Skip to main content

Raksumine

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Raksumine

Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    tereummikust
    Member

Vabandan, kui sama probleemiga on siia foorumisse juba pöördutud, uurisin küll natuke raksumisega seotud teemasid, kui päris sama probleem silma ei jäänud. Nimelt vasak kõlb kipub suuremate raskustega valu tegema, just alla lastes, üles surudes pole mitte mingit valu ega raksu, kui alla aga lasen, käib päris tugev ja valus raks läbi. Nii on kogu aeg olnud, olen laskund õlal puhata ja neid harjutusi vältinud, kuid endiselt on probleem olemas.

On esinenud harjutustega nagu Kaldpinnal kangi surumine, hantlitega õlale üles surumine istudes ja vahest ka teiste õlaharjutustega. Küsimus siis järgmine, kas peaksin lihtsalt neid harjutusi vältima, või ehk hakkama sööma mingit glükosamiini või muud toidulisandit, et liigseid tugevdada? Häirib just valu, mitte raksumine.

LB
    Member

Ma lihtsalt mainiks, et mul on pärast seljavigastust puusaliigesed rämedalt raksuma hakanud,isegi hullem kui raksumine nau kondid tõmbaksid nakse yksteise vastu vms ja kui teha nagu poksipõiklemisi siis surub õhku kopsudest välja, aga kuna arst ütles, et raksumine ja kõik on loomulik ja jääbki siis nagu väöga ei muretse, soovitas lihtsalt glükosamiini võtta kui väga häirib see heli.

Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.