randmetoed
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kaido ‘rusikas’ Leesmannilt » randmetoed
- This topic has 51 replies, 31 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
marjasha.
-
AutorPostitused
-
detsember 17, 2005 at 2:37 p.l. #64642
Acid
Memberaga kustkohast eestist neid osta saaks?Apteegist näiteks või mingist suvalisest spordipoest.
aprill 16, 2006 at 5:06 p.l. #80357gmaster
Memberma olen sellist varianti kuulnud, et randmetugede kasutamine võtab randmelt koormuse ära ja ta ei saa piisavalt trenni, et kui võimalik siis mitte kasutada, muidu võivad randmed nõrgaks jääda…
ise kangi surun kindata, meeldib rauda tunnetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2006 at 6:35 p.l. #80380olli
Memberma olen sellist varianti kuulnud, et randmetugede kasutamine võtab randmelt koormuse ära ja ta ei saa piisavalt trenni, et kui võimalik siis mitte kasutada, muidu võivad randmed nõrgaks jääda…ise kangi surun kindata, meeldib rauda tunnetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ostsin hiljuti kindad koos randmetugedega. Biitsu trenn sai hoopis uue maigu – sain naksti suuremate raskuste juurde minna. Ennem ilmselt kulutasin kergemate raskustega peod õrnaks ja suuremate koormuste korral ei saanud täielikult keskenduda harjutusele.
Randmetugede vajalikusest rinnalt surumisel pole veel aimu saanud (samas teen alla 100kg raskustega… ilmselt polegi vaja “laste raskusega treenimisel”)
aprill 16, 2006 at 8:16 p.l. #80398Mesku
MemberSeon randmetoe nii nõrgalt kinni nagu salli ümber kaela, et koormust see randmele küll ei vähenda, aga hea asi on see on ranne on soojas. Muud otstarvet nagu ei olegi. Tugevalt kinni sidudes ei hakka enam veri ringi käima.
aprill 16, 2006 at 8:24 p.l. #80400gmaster
Memberma olen sellist varianti kuulnud, et randmetugede kasutamine võtab randmelt koormuse ära ja ta ei saa piisavalt trenni, et kui võimalik siis mitte kasutada, muidu võivad randmed nõrgaks jääda…ise kangi surun kindata, meeldib rauda tunnetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ostsin hiljuti kindad koos randmetugedega. Biitsu trenn sai hoopis uue maigu – sain naksti suuremate raskuste juurde minna. Ennem ilmselt kulutasin kergemate raskustega peod õrnaks ja suuremate koormuste korral ei saanud täielikult keskenduda harjutusele.
Randmetugede vajalikusest rinnalt surumisel pole veel aimu saanud (samas teen alla 100kg raskustega… ilmselt polegi vaja “laste raskusega treenimisel”)
its not how much you can lift, its how much you look like you can lift
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2006 at 8:30 e.l. #80018jrx
Memberits not how much you can lift, its how much you look like you can lift
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kellele kuidas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina ütleks, et selline suhtumine on total bullshit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõned väidavad, et palja käega raskuste liigutamisel aktiveeruvad paremini närviteed ning otsene surve peopessa valmistab keha paremini ette raskuse tõstmiseks. Väidetavalt parem “tunnetus” ka. Mingeid vettpidavaid uuringuid ilmselt pole tehtud.
Enda pealt võin öelda, et kui kinnastest loobusin max jõu päeval rinnaltsurumises, siis sain samal päeval tööseeriatele 2,5 kg juurde panna.
Aga kõige juures, kus on tõmbav liigutus, seal ma küll ilma kinnasteta hakkama ei saa.
aprill 17, 2006 at 11:32 e.l. #80422BULDOOSER
MemberSoap swings sulle kohustuslik, ok soovituslik.Sinu alal on tugevad sõrmed väga vajalikud.
aprill 17, 2006 at 11:47 e.l. #80421gmaster
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kellele kuidas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina ütleks, et selline suhtumine on total bullshit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enda pealt võin öelda, et kui kinnastest loobusin max jõu päeval rinnaltsurumises, siis sain samal päeval tööseeriatele 2,5 kg juurde panna.
