räpane tänavakaklus
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » räpane tänavakaklus
- This topic has 241 replies, 69 voices, and was last updated 15 years, 5 months tagasi by
mihkukene.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 23, 2010 at 10:16 e.l. #251613
renku
MemberSain väga hästi aru, s.t. võib olla/aga samas ei pea olema…Lihtsalt märkisin ära, et tänavakakluse definitsioon ei välista külmrelvi.
Wikipeediat ei tasu küll nüüd tõsiselt võtta- selle sisu teevad tavainimesed ise ja see sisaldab ka täiesti jura, ka sina saad sinna oma definitsioone üles panna:-)
jaanuar 23, 2010 at 1:28 p.l. #251636Rookie21
MemberSee reporteri video suht tüüpiline reede õhtu Hollika juures 4vs1
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga repekt tüübile, et kuni lõpuni vastu andis ning püsti suutis jääda paljud sitahädad oleks pikali visanud või suurest hirmust jooksu pistnud! Endalgi oli seal lähedal Solarise juures konflikt 2 lollakaga. Olin oma vennaga koos ning tulid hakkasid plõxima, vend pani kohe ühe pikali ja ma lendasin teisele kohe otse kümpi ning ca. 10 laksu ta minu käest sai ning siruli ta oli. Vot kus olid kõvad juuatäis sitakotid kahjuks terve linn sellliseid täis. Kõige naljkam see, et kutid kutsusid veel politsei ka aga me tõmbasime enne politsei kohale jõudmist nahhui sealt! Nemad küll alustasid tüli aga meie ründasime ennetavalt esimesena ning oleks selle eest tõenäoliselt kriminaalasja saanud. Vot kus liigub ikka sitahädasi ringi: hakkavad mölisema, saavad selle eest üle tahi ja kutsuvad mendi ka veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin kehtib hea vanasõna:julge pealehakkamine on pool võitu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2010 at 5:59 p.l. #251663Leraak
MemberSee reporteri video suht tüüpiline reede õhtu Hollika juures 4vs1
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga repekt tüübile, et kuni lõpuni vastu andis ning püsti suutis jääda paljud sitahädad oleks pikali visanud või suurest hirmust jooksu pistnud! Endalgi oli seal lähedal Solarise juures konflikt 2 lollakaga. Olin oma vennaga koos ning tulid hakkasid plõxima, vend pani kohe ühe pikali ja ma lendasin teisele kohe otse kümpi ning ca. 10 laksu ta minu käest sai ning siruli ta oli. Vot kus olid kõvad juuatäis sitakotid kahjuks terve linn sellliseid täis. Kõige naljkam see, et kutid kutsusid veel politsei ka aga me tõmbasime enne politsei kohale jõudmist nahhui sealt! Nemad küll alustasid tüli aga meie ründasime ennetavalt esimesena ning oleks selle eest tõenäoliselt kriminaalasja saanud. Vot kus liigub ikka sitahädasi ringi: hakkavad mölisema, saavad selle eest üle tahi ja kutsuvad mendi ka veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin kehtib hea vanasõna:julge pealehakkamine on pool võitu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need klemmid seal olid ikka väga nõrgad.
jaanuar 23, 2010 at 8:01 p.l. #251690timo116
MemberEriti madalalaubaline on ise ka kohe “peale lennata”.
jaanuar 23, 2010 at 8:37 p.l. #251694emmimees
MemberNo kui näed, et kontaktist pääsu pole, siis loomulikult parim kaitse on rünnak. kas oleks parem enne ise korralik pauk sisse saada?
jaanuar 23, 2010 at 8:47 p.l. #251698timo116
MemberSeda nüüd küll jah, aga siiski jalad all.
jaanuar 23, 2010 at 9:19 p.l. #251699emmimees
MemberEt paneks hoopis jalaga või?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega jooksmine ka kõige mõistlikum pole, ei pruugi eest ära saada ja võid õnnetult kukkuda
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2010 at 11:50 e.l. #251775JanK
MemberSõber hakkas kahelt patsaanilt eest ära jooksma eelmisel talvel, asfaltil oli jää peal, sõps kukkus ja sai paar pauku näkku ning oimukohta ka. Nii palju siis jooksmisest.
jaanuar 24, 2010 at 4:49 p.l. #251825Rookie21
MemberEriti madalalaubaline on ise ka kohe “peale lennata”.Mis kurdi madalalaubaline??? Kas sa oled päris idioot või milles asi on?
