Rasestumisvastastest vahenditest.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Rasestumisvastastest vahenditest.
- This topic has 46 replies, 21 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Alger025.
-
AutorPostitused
-
juuni 5, 2009 at 6:30 e.l. #200128
ROtter
MemberSamas…Kui mingi konkreetse mehega lapsi teha ei taha, miks temaga siis yleyldse vahekorras olla?Raha …. raha …. raha ….
juuni 5, 2009 at 7:12 e.l. #200135Jackie
MemberSamas…Kui mingi konkreetse mehega lapsi teha ei taha, miks temaga siis yleyldse vahekorras olla?Pakuks, et nauding on asja nimi

Aga sul, Aile, oli esimese korraga kohe pihtas ja põhjas? Karm tädi!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arust küll lapsed kohe tulema ei peaks. Kirg on üks asi, tulevaste laste isa (kes nad ka üles kasvataks jne) valimine teine asi. Pigem nauditakse kaksi-olemist ja siis kui mõlemad valmis on, läheb lapseteoks. Kui ikka lapsi tahetakse, egas nad tulemata jää. Iseasi, millal nad tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnneks olen mina oma panuse Eesti iibe tõstmisesse juba 5-10 kordselt andnud. Seega missioon täidetud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 7:40 e.l. #200138Aile
MemberPakuks, et nauding on asja nimi
Aga sul, Aile, oli esimese korraga kohe pihtas ja põhjas? Karm tädi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arust küll lapsed kohe tulema ei peaks. Kirg on üks asi, tulevaste laste isa (kes nad ka üles kasvataks jne) valimine teine asi. Pigem nauditakse kaksi-olemist ja siis kui mõlemad valmis on, läheb lapseteoks. Kui ikka lapsi tahetakse, egas nad tulemata jää. Iseasi, millal nad tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnneks olen mina oma panuse Eesti iibe tõstmisesse juba 5-10 kordselt andnud. Seega missioon täidetud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selleks ajaks, kui mina “asjaga” alustasin oli mul juba karm elukool Tartu Naistekliiniku opi blokis t88l oleku t6ttu l6pusirgel.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>St…ei mingeid illusioone… Igatsugu situatsioonid v2ga eredalt k6rvaltseisjana n2htud. Peale selle veel aastaid naturaalse pereplaneerimise 6pet+ma olen ylitundlik. Ys…Eksimise v6imalus oli nullil2hedane.
Minu ema 6petas, et kui sealt on pehme, siis on sealt k6va..ja vastupidi. …ja l6ppude l6puks peavad siiski naised valima.
juuni 5, 2009 at 7:40 e.l. #200139ROtter
MemberPakuks, et nauding on asja nimi
Parem ärge seksige.
http://www.elu24.ee/?id=128187
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 7:48 e.l. #200148Jackie
MemberParem ärge seksige.http://www.elu24.ee/?id=128187

