Skip to main content

rannahooaeg

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Varsti juba rannahooaeg käes ja tahaks selleks ajaks rohkem vormi saada. Ma pole otseselt ülekaaluline, võib-olla paar kilo. Olen tähele pannud, et alakõht on esimene asi, mis vale toitumise juures käest ära läheb! Sooviks kõhulihased rannahooajaks jälle esile tuua ja ka rinnalihaseid pisut treenida. Mida te soovitaksite mul kodustes tingimustes teha? Toitumisnipid tuleksid ka kasuks !

kuuliks
    Member

Varsti juba rannahooaeg käes ja tahaks selleks ajaks rohkem vormi saada. Ma pole otseselt ülekaaluline, võib-olla paar kilo. Olen tähele pannud, et alakõht on esimene asi, mis vale toitumise juures käest ära läheb! Sooviks kõhulihased rannahooajaks jälle esile tuua ja ka rinnalihaseid pisut treenida. Mida te soovitaksite mul kodustes tingimustes teha? Toitumisnipid tuleksid ka kasuks !
    Tervis7
    Member

Rinnalihastele laiema asendiga kätekõverdused ja kõhulihaste väljatoomiseks mine jooksma.

Corrosion
    Member

hmm vaatan ka, et rand kutsub juba. Viimane aeg hakata biitseptsit ja rinda tegema

AlanBStard
    Moderator

Ah et anonüümne külaline Marek. No mis toimub, alles oli Kalmusel elu vorm ja juba ennast käest ära lasknud ?

Autor
    Postitused
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.