Kui ma näen, et mingid juuatäis debiilikud hakkavad norima, siis on minu jaoks täiesti loogiline, et hakkan ennast kaitsma ja ründan esimesena. Selles olukorras oli selgelt näha, et tüübid tahavad kakelda kas ma oleks pidanud ootama esimest laksu v??
Sa vist ei ole kunagi kokku puutunud tänavakaklusega ma vaatan!!!
jaanuar 24, 2010 at 4:59 p.l. #251829ranger
MemberNo kui näed, et kontaktist pääsu pole, siis loomulikult parim kaitse on rünnak. kas oleks parem enne ise korralik pauk sisse saada?parem ikka ise esimesena see pauk ära panna.
jaanuar 24, 2010 at 5:09 p.l. #251833Belfort
Memberparem ikka ise esimesena see pauk ära panna.kõige parem esimene löök ära kaitsta ja siis edasi reageerida, vaenlane kahjutuks, aga mitte vigaseks peksta, tuleb seaduse järgi olla, muidugi kui tunnistajaid on. Aga kui tõsine asi siis tuleb 1 pauguga tuttu ära lüüa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2010 at 5:19 p.l. #251840Rookie21
Memberkõige parem esimene löök ära kaitsta ja siis edasi reageerida, vaenlane kahjutuks, aga mitte vigaseks peksta, tuleb seaduse järgi olla, muidugi kui tunnistajaid on. Aga kui tõsine asi siis tuleb 1 pauguga tuttu ära lüüa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära löö esimesena on tüüpiline MMA õpetus tegelikult suht õige ka, aga krt kui ikka valida kas haigla või esimensena löömine ning platsi puhtaks tegemine, siis valin teise variandi!!
jaanuar 24, 2010 at 6:08 p.l. #251846smack
MemberÄra löö esimesena on tüüpiline MMA õpetus tegelikult suht õige ka, aga krt kui ikka valida kas haigla või esimensena löömine ning platsi puhtaks tegemine, siis valin teise variandi!!Esimesena lüüa ja või minema joosta on veits tervislikum tõesti, aga ma usun, et enamus ei suuda seda teha.
jaanuar 24, 2010 at 6:53 p.l. #251853Rookie21
MemberEsimesena lüüa ja või minema joosta on veits tervislikum tõesti, aga ma usun, et enamus ei suuda seda teha.Minema joosta on ka hea variant aga kiired jalad alati ei aita!
Loogish et esimesena löömine eeldab ka midagi ega kui oled nõrguke, siis ei toimi vist see variant eriti. Eks kaklemine ole üldse suht mõttetu asi, aga iseenese heaoluks on minu arvates kõik lubatud.
Ehk siis kui mingi ahv ntx tuleks noaga kallae vms. siis ilma silma pilgutamata enesekaitseks võin paljugi teha mida ma pärast kahetseda võin!
Ja kahjuks võin ütelda,et olen kakluse käigus teinud asju mida kahetsen aga noh, aega tagasi keerata ei saa!!!
jaanuar 24, 2010 at 7:07 p.l. #251856matroxx
Memberkõike pole kunagi lubatud.isegi isenda kaitsmiseks mitte.
samuti see esimese löögi teema.kus sina tead kas mingil joobunud vennal oli üldse plaan sind läbi taguda.
selliel juhul muutud sina ründajaks ja tema ohvriks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.