Ilus surm vast vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 8:04 e.l. #200153UmbIsik
Member“Alternatiivne toode” ei maksa midagi… ei too kellelegi sisse.“Alternatiivsed tooted” võivad väga palju maksta ja tihti tänu olematutele tootmiskuludele ka väga palju sisse tuua.
juuni 5, 2009 at 8:29 e.l. #200159Aile
Member“Alternatiivsed tooted” võivad väga palju maksta ja tihti tänu olematutele tootmiskuludele ka väga palju sisse tuua.Hetkel te lihtsalt “pyyate kala” ja ei tea, millest te r22gite.
juuni 5, 2009 at 8:34 e.l. #200161UmbIsik
MemberHetkel te lihtsalt “pyyate kala” ja ei tea, millest te r22gite.Ei püüa, vaid vastan teie poolt esitatud üldisele väitele, mis väga tihti ei kehti.
juuni 5, 2009 at 8:48 e.l. #200180Aile
MemberEi püüa, vaid vastan teie poolt esitatud üldisele väitele, mis väga tihti ei kehti.Mina v2itsin teema piires ja teie vastasite yldiselt.
juuni 5, 2009 at 8:55 e.l. #200183UmbIsik
MemberMina v2itsin teema piires ja teie vastasite yldiselt.OK, minupoolne arusaamatus.
juuni 5, 2009 at 10:20 e.l. #200211katsi
MemberHmm … olen selles osas seisukohal – et inimesed on erinevad ja nende organismid on erinevad. Mis ühele ei mõju, võib teise tervise korralikult tuksi keerata. No ega iga dieet ja treening ka kõigile võrdselt mõju, suitsetamine ei tekita kõigil kopsuvähki jne.
Ise võtsin neid kurjameid esialgu 5a järjest. Ega võtmise ajal midag tunda ei andnud – kõik oli kõige paremas korras. Pärast lõpetamist tekkis jama – oli kaheksa kuud vaikust. Sain igasugust ravi, lõpuks isegi nii tugevaid hormoone, et ma hakkasin täitsa naiselikult mõtlema
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju aega-raha-vaeva ja ma jälle funktsioneerisin nagu naine.No siis mõtelsin, et mis seal ikka. Rääkisin arstiga läbi ja siis kirjutas mulle välja nn “tänapäeva põlvkonna” pillikesi – väga väiksese hormoonide sisaldusega jne. Eelmised olid 90-ndate lõpu mood
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ega võtmise ajal jälle midagi viga ei olnud … võtsin kohe vist aasta … isegi poolteist. Siis jätsin ära, lihtsalt ei tahtnud enam ja kusjuures – mulle tundus, et enne nende tarvitamist oli enesetunne teine – palju parem.Aga ravi sain ka selle lõpetamise järgselt … jälle
, sel korral küll poole väiksem aja-ravimite-nävikulu, aga siiski.Minule need kurjamid ei sobi. Ei midagi muud hullu kui see, et mul pärast nende tarvitamise lõpetamist ei taha emaka limaskest enam kasvada – organism loobub mingite hormoonide tootmisest lihtsalt. Ütlen veel nii palju, et enne nede söömist polnud mul mingeid häireid ja ma funktioneerisin väga korrapäraselt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii et ma ei usu nende arsti väidat, kes väidavad, et probleem peab olemas olema juba varem. No selles mõttes on varem olemas – ei sobi need kurjamid.Aga tean ka teisi, kellele nad on halvasti mõjunud.
Sõbranna imestas ka siis kui ma esimest korda jamasin selle raviga, et mis Sa pullid, tema 7a võtnud ja kõik korras. Ma ütlesin, et räägime siis kui Sa ükskord need ära jätad ja Sul kõik korras on. Kahjuks tal ka polnud. Tal tekkis munasarjadesse kenad pärlikeed (polütsüstilised munasarjad), mille tõttu ta ei rasestunud ja sai pool aastat ravi. Arst, kes teda ravis, ütles kohe, et selline probleeme on paljudel, kes on pikalt hormoone tarvitanud.
Teine tuttav võttis neid ka aastaid (5-6) ja tal tekkis multifolikulaarsed munasarjad. Munarakud küll tekkisid, aga need ei küpsenud. Ütleme nii, et tagajärg suhteliselt sama, mis esimesel kannatajal.
Seega -mina ei hõiskaks siin nii julgelt, et olen AASTAID võtnud ja pole mingeid probleeme. Probleemid ei pruugi olla praegu, need võivad olla siis kui tahate loomulikul teel rasedaks jääda ja selgub, et teil ei küpse munarakud, munasarjad on pärlikeed ümber saanud või polegi piisavalt limaskesta, kuhu see viljastunud munarakk võiks kinnituda. Oodake see aeg ära, mil te enam neid ei tarvita ja soov emaks saada. Kui siis probleeme ei ole, siis hõisake.
Aga see, kes kellega magab ja kas see nüüd just tulevaste laste isa olema peab (et kohe niimoodi eesmärgistatult
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), kellega sugu teha … see jäägu ikka iga isendi enda valida ja ka see – milliseid vahendeid ta rasestumiseks hoidumiseks kasutab.juuni 5, 2009 at 10:28 e.l. #200215ROtter
MemberAga see, kes kellega magab ja kas see nüüd just tulevaste laste isa olema peab (et kohe niimoodi eesmärgistatult
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), kellega sugu teha … see jäägu ikka iga isendi enda valida ja ka see – milliseid vahendeid ta rasestumiseks hoidumiseks kasutab.Kõik teavad, et lapsi toob kurg.
juuni 5, 2009 at 10:40 e.l. #200226Annika Pärtel
MemberMhh, ega´s igaühega, kellega kõlbab magada, ei kõlbagi lapsi teha…
juuni 5, 2009 at 10:44 e.l. #200229ingrid81
Membertere , ise panin käevarde kapsli 171 e … pea siis 3000 tonni .. aga see oli 2 kuud , ja seejärel lasin välja vötta …nii jubedad köhuvalud et jube

jäin rahadest ilma ja kapsel oli siis möttetu … nüüd on Spiraali …
KUNA 4 last on juba päris palju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 11:20 e.l. #200242Aile
MemberSeda juttu, et vaat need on nyyd imev2ikese hormoonidesisaldusega…tean ma peast.
Mulle r22giti seda aastal 1990…et vaat need pillid, mis olid enne, need olid v2ga p2hh … aga need nyyd on kukupaid jne. Kuna ma ise t88tasin naistekliinikus…ja arst oli tuttav jne. Proovisin ka mina neid..
j6udsin v6tta VIIS P2EVA!!! Mul olid sellised valud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja verejooks. Mina l6petasin selle nalja kohe 2ra. Kuid ega arstid ei olnudki veel veendunud, et see halb oli…et oh, kyll sa harjud v6i midagi sellist…Minu k6huvalud kestsid aga edasi, keegi suurt sotti ei saanud, mis seal viga on. L2ksin Kaika-Laine juurde…see vaatas korra otsa ja ytles, et MA OLEN MISKIT V2ga HALBA RAVIMIT S88NUD..Vaat nii

Sain enne neid planeerimisega hakkama…saan ka p2rast.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.