Raksumine
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Raksumine
- This topic has 16 replies, 14 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
LB.
-
AutorPostitused
-
juuli 25, 2009 at 10:05 e.l. #17732
oks
MemberEi tea nüüd, kas teema on õiges alafoorumis, kuid küsimus on järgnev.
Üks päev trenni minnes rahulikult rattal soojendus sõites hakkasid jalad kohutavalt raksuma.
Ise ei tundnud midagi ,kuid kui igakord pedaali alla vajutasin käis raks.
Väga imelik, sest tavaliselt mul pole üksgi koht niimodi raksunud, üldse raksuvad suht harva.
Kükki tehes raksumine kadus, kuid kui tuli abiga kükk, siis jälle raksus väga tihedalt ja kõvasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oskab keegi öelda, millest see tulenes ja ega see mingi probleem pole ?
juuli 25, 2009 at 10:57 e.l. #209060emmimees
MemberMinumeelest neid raksumise ja plaksumise teemasid siist varemgi läbi käinud niiet kasuta otsingut. Muidu kasvueas inimesel raksuvadki kergesti paljud liigesed, mul endal tatina mitu aastat raksusid põlved trepist üles kõndides…
EDIT: igavusest otsiisin mõned välja..
http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=19949
http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=16265
http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=10741
juuli 25, 2009 at 11:03 e.l. #209061taliindrek
MemberMinumeelest neid raksumise ja plaksumise teemasid siist varemgi läbi käinud niiet kasuta otsingut. Muidu kasvueas inimesel raksuvadki kergesti paljud liigesed, mul endal tatina mitu aastat raksusid põlved trepist üles kõndides…Täpselt. Ehk aitab ka sooja tegemine, aga kui ei, siis polegi nagu hullu rohkem midagi.
juuli 25, 2009 at 12:11 p.l. #209080R.T
MemberMul käib põlvest raks läbi juba pikemat aega, valus ei ole, pikapeale harjub ära ja ei pane tähele enam.
juuli 25, 2009 at 1:03 p.l. #209086-AJ-Styles
MemberKohati küki tegemise ajal käivad nii tugevad raksud ära, nagu luud oleks pooleks läinud:D
juuli 25, 2009 at 3:15 p.l. #209099trell
Memberraksumine üld juhul tekib sellest et on puudu põlvedes eriti luu võiet kuna olen ise vikastatud põlvedest suht raskelt ja arstide juures käinud miljoneid kordi ja siis on see ka teemaks tulnud ja öeldi et noorematele inimestel, siis võib see olla ka kasvamisest, aga enam jaolt on ikkagi luu võiet vähe.
juuli 25, 2009 at 7:45 p.l. #209150maxcar
Membermul omal raksub ka kunagi kui grippiga arsti juures olin küsisin miks raksuvad arst ütles et kasvueas nad raksuvadgi et kui juba vanemane raksuvad siis on imelik aga kui noor oled on see tavaline.
juuli 25, 2009 at 7:52 p.l. #209152Goleteral
MemberKui on väga tuulevaikne ilm siis minu lähenemist kuuleb oma hea 100m pealt juba..
Umbes ~15 minutit vaikset jooksu või siis tõsiselt korralik soojendus on siiani ainus ravim mis ma raksumise vastu leidnud olen..
juuli 25, 2009 at 8:08 p.l. #209153Capricorn
MemberPõlve raksumist olen vahel peale rasket jalatrenni täheldanud, näit. istun rahulikult arvuti taga ja kui tõusen, siis ragiseb, tavaliselt just parem. Kui ragiseb mitu päeva peale trenni või väga tihti, siis minu arust on see suuremalt jaolt kehvast tehnikast tingitud. Näiteks viimases jalatrennis tegin viimase aja parimad kükiseeriad ja kohe tundsin et kuidagi väga hea oli teha, tehnika tuli hea ja seekord ka raksumist eriti pole olnud trennile järgnevatel päevadel olnud. Küünarliiges ragiseb vahel surumise ajal, aga see on pigem siis kui liiga järsku suuremate raskuste juurde minna ja korralikult sooja pole teinud.
august 11, 2009 at 6:51 p.l. #212585Anonüümne
Guestmul kah vahest põlv raksub , ja kui kätekõverdusi teen siis vahest hakkab peale mingit 20nd käsi raksuma iga kord kui alla lasen.
Muidu raksutan mõnu pärast näppe,kaela ja selgroogu
august 11, 2009 at 7:25 p.l. #212619emmimees
MemberRaksutan ka “mõnu” pärast vahest sõrmi ja põlvi kui sittagi teha pole kuid kardan, e tsee võib kunagi valusalt kätte maksta… pikaajalistest ahrjumustest raske vabaneda
august 11, 2009 at 7:40 p.l. #212631Xero
MemberMul raksuvad kõik liigesed, alates randmeliigesest, lõpetades jalalabaga
august 11, 2009 at 7:43 p.l. #212632emmimees
MemberAga mis arstid rääkinud on?
august 11, 2009 at 7:49 p.l. #212634Tarvi123
MemberMinu järele proovitud teooria põhjal on see raksumine põhjustatud mingi vedeliku puudusest (mitte alkohol
august 11, 2009 at 9:27 p.l. #212657Alexander Andrusenko
ModeratorAga mis arstid rääkinud on?Räägivad, et nii ongi. Glükosamiin ja hobusesalv ei aita. Raksumisest lahti ei saa. Ise olen ka igalt poolt raksunud nii kaua, kui end mäletan. Mitte miski selle vastu ei aita.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.