Rammumehe treening…tehke algust!!!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Rammumehe treening…tehke algust!!!
- This topic has 6 replies, 3 voices, and was last updated 18 years tagasi by
Janar Rückenberg.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 27, 2008 at 11:52 e.l. #11354
Samakamees
MemberTagasi uudise / artikli juurde
Järgnevalt näpunäiteid kuidas kokku seada rammumehe treeningkava või kuidas treenida nagu rammumees. Järgnev jaotus või treeningkava rõhutab jõutõmbe ja seistes surumiste arengut, samuti treenitakse erinevaid teisi rammumehe alasid. Paljud, kes rammumehe alal uued, küsivad, et kuidas peaks üldse rammumeeste võistluseks treenima? Vastan sellele ja paljudele teisele küsimustele selles artiklis.
Mingis mõttes on rammumehe treeningu jaotus väga sarnane kulturisti või jõutõstja treeningjaotusele. Esimene asi, mida tuleb otsustada on, mitu päeva nädalas te tahate, suudate või saate treenida….
jaanuar 27, 2008 at 11:53 e.l. #137704Samakamees
MemberPakub täitsa huvi. Küsimus siis selline , et mida ma jõusaalis saaksin ette võtta selle “laupäevaga”? Rinda tahaks ka kavasse kuhugi sokutada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 27, 2008 at 12:44 p.l. #137709Alexander Andrusenko
ModeratorSee kõige suurem probleem ongi, et tavasaalides eriti rammumehe alasid treenida ei õnnestu. Saalides ei ole kumme, kive, kohvreid ja isegi tavaliselt palke. Nii et enamiku jaoks on seda kava järgida üsna võimatu. Samas, ega muud moodi rammumeheks ei saagi – alasid lihtsalt peab treenima.
Kellel on võimalus kuskil garaazhis või kusagil midagi aretada ja vahendeid ise ehitada, sellel on hea. Aga linnainimesel ka seda väga ei õnnestu.
jaanuar 27, 2008 at 1:08 p.l. #137710Janar Rückenberg
MemberEks selle spetsiaalse rammumehe instrumentaariumiga ole nagu ta on jh – suvel ses suhtes kergem, siis saab kive kangutada ja õues jõusaali kõrval kummi kantida. Hetkel rammumehele lähimatest aladest ise svungin ja vean saalis kohvreid, praegu veel 90 kg – sed, kuid kohe kohe lähipäevil saan 150 kg – sed kohvrid juurde…mmmm, ei jõua ära oodata:)). Muide, korra olen juba katsuda saanud ja liigub küll, nii, et pole asigi! Mul on endal siin küll väike saal, kuid vean neid ringiratast ümber keset jõusaali paikneva biitsepsitrenazööri, nii 5 – 6 seeriat 30 sekundit korraga, saab täitsa hakkama!!! Ja kui mu hea sõber Norman Kippel ikka sõna peab, siis saab kunagi ka betoonist atlased!!! Seniks aga, kel vajalikke instrumente pole – tõmme ja kükk.
Keegi uuris veel, et lamades surumist selle jaotusega kuhu panna – ise vaatan, et sobiks ehk sinna esmaspäevale enne svungi või siis aega ajalt svung ära jätta, sest palk ka niikuinii sees ja kellel palki pole see võibki svungida neljapäeval palgi asemel ja suruda esmaspäeval!!!
jaanuar 27, 2008 at 1:18 p.l. #137714Samakamees
Member150kg kohvrid
Haare peab ikka jõhker olema.Ise mõtlesin , et selle palgi asemel võiks äkki suuremat sorti hantleid proovida ja sikutada. “laupäevas” teeks siis nii , et surun rinda, kõnnin hantlitega ja midagi tahaks nagu veel juurde panna.
jaanuar 27, 2008 at 8:52 p.l. #137791Samakamees
MemberJanar ? Kas seal kavas on mõeldud , et ma teen lailihasele ka ainult 4-5 seeriat ?
jaanuar 28, 2008 at 5:53 e.l. #137807Janar Rückenberg
MemberVaatan praegu originaalartiklist üle ja nii nad väidavad jh, et lailihasele 4 – 5 seeriat!!!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.