Rasestumisvastastest vahenditest.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Rasestumisvastastest vahenditest.
- This topic has 46 replies, 21 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Alger025.
-
AutorPostitused
-
juuni 5, 2009 at 11:24 e.l. #200244
Aile
Membertere , ise panin käevarde kapsli 171 e … pea siis 3000 tonni .. aga see oli 2 kuud , ja seejärel lasin välja vötta …nii jubedad köhuvalud et jube
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
jäin rahadest ilma ja kapsel oli siis möttetu … nüüd on Spiraali …
KUNA 4 last on juba päris palju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neli last on p2ris paras
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Spiraali ei saa synnitama naisele soovitada ja eks sellelgi on omad vead.
Mulle ikkagi meeldib, kui see on meeskonnat88. Planeeritakse s6bralikult perekonda.
Probleem ei ole asetatud vaid naise 6lule…ja tervisele.…ja samas on ka p6nev, kui naine on fertiilne
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 12:42 p.l. #200262ingrid81
MemberNeli last on p2ris paras
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Spiraali ei saa synnitama naisele soovitada ja eks sellelgi on omad vead.
Mulle ikkagi meeldib, kui see on meeskonnat88. Planeeritakse s6bralikult perekonda.
Probleem ei ole asetatud vaid naise 6lule…ja tervisele.…ja samas on ka p6nev, kui naine on fertiilne
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaa . 4 lapsega igav ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga aitab meille küll sain 3 poissi ja see viimane oli siis tüdruk , enam pole vaja ;)kuna mölemad sugu on olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>enam ei lähe sïnnitama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 1:44 p.l. #200285Panda
Member… mina tahtsin ka ikka kolme last, kuid nüüd oleksin ka ühe üle väga õnnelik, hoolimata selles, kas tegemist poisipõnni või tüdrukukesega. Veel paar aastat tagasi olin lapsesaamise kaugesse tulevikku lükanud, ikka karjäär ennekõike, kuid nüüd, võimalusel et kui veel ootan, siis oodatud tita jääbki tulemata, oleksin valmis kasvõi praegustes majanduslikes oludes emaks saama.
8 aastat pillide tarvitamist ja arstide vahet jooksmist ent suuremad raskused on alles ees.
Kui vähegi võimalik, ei soovita küll hormoonravimeid tarvitada. Näiteks tuli minu ravimite pakendi infolehelt leitud kõrvalmõjude nimekiri väga pikk ja kogen neist mitut ka ise. Kavatsen jälle arstile nendest loobumise ettepaneku teha.
Estrofem:
Depressioon
Peavalu
Kõhuvalu või iiveldus
Jalakrambid
Rindade tundlikkus, suurenemine või valulikkus
Tursed
Kehakaalu suurenemine
Nägemishäired
Veeniemboolia (verehüübe teke)
Seedehäired, oksendamine, kõhugaasid ja -puhitus
Sapikivid
Nahalööve või nõgestõbi
Rinnanäärmevähk
Endomeetriumivähk
Migreeni, ajuinsuldi, pearingluse, depressiooni halvenemine
Kõhulahtisus
Juuste väljalangemine
Vererõhu tõus
Südamelihaseinfarkt
Südamehaigused
Sapipõiehaigused
Naha pigmendilaigud, nahahaigused, naha sügelemine
Tupenakkus
Emakamüoomi kasv
Unetus
Epilepsia
Libiido häired
Astma
Arvatav dementsus
Duphaston
Vere ja lümfisüsteemi häired
Aneemia
Tursed
Maksafunktsiooni muutused
Asteenia (jõuetus, nõrkus)
Kollatõbi
Kõhuvalu
Määriv veritsus
Allergilised reaktsioonid – nahalööve, nahasügelus, nõgestõbi
Kõriturse
juuni 5, 2009 at 2:01 p.l. #200299ingrid81
Memberloodan , et ka sina saad lapse
juuni 5, 2009 at 3:46 p.l. #200334Aile
Member… mina tahtsin ka ikka kolme last, kuid nüüd oleksin ka ühe üle väga õnnelik, hoolimata selles, kas tegemist poisipõnni või tüdrukukesega. Veel paar aastat tagasi olin lapsesaamise kaugesse tulevikku lükanud, ikka karjäär ennekõike, kuid nüüd, võimalusel et kui veel ootan, siis oodatud tita jääbki tulemata, oleksin valmis kasvõi praegustes majanduslikes oludes emaks saama.8 aastat pillide tarvitamist ja arstide vahet jooksmist ent suuremad raskused on alles ees.
Kui vähegi võimalik, ei soovita küll hormoonravimeid tarvitada. Näiteks tuli minu ravimite pakendi infolehelt leitud kõrvalmõjude nimekiri väga pikk ja kogen neist mitut ka ise. Kavatsen jälle arstile nendest loobumise ettepaneku teha.
