Skip to main content

Rahurikkumine

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Rahurikkumine

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    ants16
    Member

Lugesin kunagi ühte artiklit, kus räägiti ühest käte treeningmeetodist, mis andis mulle päris häid tulemusi.

Nüüd mõtlesin ise midagi taolist välja ja küsiks teie nõu.

Kui olen ühte ja sama kava ~2kuud teinud ja plaan kava vahetada, siis mõtlesin, et enne kui kava vahetan teen 1 nädala natuke teistsuguse.

1 päev rind, 2 päev selg, 3 päev käed, 4 päev jalad

Korduste ja seeriate suhe oleks siis selline ntks:

1×14

1×13

1×10

1×9

1×8

1×6

1×4

1×6

1×8

1×9

1×10

1×12

1×13

1×14

Seda siis korda mööda, lamades hantlitega surumist ja hantlite lennutamist – rinnapäev

Ploki tõmbed seljataha, ploki tõmbed rinna peale – seljapäev

scottipingil ja prantsuse surumist – käte päev

jalapress ja reielihase masinal – jalapäev

Kas sellel asjal on üldse mõtet? Plaan on lihtsalt korra lihased korralikult läbi pumbata.

Bulletproof
    Member

saan ma õigesti aru, et plaanid kaks jalapäeva järjest teha?

Cardoo
    Member

saan ma õigesti aru, et plaanid kaks jalapäeva järjest teha?

hm, ma saan ka just nagunii aru ,et kaks jalapäeva, !

Lightheaded
    Member

Kolmas päev on pigem kätepäev.

ants16
    Member

See oli typo jah.

Erkko
    Member

Jäin mõtlema, et kus trapets ja õlad siis jäävad. Aga samas, kui ainult ühe nädala seda teed, siis pole ehk hullu.

asdfghjkl
    Member

Mulle ei tundu õige see, kui kavas kõiki lihaseid võrdselt treenitakse. Sest selle tulemuseks on enamasti see, et mingid lihased arenevad ette. Näiteks trapetsi ülaosa. See lihas areneb väga kiirelt enamike puhul, seega, et tagada lihaste võrdset arengut, pole õige trapetsit treenida samaväärses koguses kui teisi lihaseid. Teiste lihastega võib sarnane keiss olla. subjektiivselt isikul võib subjektiivselt talle omased lihased paremini ja halvemini treeningule alluda. Seega tegelikult polegi see hea, kui võrdselt kõiki lihaseid treenida. Kuidas teile tundub see mõte?

ants16
    Member

Mulle ei tundu õige see, kui kavas kõiki lihaseid võrdselt treenitakse. Sest selle tulemuseks on enamasti see, et mingid lihased arenevad ette. Näiteks trapetsi ülaosa. See lihas areneb väga kiirelt enamike puhul, seega, et tagada lihaste võrdset arengut, pole õige trapetsit treenida samaväärses koguses kui teisi lihaseid. Teiste lihastega võib sarnane keiss olla. subjektiivselt isikul võib subjektiivselt talle omased lihased paremini ja halvemini treeningule alluda. Seega tegelikult polegi see hea, kui võrdselt kõiki lihaseid treenida. Kuidas teile tundub see mõte?

Pean nõustma selle osas, endale trapets kõige paremini arenenud ja pole seda pmst üldse teinud.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.