Ma mõtlesin ka, et olen kaval .. teen Thrusterit õlapäeval .. pärast selle harjutuse mõningaid seeriaid enam eriti kukla tagant midagi ei suru
jaanuar 16, 2009 at 2:54 p.l. #179993Jarmo Oberst
MemberMinu arvates on enamus harjutusi rasked, kui neid piisavalt suure raskusega teha. Nendest harjutustest mis mina teen on kindlasti kõige raskem kükk!
jaanuar 16, 2009 at 3:21 p.l. #180001asdfghjkl
MemberNeid “clean and jerk”-i laadseid harjutusi (nagu Thruster jt) saab eriti ohtlikult sooritada ühe käega nagu näiteks siin:
http://www.youtube.com/watch?v=nHq8wuhstiM&NR=1
See siis on näiteks, kuidas ei ole soovitatav. Ühe käega hantliga tehakse ka selle perekonna harjutusi, see juba ohutum kui kang ühe käega.
jaanuar 16, 2009 at 3:50 p.l. #180013nadel
Membermulle lähevad kangi tõmbed vastu kõhtu, jõutõmme ning hantlite surumine(õlg) väga peale
jaanuar 16, 2009 at 3:58 p.l. #180016Xero
MemberHmm, kas mulle tundub või ongi nii, et kõik kirjutavad peale kasutajate xero ja JarmoOberst, harjutustest mis meeldivad, see pidi ikka olema teema “raskemaid harjutusi..” Või on on need leemikharjutused mis on raskemad ?
jaanuar 16, 2009 at 5:22 p.l. #180030builder
MemberПриседания(prisedania-kui kellegil kirillitsa kodeering ei toimi)
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.