Skip to main content

rasedus

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » rasedus

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    pätukas
    Member

Selline küsimus oleks kõigile tarkadele, et olen käinud 2,5 aastat jõusaalis ja nüüd ootan beebit, aga tahaks trnni ikka teha. Et milline oleks hea ala, mis hoiaks vormis ja ei teeks liiga ka tulevasele lapsele?

Marek Kalmus
    Member

Mõõdukas hantlite tõstmine ei tohiks ka edaspidi midagi paha teha, samuti veloergomeeter või stepper. Minu naine käis aegajalt seitsmenda kuuni jõusaalis tõstis vähe kangi ja sõitis ratast. Nüüd on mõni nädal veel jäänud ja arstionu ei ole küll midagi halba täheldanud, pigem on kõik olnud väga OK.

Marek Kalmus
    Member

Pätukas!

Soovitaksin sul jätkata jõusaalis käimist ka rasedana, kui vaid tervis lubab. Minul näiteks oli raseduse algul ikka tõeliselt paha olla , kuid paha enesetunde möödudes olin jälle trenni valmis. Õigesti valitud raskustega treenides ,jättes osad harjutused ära

( jalapress, kükid jne) ei tohiks juhtuda midagi halba.

Soovitaksin sul kindlasti võtta oma treeningkavva ujumise (spets. rasedatele) ja ka rasedate võimlemise. Kontakt veega on väga lõõgastav. Olen kogenud, et peale 7-ndat rasedus kuud, kui kõht ikka juba suur ja “koormaks” , hingamine raskendatum, ei ole enam jõusaalis miskit erilist teha.

Üks soovitus veel naudi sauna ja kui võimalik siis ka vihtle, muidugi kui oled enne rasedust sauna nautija olnud. Minu jaoks on metsas jalutamine, kuum saun ja vihtlemine asendamatud, muidugi ei saa märkimata jätta ka söömine….. . Kuna isu on hea siis tuleb ka rohkem liigutada.

Jõudu sulle sellel imelisel ajal, mis ei kesta kahjuks eriti kaua.

Signessa

(mehe nime alt:0)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.