keegi küsis siin kuidas rammumehed trenni teevad? Ma püian vastata.talveperiood ehk oktoobrist aprillini on selline lihasmassi kasvatav periood, ehk tsükkel. Minu treening koosneb siis 3-päevasest tsüklist.esimesel päeval on jalg ehk kükk kuskil 10 seeriaga ja kordustega vahemikus 12-2. Suuremate kordustega alguses ja väikasematega lõpus.Peale kükki kas ühejalaga pressi(kahe jalaga ei saa enam teha kuna pole raskusi piisavaid niigi olen mitu masinat saalis ära lõhkund) Teisel päeval oleks ideaalis Rind triitseps ja biitseps aga viimasel ajal on selline järjekord mu käele väga halvasti mõjunud. Aga muidu rind surumine horisontaal pingil kuini 8 seeriat kordustega 12-2 siis lendamine kaldpingil 4 seeriat ja mõnikord midagi juurde.Triitsepsile tavaline plokksüsteemiga. Biitseps küünarvarte kõverdamine hantlitega kuskil 6 seeriat(kangiga ei saa teha kuna kätele hakkab valus raskus on nii suur juba. Kolmas päev selg põhiliselt ainult jõutõmme kuni 10 seeriat ja õlale on ainult palgi surumine mis mul on saaalis olemas ja hantlitega surumine.Ka on treening jagatud kaheks kolmepäevaseks tsükliks ühel on küki asemel poolkükk ning ühel nädalal täis jõutõmme teisel pooljõutõmme.Ka teen vahepeal trenni lõpusspetsiaal harjutusi hoian kettaid kõrval jms.Kui on veel mingeid küsimusi siis minu maili saab minu kodulehelt http://www.zone.ee/murumets ja võib tulla küsima ka Reval-sporti kus trenni teen. Edukat pealehakkamist kõigile.