räpane tänavakaklus
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » räpane tänavakaklus
- This topic has 241 replies, 69 voices, and was last updated 15 years, 5 months tagasi by
mihkukene.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2010 at 3:16 p.l. #248149
Jarmo Oberst
MemberMa ei saa aru kuidas küll kõik igalpool kaklustesse satuvad. Olen 19 aastat vana ja pole elus kaklusesse sattunud, kuigi käin ikka suhteliselt tihti väljas (õhtuti).
Sõpradel mul täpselt sama moodi, keegi ei satu kaklusesse. Kuid tean mõndasid kes lihtsalt pea iga pidu kaklevad, see ikka suuresti loeb inimesest ka.
jaanuar 8, 2010 at 3:28 p.l. #248151Valeriy
MemberSee kindlasti oleneb ka kohast, kus sa paikned. Näiteks Valga ei ole väga suur linn ja seal enamasti kõik teavad kõiki ja ei hakata taguma üksteist. Aga mina elan sellises kohas, kus ka linnas kõik tunnevad üksteist aga näiteks 10km eemal on Paide kus juba ei ole kõik sõbrad, ning siis on Aravete kus on palju selliseid inimesi, kes elavadki sellenimel, et teistele peksa anda. Tulevad näiteks suvalisele peole ja hakkavad kohe mölisema.
Kuid jah, eks see oleneb inimesest. Mõnel inimesel on pohhuii, kui mõni inimene su kulul nalja teeb ja sellist. Mõni inimene lihtsalt on temperamentsem ja lööb mõistuse neile kohe pähe.
jaanuar 8, 2010 at 3:38 p.l. #248155Jarmo Oberst
MemberSee kindlasti oleneb ka kohast, kus sa paikned. Näiteks Valga ei ole väga suur linn ja seal enamasti kõik teavad kõiki ja ei hakata taguma üksteist. Aga mina elan sellises kohas, kus ka linnas kõik tunnevad üksteist aga näiteks 10km eemal on Paide kus juba ei ole kõik sõbrad, ning siis on Aravete kus on palju selliseid inimesi, kes elavadki sellenimel, et teistele peksa anda. Tulevad näiteks suvalisele peole ja hakkavad kohe mölisema.Kuid jah, eks see oleneb inimesest. Mõnel inimesel on pohhuii, kui mõni inimene su kulul nalja teeb ja sellist. Mõni inimene lihtsalt on temperamentsem ja lööb mõistuse neile kohe pähe.
Valga vist jah liiga mõttetu koht, siia ei tule tavaliselt keegi eesmärgiga lööma hakata. Eestlased ja venelased saavad ka Valgas üllatavalt hästi läbi (valgas elab suhteliselt palju venelasi ikka), selline rahulik linnake
jaanuar 8, 2010 at 6:12 p.l. #248187Sakurai
MemberMa arvan, et see oleneb suuresti sõpradest kellega sa ringi liigud. Ja no pitbull räägib ka täiesti õiget juttu
jaanuar 8, 2010 at 7:33 p.l. #248210GsrIsN.DaHouse
MemberMa ei saa aru kuidas küll kõik igalpool kaklustesse satuvad. Olen 19 aastat vana ja pole elus kaklusesse sattunud, kuigi käin ikka suhteliselt tihti väljas (õhtuti).Sõpradel mul täpselt sama moodi, keegi ei satu kaklusesse. Kuid tean mõndasid kes lihtsalt pea iga pidu kaklevad, see ikka suuresti loeb inimesest ka.
Sa pole sattunud kaklustesse elu sees, siis ma arvan, et sa oled lihtsalt ülirahulik klemm ning ei otsi ise tuli ja keegi ei viitsi ka sind tülitada.
Aga on inimesi kes on temperamentsemad ning kui joonud ka midagi siis hakkavad kõigile vastu kümpi sõitma iga väikese asja pärast ning see on täitsa tavaline (venelaste puhul eriti). Olen isegi lambist vahest peo käigus kellegagi väheke poksinud kuid järgmine päev pole mingit probleemi enam olnud.
jaanuar 9, 2010 at 5:22 p.l. #248445wilson
Memberkorralik low kick,vasaku käe upper ja parem sirge ! kui need kõik sisse suudad lüüa siis naljalt ikka vastast pole
jaanuar 9, 2010 at 5:36 p.l. #248451timo116
MemberSa vast tead küll, et tänaval sellist sa ei tee, isegi need enesekaitsevõtted või mis iganes, sind tõmmatakse ennem maha kui jõuad midagi välja mõelda..
jaanuar 9, 2010 at 5:59 p.l. #248460emmimees
MemberKui oled ikka treeninud pidevalt, siis võib välja tulla küll, ei pea mõtlema midagi, refleksist tulevad löögid..
jaanuar 9, 2010 at 7:26 p.l. #248494Sakurai
MemberSelle jaoks pead sa ikka väga kaua olema treeninud, et selline seeria iseenesest ootamatult refleksist tuleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2010 at 7:44 p.l. #248503emmimees
Memberkeegi e iarvagi, et mõne kuuga omandad hea tehnika..
jaanuar 9, 2010 at 8:18 p.l. #248515Sakurai
MemberTõenäoliselt selline vend, kes nii kaua on mingi alaga tegelenud, ei satu kaklustesse tänaval.
jaanuar 9, 2010 at 8:25 p.l. #248518matroxx
Memberüldiselt ei ole elus vahet kes sa oled või kui kaua millegagi tegelenud oled.alati juhtub tobedaid olukordi.asjad lihtsalt juhtuvad.
tõsi mõnega juhtub tihedamine ning teisega pea mitte kunagi.
jaanuar 9, 2010 at 8:32 p.l. #248519Sakurai
Memberüldiselt ei ole elus vahet kes sa oled või kui kaua millegagi tegelenud oled.alati juhtub tobedaid olukordi.asjad lihtsalt juhtuvad.tõsi mõnega juhtub tihedamine ning teisega pea mitte kunagi.
Mida ma silmas pidasin oli see, et inimene kellel on sellised refleksid nagu eelpoololevates postitustes mainitud, on tõenäoliselt treeninud väga mitmeid aastaid ja oma alal kõva kinnas, seega on tal piisavalt muid tegevusi, kui tänavakaklus ja tõenäoliselt on ta sõpradest ümbritsetud. Niiet väike võimalus. Loomulikult alati on mingi võimalus, aga väga madal.
jaanuar 9, 2010 at 8:54 p.l. #248526emmimees
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2010 at 9:44 p.l. #248541sukisuki
Membertäiega lamba teema – edu teile
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.