rannahooaeg
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » rannahooaeg
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
aprill 28, 2008 at 9:25 e.l. #13434
Anonüümne
GuestVarsti juba rannahooaeg käes ja tahaks selleks ajaks rohkem vormi saada. Ma pole otseselt ülekaaluline, võib-olla paar kilo. Olen tähele pannud, et alakõht on esimene asi, mis vale toitumise juures käest ära läheb! Sooviks kõhulihased rannahooajaks jälle esile tuua ja ka rinnalihaseid pisut treenida. Mida te soovitaksite mul kodustes tingimustes teha? Toitumisnipid tuleksid ka kasuks !
aprill 28, 2008 at 9:30 e.l. #152106kuuliks
MemberVarsti juba rannahooaeg käes ja tahaks selleks ajaks rohkem vormi saada. Ma pole otseselt ülekaaluline, võib-olla paar kilo. Olen tähele pannud, et alakõht on esimene asi, mis vale toitumise juures käest ära läheb! Sooviks kõhulihased rannahooajaks jälle esile tuua ja ka rinnalihaseid pisut treenida. Mida te soovitaksite mul kodustes tingimustes teha? Toitumisnipid tuleksid ka kasuks !
aprill 28, 2008 at 9:52 e.l. #152113Tervis7
MemberRinnalihastele laiema asendiga kätekõverdused ja kõhulihaste väljatoomiseks mine jooksma.
aprill 28, 2008 at 10:54 e.l. #152119Corrosion
Memberhmm vaatan ka, et rand kutsub juba. Viimane aeg hakata biitseptsit ja rinda tegema
aprill 28, 2008 at 10:56 e.l. #152121AlanBStard
ModeratorAh et anonüümne külaline Marek. No mis toimub, alles oli Kalmusel elu vorm ja juba ennast käest ära lasknud ?
AutorPostitusedViewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)- You must be logged in to reply to this topic.