räpane tänavakaklus
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » räpane tänavakaklus
- This topic has 241 replies, 69 voices, and was last updated 15 years, 5 months tagasi by
mihkukene.
-
AutorPostitused
-
detsember 23, 2009 at 10:57 e.l. #244834
smack
MemberLoodan, et ei ole vajadust jah. Aga pole haruldased juhused stiilis “joomingul puhkenud tüli käigus haaras Sergei noa ja pussitas Vassilit korduvalt rindkere – ja kaela piirkonda…”. Kindlasti kakeldakse ka lihtsalt. Või on sinu arust reegel, et tuttav ei löö tuttavat nii nagu võhivõõrast? Mis siis et kirstu lööb….Head sõbrad peavad olema, kui toovad noad peole kaasa ja keegi ei astu vahele kah enne, kui pussitamiseks läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2009 at 11:04 e.l. #244839Eluminal
MemberSiiski küsin ka et mis selle asja nimi siis on kui sõbrad kaklevad tänaval?
detsember 23, 2009 at 11:08 e.l. #244840smack
MemberSiiski küsin ka et mis selle asja nimi siis on kui sõbrad kaklevad tänaval?Pingete maandamine, tüli? Mitte pole vajadus kellegile peksa anda heast tahtest!
Aga, kui sulle meeldib seda ka tänavakakluseks nimetada, siis olgu pealegi.
detsember 23, 2009 at 11:10 e.l. #244842emmimees
MemberHead sõbrad peavad olema, kui toovad noad peole kaasa ja keegi ei astu vahele kah enne, kui pussitamiseks läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahet pole kui head sõbrad, alkohol teeb oma töö. Sa vb ei kujuta ette kui palju istub inimesi vanglates juuatäispeaga sooritatud kuritegude eest, ärgatakse arestimajas, vb midagi ei mäletatagi ja veedetakse järgmised 8a väravate taga. Miskipärast enamasti juhtuvad sellised asjad venelastega …ju on siis temperament teine.
detsember 23, 2009 at 11:15 e.l. #244843Eluminal
MemberPingete maandamine, tüli? Mitte pole vajadus kellegile peksa anda heast tahtest!Aga, kui sulle meeldib seda ka tänavakakluseks nimetada, siis olgu pealegi.
Kui ma näen tänaval kahte tüüpi üksteist peksmas siis ma ütleks et ma nägin tänavakaklust mitte et ma nägin pingete maandamist või tüli…
detsember 23, 2009 at 11:27 e.l. #244847smack
MemberVahet pole kui head sõbrad, alkohol teeb oma töö. Sa vb ei kujuta ette kui palju istub inimesi vanglates juuatäispeaga sooritatud kuritegude eest, ärgatakse arestimajas, vb midagi ei mäletatagi ja veedetakse järgmised 8a väravate taga. Miskipärast enamasti juhtuvad sellised asjad venelastega …ju on siis temperament teine.Kui nii täis on, et järgmine hommik tuleb alles pilt ette, siis temast eelmine õhtu küll erilist löömameest ei saanud olla ju…
Ja neid äärmuslikke juhtumeid, kus kedagi pussitatakse, võib eranditeks lugeda. Me ei rääkinud tapmiskatsest, vaid tänavakaklusest.
detsember 23, 2009 at 11:32 e.l. #244850emmimees
MemberKui on külmrelvad mängus, ei pea erilist skilli ja kainust olema, et viga teha. Noad on muidugi äärmused, rääkisin seda lihtsalt selleks, kuna sa väitsid, et tuttav ei löö tuttavat nii nagu võõrast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kakelda võivad kõik täispeaga ja kui emotsioonid keevad ikka nii üle ja kaotatakse enesevalitsus, siis ei löö sõber sõpra ka õrnalt ja kõrvaltvaataja ei saa kuidagi aru, et näe vennad omavahel madistavad ..detsember 23, 2009 at 11:35 e.l. #244851smack
MemberKui arvestada wikipedia definitsiooni tänavakaklusest, siis on noad kah mängus…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõlkima teile seda ei kavatse hakkata, loodan et suudate ise inglise keelest aru saada.
Street fighting is a colloquial term used to denote unsanctioned, usually illegal, hand-to-hand fighting in public places, between individuals or groups of people. The term also usually carries the connotation that the fighters are not usually professional martial artists or fighters. Participants may use basic boxing, kick boxing, wrestling, or improvised tactics, including biting, eye gouging, hitting other participants with objects or throwing objects at them. Any rules of combat are dictated by personal choice or code of honor.
When street fighting escalates to include large scale destruction of property by numerous participants it becomes a riot.
Street fighting may include edged weapons, blunt weapons or improvised weapons. Dueling such as a gunfight which may take place in a street is not considered a form of street fighting due to its formal nature. Fighting that takes place in streets as part of combat by military forces is known as urban warfare.