Estrofem:
Depressioon
Peavalu
Kõhuvalu või iiveldus
Jalakrambid
Rindade tundlikkus, suurenemine või valulikkus
Tursed
Kehakaalu suurenemine
Nägemishäired
Veeniemboolia (verehüübe teke)
Seedehäired, oksendamine, kõhugaasid ja -puhitus
Sapikivid
Nahalööve või nõgestõbi
Rinnanäärmevähk
Endomeetriumivähk
Migreeni, ajuinsuldi, pearingluse, depressiooni halvenemine
Kõhulahtisus
Juuste väljalangemine
Vererõhu tõus
Südamelihaseinfarkt
Südamehaigused
Sapipõiehaigused
Naha pigmendilaigud, nahahaigused, naha sügelemine
Tupenakkus
Emakamüoomi kasv
Unetus
Epilepsia
Libiido häired
Astma
Arvatav dementsus
Duphaston
Vere ja lümfisüsteemi häired
Aneemia
Tursed
Maksafunktsiooni muutused
Asteenia (jõuetus, nõrkus)
Kollatõbi
Kõhuvalu
Määriv veritsus
Allergilised reaktsioonid – nahalööve, nahasügelus, nõgestõbi
Kõriturse
september 6, 2009 at 8:00 e.l. #217670Aile
MemberEks peale pillide on tõesti ka muid variante
Kuna antibeebipillid on yks kopsakas “leiva lauale tooja” , siis yksk6ik millisest allikast negatiivne info on kuldav22rt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2009 at 9:18 e.l. #217687T6nu69
MemberNäiteks oli iga viies naine kuulnud, et rasestumist saab ära hoida kondoomi asemel kananahka, leivaviilu või toidukilet kasutades, kirjutab
http://www.elu24.ee/?id=160393
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2009 at 9:20 e.l. #217688Aile
MemberParim oli siiski uskumus, et r2mpstoitu syyes ei rasestu…
september 6, 2009 at 9:46 e.l. #217692T6nu69
MemberParim oli siiski uskumus, et r2mpstoitu syyes ei rasestu…Leivaviil on ka huvitav.
september 6, 2009 at 12:45 p.l. #217731ingrid81
MemberKõik teavad, et lapsi toob kurg.
ma pidin ikka tegema ennem 3 tk .. seejärel kurg töi ühe lisaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nüüd kasvatan nad köik üksi
september 9, 2009 at 9:06 e.l. #218381muzuke
Memberilma naisteta kurb on maailm…
ja ilma sexita veel kurvem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 9, 2009 at 9:25 e.l. #218388marjasha
MemberSuur t2nu selle postituse eest!Probleemiks ongi see, et naised, kellel on tysistused, need ei kipu eriti r22kima. Lihtsalt liiga valus, et r22kida…
Usutakse mingit myygimula…ja oma s6brannade r66msaid n2gusid, kes hetkel ei taha lapsi ja on pillide peal. Elu tundub nii muretu…
2rge tooge nyyd mulle yksikuid n2iteid, et keegi kuskil ikkagi rasestus. Neid on liialt palju, kellel on hiljem probleemid.
Meil veel alles hakkab neid “vilju” tulema, eriti nende naiste seast, kes 6ppisid k6rgkoolis. Mingid aastad oli ylisoodukas…kui ma ei eksi siis 80 % neile, kes 6ppisid k6rgkoolis. Nagu narkoparunid s88davad turgu sisse.
Seda naist, kes on pillidega harjunud, on pagana raske nendelt 2ra saada. …ja see on ju kontingent, kes raha hakkab teenima, karj22ri tegema jne. Ys superklient.
Mu sõranna on pea 3 aastat ilma pillideta olnud, enne seda tarvitas 8 aastat, on püüdnud rasestuda… kardab, et enam ei jäägi:( Ise olen peaaegu 2 aastat ilma, hormoonid täiesti sassis, päevad tulevad siis kui ise tahavad, 2 kuud isegi vahet olnud, arsti jutu järgi oleks pidanud ammu see süsteem korralikult uuesti toimima hakkama… Aasta pärast tahaks last hakata tegema, loodan, et mul ikka õnnestub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2009 at 8:11 p.l. #225271FanXter
MemberIlus surm vast vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt , parim rasedumisvastane vahend on ikka ”EI”
oktoober 7, 2009 at 8:13 p.l. #225274emmimees
MemberLapsed tulevad siis kui ise tahavad..
oktoober 7, 2009 at 9:25 p.l. #225297AlanBStard
ModeratorTäpselt , parim rasedumisvastane vahend on ikka ”EI”Äkä. Kole aluspesu.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.