räpane tänavakaklus
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » räpane tänavakaklus
- This topic has 241 replies, 69 voices, and was last updated 15 years, 5 months tagasi by
mihkukene.
-
AutorPostitused
-
detsember 20, 2009 at 9:11 e.l. #243939
Tarantula
Memberkus juures üks inimene rääkis vastu sääreluud saamisest . kui õigesse kohta lõõa täpselt põlvekõõluse alla vot see on valus ja tõmbab kohe maha pikali . mis sa siis teed mitte midagi ei tee ju

ega olen ise saanud täpselt õigesse kohta ja see on tõesti valus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 20, 2009 at 9:25 e.l. #243940Samakamees
MemberKui tänavakakluseks läheks siis see tuleks küll kasuks
Vb on asi minus, aga mina usun rohkem poksi, maadlust jm tooreid võitluskunste, kui mingeid chi’sid…
detsember 20, 2009 at 9:43 e.l. #243942PT London
MemberKusjuures täiesti tõsi. Homoseksuaalidega sama lugu. Enne tuleb anaalkondoom rusika otsa tõmmata, siis võib alles kolakat anda.
Bravo!!!
detsember 20, 2009 at 9:53 e.l. #243946ztex
MemberKusjuures täiesti tõsi. Homoseksuaalidega sama lugu. Enne tuleb anaalkondoom rusika otsa tõmmata, siis võib alles kolakat anda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selleks on raudkangid.
detsember 20, 2009 at 10:31 e.l. #243950Larry
MemberKui tänavakakluseks läheks siis see tuleks küll kasuksomg mis saast
detsember 20, 2009 at 10:33 e.l. #243953PT London
MemberSelleks on raudkangid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida sa haugud kui hammustada ei julge! Tea et homosid on igas kaalus, iseloomus, loodan et satud oma lolli jutuga mõne mehise “otsa”!
detsember 20, 2009 at 10:44 e.l. #243955Aile
MemberÜhesõnaga ära karda oma vastast katsuda
Just… on olukordi, kus vastase distantsilhoidmine v6tab tunduvalt rohkem energiat ys mahavisatud aeg jne.
Mina lyya ei oska… Ah, v6ibolla oskaks ka, kui rohkem harjutada.
Kui ma aga juba haardesse saan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tunnen ennast ysna mugavalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui on v2iksem, siis keskendun “kupule”, sealt on hea pigistada ja keerata, kui alla j22n ja tyyp on suur , v6tan ette k6ri. Puusadega v2heke alt v2lja, yks jalg k6ri peale, kontrolli tema sama poole k2tt…teine jalg j22b teil automaatselt 6igesse kohta, siis v2heke puusa t88d ette ja kang missugune.
detsember 20, 2009 at 11:27 e.l. #243960Sakurai
MemberMida sa haugud kui hammustada ei julge! Tea et homosid on igas kaalus, iseloomus, loodan et satud oma lolli jutuga mõne mehise “otsa”!
Kõik jutt muidu õige aga, on mehiseid homosid olemas w
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles suhtes on sul õigus et pedekaid on igas kaalus. Enamus hirmsamad on mingid vene retsid. Niiet pole mõtet eriti ajada mingit kangijuttu
detsember 20, 2009 at 11:43 e.l. #243963smitser
MemberKuna jutt käib tänavakaklusest, siis ei ole reegleid
Niisama heast peast ma ei hakkakski kaklema
Aga kui mingi debiil ikka tuleb tänaval hüppama, siis ma ei hakka lolli mängima, jalaga munadesse värdjale ja asi mutt
Off koors, mõni raibe on jube kaval, asetseb sellises positsioonis, mis ei luba kottidesse virutada, siis peab rohkem vaeva nägema, ning käppelt nina alla kollile andma. Ja kui too ahv veel päris osav paistab olevat, siis võimaluse korral kiirete jalgade kasutamine ei ole kah teps mitte häbi asi mu meelest.
detsember 20, 2009 at 1:14 p.l. #243970emmimees
Membertänaval on kõik lubatud.
detsember 20, 2009 at 1:47 p.l. #243972gmaster
Juhtub tihti, et homoseksuaalid tulevad tüli norima?
detsember 20, 2009 at 1:52 p.l. #243975gmaster
MemberProovige seda
või noh, ärge proovige, siin on
detsember 20, 2009 at 2:30 p.l. #243982timo116
MemberArvan sama mis samakamees, kuid lihtsam on mitte kaklustesse sattuda ja ise ka tüli norida..
detsember 20, 2009 at 3:14 p.l. #243987smack
MemberArvan sama mis samakamees, kuid lihtsam on mitte kaklustesse sattuda ja ise ka tüli norida..Ärme unusta, et teema postitaja sai jalaga kuklasse mitte mingil põhjusel! Peab ta selle peale vabandama lootes, et ei saa uuesti?
Pealegist, kui sa neid kohtasid oma majas ja seekord astud minema, siis järgmine kord hakkad juba kartma….Väiksema vastase puhul on see jama, et ta saab su raskuskesele ligi(puusadele) ja seega edasi sind mõjutada pole väga raske. Saab veel lööke pilduda sulle. Kuna sinul jääb rusikaga löögi sooritamiseks maast puudus, siis alternatiiviks oleks kuunarnukiga teda taguda ja põlvega enesekaitseks.
Ahjaa, otsi endale uus sõber, kes julgeb su seljatagust hädas kaitsta või jookse minema:D
detsember 20, 2009 at 3:16 p.l. #243989Belfort
Memberoskaks seda poleks probleemi
http://www.youtube.com/watch?v=gKe9wObjN3M -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.