Eestis selline tüüpiline juhtum pigem tekib joobes isikutest, kes ööklubis boostisid oma egot ja nüüd vaja tõestada või keegi suutis seda neil riivata…(vihjaks, et madal IQ ja haridustase aitavad kah kaasa)
detsember 23, 2009 at 11:42 e.l. #244853Aile
MemberKui arvestada wikipedia definitsiooni tänavakaklusest, siis on noad kah mängus…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tõlkima teile seda ei kavatse hakkata, loodan et suudate ise inglise keelest aru saada.
Street fighting is a colloquial term used to denote unsanctioned, usually illegal, hand-to-hand fighting in public places, between individuals or groups of people. The term also usually carries the connotation that the fighters are not usually professional martial artists or fighters. Participants may use basic boxing, kick boxing, wrestling, or improvised tactics, including biting, eye gouging, hitting other participants with objects or throwing objects at them. Any rules of combat are dictated by personal choice or code of honor.
When street fighting escalates to include large scale destruction of property by numerous participants it becomes a riot.
Street fighting may include edged weapons, blunt weapons or improvised weapons. Dueling such as a gunfight which may take place in a street is not considered a form of street fighting due to its formal nature. Fighting that takes place in streets as part of combat by military forces is known as urban warfare.
Sa ise yrita aru saada… “may include…”
detsember 23, 2009 at 11:46 e.l. #244854P-A-U-L
MemberTore, et on leitud “jõuluteema”!
detsember 23, 2009 at 11:50 e.l. #244855smack
MemberSa ise yrita aru saada… “may include…”Sain väga hästi aru, s.t. võib olla/aga samas ei pea olema…
Lihtsalt märkisin ära, et tänavakakluse definitsioon ei välista külmrelvi.
detsember 23, 2009 at 11:55 e.l. #244856Eluminal
MemberSain väga hästi aru, s.t. võib olla/aga samas ei pea olema…Lihtsalt märkisin ära, et tänavakakluse definitsioon ei välista külmrelvi.
Sa võtsid praegu wikipediast enda jutule vastandi, selgelt on seal kirjas et tänavakaklus on kaklus mis toimub avalikes kohtades 2 või rohkema inimese vahel kasutades erinevaid võtteid (poks, maadlus…) mida peab veel ütlema et sa ise aru saaksid, et ei ole vahet kas kaklevad sõbrad või võõrad…
detsember 23, 2009 at 11:57 e.l. #244858smack
MemberSa võtsid praegu wikipediast enda jutule vastandi, selgelt on seal kirjas et tänavakaklus on kaklus mis toimub avalikes kohtades 2 või rohkema inimese vahel kasutades erinevaid võtteid (poks, maadlus…) mida peab veel ütlema et sa ise aru saaksid, et ei ole vahet kas kaklevad sõbrad või võõrad…Ja ma algul mainisin, et enamikke inimesi mõistab tänavakaklust minu moodi, wikiepedia ei esinda enamust:D
Ma ei jõua enam rohkem rääkida, võin rääkida veel kuidas noorena tekkis kahe klassi vahel nö tänavakaklus, kus sain kurikaga selga ja jalga:P Torujupp oli taskus igaks juhkuks- kunagi ei tea millal võib vaja minna torusi parandada.
detsember 23, 2009 at 12:03 p.l. #244860Eluminal
MemberJa ma algul mainisin, et enamikke inimesi mõistab tänavakaklust minu moodi, wikiepedia ei esinda enamust:DKas ma sain õigesti aru, et kui sa näed kaklust tänaval, siis sa ei mõtle kohe et tänavakaklus vaid lähed küsid enne ega te juhuslikult sõbrad ei ole ja kui sa oled kindlaks teinud et nad on sõbrad siis tead et see on hoopis tüli, aga kui nad ei ole sõbrad siis loed selle kakluse tänavakakluseks ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2009 at 12:06 p.l. #244861smack
MemberKas ma sain õigesti aru, et kui sa näed kaklust tänaval, siis sa ei mõtle kohe et tänavakaklus vaid lähed küsid enne ega te juhuslikult sõbrad ei ole ja kui sa oled kindlaks teinud et nad on sõbrad siis tead et see on hoopis tüli, aga kui nad ei ole sõbrad siis loed selle kakluse tänavakakluseks ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma tunnen näo järgi sõbrad ära veel ,silmanägemine pole nii kehv.
Aga ma sõbra vastu jalgu, küünarnukke ja pead ei kasutaks. Samuti ei tekitaks väga ohtlikke vigastusi…
Aga kui tänavakaklus, siis teostaksin enesekaitset, kasutades mis iganes meetodeid enda kaitsmiseks, mis ei ületaks vigastusi, mis mulle taheti teha.
Teeksin rekordi, kui ei peaks kasvõi üht postitust uuesti muutma:D
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.