räpane tänavakaklus
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » räpane tänavakaklus
- This topic has 241 replies, 69 voices, and was last updated 15 years, 5 months tagasi by
mihkukene.
-
AutorPostitused
-
detsember 22, 2009 at 12:12 p.l. #244488
emmimees
MemberSinu arust on kaklus vaid peksmine, tugevam peksab nõrgema sodiks ilma et kontrolliks ennast. Muidugi tehakse ka nii, isegi ära tapetakse inimesi… näiteks suitsu küsimise pärast..
detsember 22, 2009 at 12:20 p.l. #244491Sakurai
MemberSinu arust on kaklus vaid peksmine, tugevam peksab nõrgema sodiks ilma et kontrolliks ennast. Muidugi tehakse ka nii, isegi ära tapetakse inimesi… näiteks suitsu küsimise pärast..Ei, selline on tänavakaklus, ehk see millest me praegu räägime.
detsember 22, 2009 at 12:34 p.l. #244495tereummikust
MemberPuhas tehnika on tellis pähe ja jalaga näkku, mitte lambist vehkimine. Ära esine. See kui sa oled näinud, et mingid kaks juuatäis tähte üksteisega paarituvad ei tähenda et sa mingit kaklust näinud oled.Tänavakaklus ei olegi kaklus, see on tuim lödiks tampimine lihtsalt. Ei ole niiet et üks lööb teist ja vastupidi. Vaid üks tuimalt retsib teist ükstapuha mis põhjusel. Nii see kahjuks on.
No tõepoolest, mis komöödia see on? Ma olen näinud, ma usun üle 30 kakluse tänavatel kindlasti, öises kesklinnas ja mitte kordagi pole ma sellist asja näinud, nagu sina siin enesekindlalt seletad. Täielik nonsense.
Ja sul pole mõtet nüüd jälle targutama hakata, nii mõttetul teemal küll mingisse vaidlusesse ei kavatse laskuda. Nii see kahjuks on.
detsember 22, 2009 at 12:44 p.l. #244503emmimees
MemberEi, selline on tänavakaklus, ehk see millest me praegu räägime.Eks tuleb siis kõrva taha panna, et kui sinuga kaklema juhtudes sind ära ei tapa, siis pekstakse endal ajud välja või
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise ma küll kaklema ei kipu, aga kui on vaja anda mingil põhjusel, siis annan nii, et ie pea pärast aastaid kinnimajas veetma.
detsember 22, 2009 at 12:46 p.l. #244506Sakurai
MemberEks tuleb siis kõrva taha panna, et kui sinuga kaklema juhtudes sind ära ei tapa, siis pekstakse endal ajud välja või
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ise ma küll kaklema ei kipu, aga kui on vaja anda mingil põhjusel, siis annan nii, et ie pea pärast aastaid kinnimajas veetma.
Kas sa oled loll või sa mängid lolli?
Ja tereummikust, päris kindlasti ei ole sa näinud 30 kaklust tänaval. See et kaklus toimub tänaval, ei tähenda et tegemist tänavakaklusega.
No päriselt nagu lambaga räägiks.
detsember 22, 2009 at 12:52 p.l. #244509emmimees
MemberNjah …tavaliselt on need ülbitsejad need, kel on niipalju õnne olnud ja pole tappa saanud korralikult. Kuid nagu öeldakse, siis igal oinal oma mihklipäev ..
detsember 22, 2009 at 1:06 p.l. #244517Sakurai
MemberNjah …tavaliselt on need ülbitsejad need, kel on niipalju õnne olnud ja pole tappa saanud korralikult. Kuid nagu öeldakse, siis igal oinal oma mihklipäev ..Ja mis see siia puutub? Ma ei tea, kas ma räägin inimeste või mingite debiilikutega. Täiesti kosmos, kas tõesti on raske aru saada mida ma räägin w?
Aga ma ei viitsi enam edasi seletada ka, kõik mis ma öelda tahtsin sai öeldud, usute või mitte. Kui aga sellisesse olukorda satute küll siis meelde tuleb.
detsember 22, 2009 at 1:07 p.l. #244520tereummikust
MemberKas sa oled loll või sa mängid lolli?Ja tereummikust, päris kindlasti ei ole sa näinud 30 kaklust tänaval. See et kaklus toimub tänaval, ei tähenda et tegemist tänavakaklusega.
No päriselt nagu lambaga räägiks.
Ju siis Rakveres käivad asjad teistmoodi..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja lisan veel, et Sakurai sina kindlasti oled see tark mulle ütlema, palju ja mida mina oma elus olen näinud. Tule maa peale tagasi seal kosmosest, või mis iganes koha pealt kuhu sa oma lapsiku egoga tõusnud oled.
detsember 22, 2009 at 1:30 p.l. #244524timo116
MemberSee et kaklus toimub tänaval, ei tähenda et tegemist tänavakaklusega.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 22, 2009 at 1:37 p.l. #244526Vägivaldur
MemberPuhas tehnika on tellis pähe ja jalaga näkku, mitte lambist vehkimine. Ära esine. See kui sa oled näinud, et mingid kaks juuatäis tähte üksteisega paarituvad ei tähenda et sa mingit kaklust näinud oled.Tänavakaklus ei olegi kaklus, see on tuim lödiks tampimine lihtsalt. Ei ole niiet et üks lööb teist ja vastupidi. Vaid üks tuimalt retsib teist ükstapuha mis põhjusel. Nii see kahjuks on.
Kus selline definitsioon veel peale sinu pea esineb?
detsember 22, 2009 at 1:42 p.l. #244528Sakurai
Member###### mis egost siin juttu saab olla, kui ma räägin nii nagu asjad on. See ei puuduta vapsee mind ju.
Ja timo, rääkisime tänavakaklusest kui terminist. Ehk siis tänavakaklus, kui kaklemise liik, kui sa veel läbi ei lõiganud.
Ja vägivaldur, igal pool sinu ümber esineb see, tee oma silmad lahti lihtsalt rohkem
detsember 22, 2009 at 1:48 p.l. #244530jrx
MemberEeee…. minu arust on tänavakaklus siiski kaklus, mis toimub tänaval… mis mõttes seal üldse mingi muu definitsioon veel olla saab?
detsember 22, 2009 at 2:00 p.l. #244534Sakurai
MemberEeee…. minu arust on tänavakaklus siiski kaklus, mis toimub tänaval… mis mõttes seal üldse mingi muu definitsioon veel olla saab?Seletasin juba pikalt ja laialt, mis vahe on kaklemisel ja tänavakaklusel, ehk teise toores tampimises.
Ma ei näe mõtet enam pikemalt diskussiooni langeda. Kui ei taheta mõista, siis ei taheta, ma ei kavatse kellegi mõttemaailma muutma hakata.
detsember 22, 2009 at 2:10 p.l. #244539timo116
MemberTeise toores tampimine on rohkem juba kallaletung.
detsember 22, 2009 at 2:15 p.l. #244546Vägivaldur
MemberMinu ümber toimub igasuguseid asju, sellel pole tänavakakluse defineerimisega suurt pistmist. Miks sa arvad, et sinu definitsioon näiteks Jrxi omast õigem on?
Ma ei arva küll, et “tänavakaklus” iseenesest tingimata mingit oskuslikku tampimist keskmise inimese peas tähendab. Pigem tähendab tänavakaklus teatava piirini reeglite puudumust. Seega võib tänavakaklus toimuda kahe oskamatu nohiku vahel kui ka elukutseliste tapjate vahel. Keskmine kaklus on ikka suht mannetu puselemine.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.