Rakvere jõusaalid
- This topic has 26 replies, 12 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
antz.
-
AutorPostitused
-
detsember 1, 2008 at 7:27 p.l. #173074
antz
MemberEks ta üks naistesaal oligi. Tunnen puudust siinkandis saalist, kus oleks ka tõstepõrand.
detsember 1, 2008 at 8:24 p.l. #173080Kratos
MemberTere!Sooviks teada millises jõusaalis Rakveres tasuks enam käija?
Rohuaia jõusaal veel üldse töötab?
Lntsport-is maksab 8x õpilaseke 370.- mis kannatab veel isegi ehk ära.Spordihalli jõusaali ei ole uurinud veel.
Ehk siis kokkuvõtteks,milline jõusaal on oma hinna eest kõige parem.
Spordihalli pole üldse mõtet ronima hakatagi kuna seal on alati rahvast täis teha seal mitte midagi ei jõua. Soovitan sulle LNT-d, ise olen käind seal ligi kaks aastat ning olen väga rahul. Vinni jõusaal pidi hea olema, paljud kiidavad seda.
detsember 1, 2008 at 8:29 p.l. #173082Kratos
MemberRakvere spordihall, või AQVA-st olen kuulnud rakveres õpilastele peaksid samad hinnad olemaaga kas see aqva on koos ujumisega we ?
detsember 1, 2008 at 8:38 p.l. #173088Kratos
MemberLNT on naiste jõusaalMida sa ka mees tead oled seal üldse käinud we ? See et seal on esteetika ja spinning see ei tähenda seda, et see naiste jõusaal on. LNT-sport on mõeldud kõigile kes soovivad trenni teha.
detsember 1, 2008 at 8:42 p.l. #173089Kratos
MemberLNT on naiste jõusaalMida sa ka mees tead oled seal üldse käinud we ? See et seal on esteetika ja spinning see ei tähenda seda, et see naiste jõusaal on. LNT-sport on mõeldud kõigile kes soovivad trenni teha.
detsember 1, 2008 at 9:00 p.l. #173093mark85
Memberkükki seal teha ei saa,jõutõmmet,püsti suruda ega midagi , üks rinna pink kus suruda lamades.
jään Naiste Saali juurde;)
detsember 1, 2008 at 9:11 p.l. #173097antz
Memberkükki seal teha ei saa,jõutõmmet,püsti suruda ega midagi , üks rinna pink kus suruda lamades.jään Naiste Saali juurde;)
Toetan arvamust.
detsember 1, 2008 at 9:48 p.l. #173104rapur
MemberNujah … Ennast naiseks ei pea, kuid mõned korrad olen seal trenni teinud. Tõsi, jalapressi jaoks napib kettaid (neid seal ca 300 kg üldse) ja ka hantlivalik võiks olla parem, kuid alati annab midagi välja mõelda (jalapress ühe jalaga näiteks). Muide-ka Eiko Rapur treenis seal ning ma ei ütleks, et temas midagi naiselikku on! Seda enam peaks see kõlbama algajaile, kui see sobib juba tegijaile!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oma rahuldavad vormid sai LNT spordis tehtud.. Saab hakkama küll.
Kuid üks parimaid saale on siiski Vinni Sport, kindlasti..
Sven Hõbemägi on soetanud sinna ka väga head varustust, lisaks tegeleb ka treeningprogrammide koostamisega..
Heal tasemel koht!!
detsember 1, 2008 at 10:14 p.l. #173106antz
MemberOma rahuldavad vormid sai LNT spordis tehtud.. Saab hakkama küll.Kuid üks parimaid saale on siiski Vinni Sport, kindlasti..
Sven Hõbemägi on soetanud sinna ka väga head varustust, lisaks tegeleb ka treeningprogrammide koostamisega..
Heal tasemel koht!!
Vinni on jah hea. Kui seal veel tõstepõrand ka oleks, siis oleks see minu silmis super!
detsember 1, 2008 at 11:42 p.l. #173109mark85
MemberJep, nõus.
detsember 2, 2008 at 6:27 p.l. #173213fromfirsttolast
Memberei no siis on tore,et alles.Tasub ikka uurida ka ennem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis viga algajal ju LNT-s,küll hiljem jõuab vinnis käija.
detsember 2, 2008 at 6:39 p.l. #173216antz
Memberei no siis on tore,et alles.Tasub ikka uurida ka ennem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mis viga algajal ju LNT-s,küll hiljem jõuab vinnis käija.
Algajal pole vaja tõmmet ja kükki? Plätumeestel vist jah mitte.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.