Skip to main content

Rasked baasharjutuste kava

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Rasked baasharjutuste kava

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    smack
    Member

Miks kukla taha tõmbed ohtlik harjutus on?

Sest enamusel puudub piisav mobiilsus õlgadel, et seda korrektselt teha?

ROtter
    Member

Sest enamusel puudub piisav mobiilsus õlgadel, et seda korrektselt teha?

Ega see harjutust ohtlikuks tee, kui mõnel inimesel probleemid on. Sama võib öelda küki kohta.

Kukla tagant surumise teeb ohtlikuks kangi kõrvalekaldumine ideaaltrajektoorilt.

matroxx
    Member

paljud jõutõstjad ei ole teab mis suured lihamäed aga jõud on palju.ma ei väidagi,et lihase suurusega ei ole siin mingit seotust kuid mass ei mängi siin väga suurt rolli.

smack
    Member

Ega see harjutust ohtlikuks tee, kui mõnel inimesel probleemid on. Sama võib öelda küki kohta.

Kukla tagant surumise teeb ohtlikuks kangi kõrvalekaldumine ideaaltrajektoorilt.

Ega ma ei soovitakski kõigile kang turjal kükki teha. Enamus kallutab keha liiga ette ja all lasevad selja küüru, kas see ei tee harjutust potentsiaalselt ohtlikuks? Rääkimata selles, et lasevad põlvad liiga ette.

Ma üldsegi soovitaks algajale eeskükki, seda on palju lihtsam ära õppida.

Kukla taha tõmbed võib olla ei tee tõesti harjutust ohtlikuks, kellel pole varem õlaprobleeme olnud, aga see ei tähenda, et ta õlad lasevad harjutust effektiivselt teha.

ROtter
    Member

Ega ma ei soovitakski kõigile kang turjal kükki teha. Enamus kallutab keha liiga ette ja all lasevad selja küüru, kas see ei tee harjutust potentsiaalselt ohtlikuks? Rääkimata selles, et lasevad põlvad liiga ette.

Ma üldsegi soovitaks algajale eeskükki, seda on palju lihtsam ära õppida.

Kukla taha tõmbed võib olla ei tõesti harjutust ohtlikuks, kellel pole varem õlaprobleeme olnud, aga see ei tähenda, et ta õlad lasevad harjutust effektiivselt teha.

Enamus inimesi teeb seljale liiga kodus lihtsaid kodutöid tehes.

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.