Aga kõige juures, kus on tõmbav liigutus, seal ma küll ilma kinnasteta hakkama ei saa.
kuidas kellelegi
kui ma randmesidemeid kasutaks, saaks ka mõnele asjale 5-10kg juurde, aga mulle ei anna need numbrid midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2006 at 11:54 e.l. #80430tahankaollatugev
Memberma ise käisin algul ilma kinnasteta jõusaalis. käed jäid nii valusaks ja eriti randmed. ei kannatanud üldse enam olla. siis otsin kindad randme tugedega, neid kasutan juba teist aastat ja pole probleemi. võistlustel pole ilma kinnasteta surumisega ka probleemi, suht sama annab välja, kui käed kuivad on. ja vahel korraks tekkiva teema kohta, et minu jaoks on tähtis ikka palju ma surun mitte palju ma näen välja, et suruksin
aprill 17, 2006 at 12:39 p.l. #80434kaido leesmann
MemberRandmetugede kasutamine randmeid nüüd nõrgemaks küll ei tee…
Loomulikult kergete raskuste juures pole see nii määrav.
Ma hakkan neid kasutama siis, kui kang on raskem, kui 130kg.
Kui kang on 250kg. või rohkem, siis ma ausalt öeldes ei kujuta ette, kuidas sa ei kasutaks. Suurte raskuste juures on nad väga olulised.
Tiitlivõistlustel tuleb 100 mehe peale oma 2-3 meest, kes ei kasuta neid.
Randemed ei jää sellest nõrgemaks. Randmetele tehakse ka eraldi lisatrenni.
aprill 18, 2006 at 5:41 e.l. #80535metanist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõned väidavad, et palja käega raskuste liigutamisel aktiveeruvad paremini närviteed ning otsene surve peopessa valmistab keha paremini ette raskuse tõstmiseks. Väidetavalt parem “tunnetus” ka. Mingeid vettpidavaid uuringuid ilmselt pole tehtud.
Enda pealt võin öelda, et kui kinnastest loobusin max jõu päeval rinnaltsurumises, siis sain samal päeval tööseeriatele 2,5 kg juurde panna.
ma ei tea kas sa oled randmesidemeid näinud aga need ei kata peopesa nii et kang on peopesaga otseses kokkupuutes
aprill 18, 2006 at 8:39 e.l. #80548jrx
Memberma ei tea kas sa oled randmesidemeid näinud aga need ei kata peopesa nii et kang on peopesaga otseses kokkupuutesOlen näinud pildi pealt ja videotes ja tean, et ei kata peopesa… aga siin jutt läks üldisemalt kinda peale ka ja mõned kindad on ka randmetugevdusega.
aprill 18, 2006 at 9:25 e.l. #80550gmaster
Membermingil hetkel läheb kindlasti neid vaja, kui raskused suureks lähevad ja selleks et siis vigastusi vältida, ilma nendeta kindlasti ei saa, selles suhtes tasub ikka osta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 7, 2006 at 3:43 p.l. #85372Savage
Memberma ei tea mis värk on aga kinnastega surun rohkem
??:”>juuni 7, 2006 at 5:19 p.l. #85380plokk
MemberJah eks see koik ole nii kuis kellegile parem on . Ise kindaid absoluutselt ei kasuta ,isegi talvel mitte.Kuna füüsise tööga on nahk küllalt paks , käed rauda ei karda:) .Kuid ilma sidemeteta ja veorihmateta küll hakkama ei saa .Randmesidemed on mul korraluikud õmblejalt tellitud, sobivad väga hästi on kullalt jäigad, mitte nagu osad saadavad sidemed , nagu kantossid rohkem häirid kui kasu tast on. Ps! Kinnaste asemel kasutan talki kui külm on
??:”> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.