Ragisevad liigesed
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Ragisevad liigesed
- This topic has 207 replies, 105 voices, and was last updated 7 years, 4 months tagasi by
Genuine.
-
AutorPostitused
-
mai 31, 2005 at 6:22 e.l. #55002
Christi
MemberMul on olnud põlvedega paar tõsisemat tagasilööki kuna pingutasin jooksuga üle. Sel korral kui põlved kõvasti ragisesid ja paiste läksid ütles arst, et mul ei olevat seda luuümbrusvedelikku piisavalt ja sellest see raksumine tekib ning siis kirjutas mulle mingit pulbrit, mida nim nn “kondiliimiks” (täpset nimetust ei tea) ja võtsin seda paar kuuri (1kuur kestis 21 päeva) ja läks paremaks. Kuid jooksuga olen nüüd ettevaatlik! Olen ise aasta võtnud Ultra Geli, kuid maitse ei ole eriti hea, nüüd võtan Kal-Mag-i ja Formula IV (GNLD) ja soovitan iga
??:”> ti!mai 31, 2005 at 8:24 e.l. #55015Sphinx
MemberCO2 mullid? mis need liigesed põlevad seal?Hõõrdumisel tekivad, mitte põlemisel. Uuri järele, kui tahad täpsemini teada.
jaanuar 9, 2007 at 12:49 p.l. #101127McNeo
MemberSihuke häda mul vahest, et mõnda harjutust tehes vastikud naksatused läbi käivad liigestest. Probleem mul juba pikemat aega näiteks lõualuuga mis hommikuti naksub kuuldavalt. Seda naksumist ka vahel kätes, seljas jne. Et kas ja millega saaks seda vähendada. Ilmselt vist mingi apteegikraam õlitamiseks ja liigeste soojendus?
jaanuar 10, 2007 at 8:01 p.l. #101385Maicle
MemberEndal sama probleem.
Endal kätes on väga vähe seda, aga kõige rohkem on seda hüppeliigestes, ühel jalal natuke rohkem teisel vähem.
Sisuliselt igal sammul kus jalga natuke rohkem liigutada/venitada käib naks läbi, päris tugev ka veel.
jaanuar 10, 2007 at 8:30 p.l. #101397maryjane
MemberLõualuude naksumine on pärilik ja selle vastu ei aita miski.
Suuremate liigeste naksumisega on nii, et kuni sellega valu ei kaasne, on kõik ok. Mingi kõõlus käib teise kõõluse vastu. See on kuni 21. eluaastani täiesti normaalne luude-liigeste-ligamentide kasvuga kaasnev asi.
Kui raksumine valusaks muutub ja liiges paiste läheb, siis tuleks arsti juurde pöörduda.
Mul endal raksusid 16-aastaselt mõlemad põlved, siis muutus raksumine valusaks ja põlved läksid paiste. Määrati mingi füsioteraapia ja pärast seda sai asi korda – valu läks üle ja liigesed enam ei raksunud.
jaanuar 10, 2007 at 9:59 p.l. #101410Hi
Membervõibolla on viga laguainetes mis on ladestunud liigestesse ja muudavad need naksuvateks ja jäikadeks.
jaanuar 13, 2007 at 10:46 p.l. #101778defcore
Membermul naksuvad õlad, siis kui rinnalt surumist teen, ja nii juba päris pikka aega – üle 1a kinlasti. siiamaani pole asi valusaks läinud, loodan et ei lähe ka
jaanuar 13, 2007 at 10:49 p.l. #101780Anonüümne
GuestMul raksuvad lõualuud ja kui teen kangiga kükke siis põlved ka õnneks pole asi valusaks läinud.
jaanuar 14, 2007 at 1:16 e.l. #101785Terranova
MemberMul labajala liigesed ning põlved ja lõualuu. Lõualuuga oli mõned aastad tagasi lahe asi, sõin just liha ja läksin liiga hoogu ja liiges läks nagu välja. Suu sain küll kinni panna aga väga ebamugav oli. See oli siis paar päeva, lõpuks lihtsalt andsin endale tutaka mööda lõugu ja oligi tagasi. Nüüd püüan söömisel tasane ja ettevaatlik olla. Muideks, suudlemisel on ka eriti rõve see, kui hakkab naksuma. Eitea mida küll tyttö sel ajal mõtleb:D
jaanuar 14, 2007 at 8:15 e.l. #101790salver
MemberMul labajala liigesed ning põlved ja lõualuu. Lõualuuga oli mõned aastad tagasi lahe asi, sõin just liha ja läksin liiga hoogu ja liiges läks nagu välja. Suu sain küll kinni panna aga väga ebamugav oli. See oli siis paar päeva, lõpuks lihtsalt andsin endale tutaka mööda lõugu ja oligi tagasi. Nüüd püüan söömisel tasane ja ettevaatlik olla. Muideks, suudlemisel on ka eriti rõve see, kui hakkab naksuma. Eitea mida küll tyttö sel ajal mõtleb:Dsama lugu. Kui liiga hoogu sattuda ja ala- ja ülalõug enam kuidagi iseenesest kohtuda ei taha, siis on igasugune seksi isu läind kah….nojah…hambaarsti juures on mul sama asi tekkind, eriti veel kui hoida suud võimalikult palju lahti ja pikemat aega. Seal aga pole karta midagi, arstitädi “keerab” lõdva randmega jälle paika.
jaanuar 14, 2007 at 9:05 e.l. #101793gmaster
Membermehed on lõugadega kõvasti tööd teind kui kõigil raksuvad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 14, 2007 at 9:08 e.l. #101794algaja17
MemberEndal samad probleemid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arst kirjutas glükoosamiin pulbri mis veega lahjendada ja kalamaksa õlijaanuar 14, 2007 at 9:11 e.l. #101795matti
MemberMul naksuvad põlved.Ise ma seda ei kulle,kuna harjutuse tegemise ajal on tähelepanu suunatud mujale,teised ütlesid.A õnneks valu ka ei kaasne.
jaanuar 16, 2007 at 5:53 p.l. #102368Tasuja89
MemberKalaõli tablette, võiksid tarbida(kalamaksa õli vms.) Mul on aidanud!!
jaanuar 16, 2007 at 11:13 p.l. #102450lowr
MemberMa olen glükosamiini tarbinud. Ehk siis apteegis selline asi nagu Artrostop. Või Ultragel. Kuigi ultragel sitema maitsekga ja Artrostop on tablettidena, veits parem tarbida neid. Ainus viga, et seda peab väga järjekindlalt ja kaua tarbima. Igapäev ja nii 3 kuud järjest, alles siis hakkab tunda andma. Mina niikaua ei ole suutnud süüa neid
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.