Rangluu(õlanukk)
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » Rangluu(õlanukk)
- This topic has 14 replies, 7 voices, and was last updated 13 years tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
august 30, 2008 at 5:40 p.l. #14752
Mart Muru
MemberMa pole siiaani aru saanud, miks osadel inimestel on õlanukk näha ning teistel mitte…
Kas see on mingi kehatüübi tunnus või mida see näitab?
Näiteks Arnold Schwarzeneggeril olid õlanukid väga hästi paista kuigi korralik lihas oli peal..
august 30, 2008 at 8:06 p.l. #164565Stackhouse
Memberei tea jah… mul endal ka õlanukid paistavad.. osad muidugi ütlevad selle peale, et söö rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 30, 2008 at 8:38 p.l. #164569AlanBStard
ModeratorIlus on kui paistab. Mul kahjuks ei paista
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 31, 2008 at 5:12 e.l. #164572FG
MemberMulle ka meeldib, kui paistab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Endal paistab kahjuks vaid siis, kui rasva% ikka hästi madal on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …august 31, 2008 at 10:16 e.l. #164588Mart Muru
MemberMida spetsialistid selle kohta öelda oskavad?
august 31, 2008 at 4:22 p.l. #164600AlanBStard
ModeratorMida spetsialistid selle kohta öelda oskavad?Mis valdkonna spetsialisti vaja on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 31, 2008 at 5:03 p.l. #164602Mart Muru
MemberMis valdkonna spetsialisti vaja on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need, kes jagavad inimese anatoomiast midagi või mida üldse selle kohta arvatakse..
august 31, 2008 at 5:47 p.l. #164606ROtter
MemberNeed, kes jagavad inimese anatoomiast midagi või mida üldse selle kohta arvatakse..Ei ole kahte identset inimest, isegi kaksikud on erinevad.
Midagi ebanormaalset selles ei ole, et õlanukid niimoodi näha on.
august 31, 2008 at 6:14 p.l. #164607Mart Muru
MemberEi ole kahte identset inimest, isegi kaksikud on erinevad.Midagi ebanormaalset selles ei ole, et õlanukid niimoodi näha on.
Aga on olemas kahte tüüpi inimesi, ühtedel paistavad õlanukid ja teistel mitte..
Mingi tunnus vms peab see ikka olema, sest näiteks mesomorf = laiad õlad ja kitsas puus, ektomorf= kitsad õlad, kitsas puus jne.
august 31, 2008 at 9:49 p.l. #164617AlanBStard
ModeratorNeed, kes jagavad inimese anatoomiast midagi või mida üldse selle kohta arvatakse..Arvad et senised postitajad ei jaganud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 31, 2008 at 9:52 p.l. #164618AlanBStard
ModeratorAga on olemas kahte tüüpi inimesi, ühtedel paistavad õlanukid ja teistel mitte..Vahepealseid on ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingi tunnus vms peab see ikka olema, sest näiteks mesomorf = laiad õlad ja kitsas puus, ektomorf= kitsad õlad, kitsas puus jne.Rangluu ja sellele kinnituvate lihaste eripärade järgi vaevalt keegi inimesi klassifitseerib
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2013 at 11:09 e.l. #336337Invention
MemberKaevan iidvana teema üles korra.
Panin eile tähele, et mu parem õla rangluu on tiba rohkem näha, kui vasaku õla oma (teravam ja kõrgemal). Samas olen tundnud viimased paar päeva õrna valu paremas õlas (eriti peale ärkamist, mis võib olla tingitud lihtsalt vales asendis magamisest). Valu on täiesti minimaalne ja tegemisi ei sega, tegelikult kaob päeva jooksul üldse ära. Ma nüüd ei tea, kas need kaks asja on üldse omavahel seotud. Aga kas rangluu erinev kõrgus võib olla mõne inimese puhul normaalne? Ja võibolla on see mul eluaeg olnud, aga kuna rasva% oli suurem, siis lihtsalt ei märganud varem. Või on ka variant, et olen õlale tiba liiga teinud ja mingi paistetus surub seda ülespoole?
veebruar 2, 2013 at 2:44 p.l. #336348gmaster
MemberKaevan iidvana teema üles korra. Panin eile tähele, et mu parem õla rangluu on tiba rohkem näha, kui vasaku õla oma (teravam ja kõrgemal). Samas olen tundnud viimased paar päeva õrna valu paremas õlas (eriti peale ärkamist, mis võib olla tingitud lihtsalt vales asendis magamisest). Valu on täiesti minimaalne ja tegemisi ei sega, tegelikult kaob päeva jooksul üldse ära. Ma nüüd ei tea, kas need kaks asja on üldse omavahel seotud. Aga kas rangluu erinev kõrgus võib olla mõne inimese puhul normaalne? Absoluutselt, ideaalne inimene on ainult anatoomiaõpikus.Ja võibolla on see mul eluaeg olnud, aga kuna rasva% oli suurem, siis lihtsalt ei märganud varem. Või on ka variant, et olen õlale tiba liiga teinud ja mingi paistetus surub seda ülespoole? Mõlemad variandid on võimalikud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2013 at 3:19 p.l. #336350Invention
MemberOkei, tänud. Ootan nädal-paar ja kui mingit muutust ei toimuning valu edasi kestab, äkki on targem sulle näitama tulla?
veebruar 2, 2013 at 3:54 p.l. #336352gmaster
MemberOkei, tänud. Ootan nädal-paar ja kui mingit muutust ei toimuning valu edasi kestab, äkki on targem sulle näitama tulla?
Jah, võib küll nii teha.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.